Като дете и през ум не ми е минавало, че мога да сготвя нещо - Тя готви доброволно, прави експерименти с храната, поднася красиво, подрежда маса.
Аз обичах да играя спортни игри (ластик, въже, топка) - тя не разбира защо трябва да спортува.
Изобщо не разбира смисъла на състезанието, не може да разбере защо трябва да положи усилие за да спечели нещо или да е добра в нещо. Но може с часове да бърка някакви соли за вана, да си подбира аромати, да си избира музика.
Обича изключително много комфорта, но си търси доходна професия.

Много е слаба, но поне 1 път на месец си размества мебелите в стаята.
За гушкането - обича да й се масажират краката. В момента, в които седна, два крака се боцват пред мен. До тук нещата, които разбирам.
Има две неща, които не мога да разбера. Например - вчера изми банята (сигурно защото си купи нови шампоани, незнам...), обаче от няколко месеца не може да си подреди работната маса. На работната й маса е голям безпорядък.
Ако някое друго теле ми даде съвет как да накарам едно подрастващо теле да си оправи хаоса на работната маса, ще съм му много благодарна. (Става дума само за работната маса. На масата, на която се храни, ситуацията е мноого различна.)
Другото, което не разбирам, защо дори приятелски съвети ги приема като лична обида. Понякога тук помага говоренето. Говоря, докато на нея не я омръзне да ме слуша. Става, поглежда ме с царствено пренебрежение и напуска "мястото на престъплението". И така до следващия път...