Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 104 741
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Цоп и аз! За протокола априлски телец 23.04.- тиха , кротка и добра Mr. Green.
Хаха, мноооого тиха и кротка.  Mr. Green И аз съм на 23.04  Peace
Чета, чета какво сте изписали и все повече се възхищавам на телешката природа.

# 121
Здравейте,
Аз съм априлски телец с елементи на овен.......
Не е лесно, но е чудесно...
А чакам и бебо да се появи някъде там в края на април - интересно как ще се поберем в една къща  Joy

# 122
  • София
има ли някоя от вас родена на 11.05? ,няма да споменаваме години сега нали.. Wink

Аз !  bowuu Hug По- горе бях писала.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 14:26 от StaM

# 123
Цоп и аз! За протокола априлски телец 23.04.- тиха , кротка и добра Mr. Green.
Хаха, мноооого тиха и кротка.  Mr. Green И аз съм на 23.04  Peace
Чета, чета какво сте изписали и все повече се възхищавам на телешката природа.

Хм...
За мен остана тиха.  Simple Smile

# 124
Аз успях с първото - точно на моя рожден ден го изкарах - 18 май Laughing Второто го правихме уж по поръчка и то да е теле, обаче ни прекара и се роди по-рано - овен
[/quote]

Аз също съм родена на 18-ти май и много бих искала и детето ми да е тази дата,но така като гледам ще е близнаци./освен ако не излезе в началото на деветия/ Thinking

# 125
Вписвам се във всички параграфи,които сте описали до тук Mr. Green само,че не съм чревоугодничка и мързелива,не ревнувам много(само малко) Embarassed.Обичам да готвя,обичам да чистя,обичам изкуството като цяло,обичам дома си Mr. GreenДомошар съм си,пътуванията са ми страст,но с нетърпение очаквам да се прибера вкъщи Simple Smile
Никъде не сте споменали,че нашата зодия сме хора,които правят няколко неща едновременно,без да сгрешат в нито едно Wink
Обичам работата си и я върша с удоволствие-давам всичко от себе си.Не обичам промените много.Искам да се доказвам-да не се излагам Joy
Правя всичко по ред,"няколко пъти меря,накрая режа"Обичам ръкоделието-мнооого.Плета,бродирам...
Обичам да ме ласкаят.Пазя тайни,всичките ми познати ми се доверяват за всичко.Земна съм и ще се радвам ако детето ми е телец Embarassed
За протокола,аз съм в началото на май Mr. Green
Абсолютно вярно, нямам какво друго да допълня, изключение при мен прави само плетенето и ръкоделието.
Аз също съм в началото на май, на 04.05

# 126
И сме най-красиви и сме най-добри! Grinning
Само не знаех,че телците обичат да чистят и да готвят.Аз сигурно съм спала,когато са раздавали тези качества. Mr. Green

И аз съм пропуснала, когато са раздавали мерака за чистене, но пък все трябва да има и някой недостатък, иначе повечето от жените телци, които познавам са перфектни домакини Grinning

# 127
Аз съм монахиня Телец.

Пипинка, майка ти е майски Телец според мен. Simple Smile

Като мен.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 128
има ли някоя от вас родена на 11.05? ,няма да споменаваме години сега нали.. Wink

Аз !  bowuu Hug По- горе бях писала.

Hug ооо здравей "сестро"

# 129
  • Ловеч
Момичета, забравих да ви питам вие как сте със сутрешното ставане от сън.
Аз съм ужааас особено сутрин. Направо да не ми се мярка никой пред очите.

# 130
Ооооо, това цял живот ми е проблем. Винаги ставам с голееееееми мъки. Сутрин ни приемам, ни предавам, половин час трябва да мине само да ми дойде гласа, иначе ръмжа....Колежките ми от студентските години си ме знаеха, че съм неадекватна по това време на денонощието и не се плашеха Mr. Green
Другото, което май е типично за теленцата е нуждата от повече часове сън. Аз се чувствам добре с над 8 ч., а ако ме оставят мога и по 12-13 часа. При вас как е?

# 131
  • София
Ранобуден телец???
Чакай, това след критическата Joy

# 132
  • Oslo
Момичета, забравих да ви питам вие как сте със сутрешното ставане от сън.
Аз съм ужааас особено сутрин. Направо да не ми се мярка никой пред очите.

И аз така! Laughing Децата още преди да се научат да говорят бяха разбрали, че докато не се събудя, трябва да си играят тихо или просто да чакат да стана.... срамно, но факт!

# 133
  • София

Другото, което май е типично за теленцата е нуждата от повече часове сън. Аз се чувствам добре с над 8 ч., а ако ме оставят мога и по 12-13 часа. При вас как е?
Peace...ами същото... Mr. Green и в тоя ред на мисли - тия деца може ли да почват училище посреднощ... #Cussing out???

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 21:54 от Karolin@

# 134
Затова моето никога не е ставало като на хората децата в ранни зори - защото рискува да прекара деня с недоспалата си майка Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт