Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 682
  • 794
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Черна котка им е Водолеят

и пред него няма да успеят!

Скорпионът много ги обича,

но Телецът след Близнака тича!
Много забавно, само дето последното редче е леко невярно поне за мен, от близнаци даже бягам Mr. Green
Ами и аз така... Mr. Green

# 256
охоооо,а моята любов е Близнак Laughing,не знаех, че след близнака тича....без да искам са улучила спътника си в живота Grinning
и мъничката ни принцеса е Скорпионче,абе то така се наредихме ,че...... Wink
а иначе е страшно вярно стихче.....

хайде по активно и лека вечер Simple Smile,бързам ,че   chef

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 09:15 от eva_v

# 257
  • София
Хммм, а мойта половинка е козирогче .....
"То е избухливо, твърдоглаво,

иска винаги да има право. "  Laughing , колко точно брееее  Rolling Eyes
 "Скорпионът много ги обича " - и аз много ги обичам, ама да не са ми в къщата Joy , че от два избягах - сестра ми и баща ми Peace

# 258
  • София
Определено не е на 100% вярно  Laughing

Черна котка им е Водолеят

и пред него няма да успеят!

Скорпионът много ги обича,

но Телецът след Близнака тича!
Много забавно, само дето последното редче е леко невярно поне за мен, от близнаци даже бягам Mr. Green
Ами и аз така... Mr. Green
Това важи и при мен, но пък някои от останалите неща са верни и забавни  Crazy

Има стихче за всяка зодия, може да ги прочетете ТУК Има големи проблясъци и бъзици  Joy

# 259
и аз съм телче и незнам дали е споменавано че сега почвам да ви чета но много се разбирам с лъвчетата иначе стихотворението сеедно ми е автопортрет

# 260
  • Варна
цоп и аз тука! нали съм си телче.... сега доста охранено... Embarassed
Мъжо е раче, бебока е раче...обичам ги тези раци!
Утре ще ви чета, че стана късно! Hug

# 261
  • София
Записвам се и аз в тази весела темичка! Как съм я изпуснала до сега не знам  newsm78
И аз се нареждам на 24 април. Около мен за съжаление няма много телци, само майка ми ама имам чувството, че каквато съм аз тя е обратното (тя е на 15 май). Връщам се да ви изчета.

# 262
Родена съм на 21.04-типичен Телец с асцедент Лъв.Синчето също е Теленце!
Мъжлето е раче-супер се разбираме. Peace

# 263
Телеца е най-хубавата зодия според мен, направо очарователни хора, аз за съжаление съм Коза, но пък мъжа ми и най - добрата ми приятелка са телци и не мога да спра да им се възхищавам и чудя!

# 264
Комбинацията АЗ-Телец,мъжа-Овен,детето-Скорпион като бермудския триъгълник сме  Laughing

# 265
Комбинацията АЗ-Телец,мъжа-Овен,детето-Скорпион като бермудския триъгълник сме  Laughing
Mr. Green
И ние сме - аз телец, мъжо- овен /само детето е рибка/, та двама рогатковци на едно място наистина е интересно Crazy

# 266
И аз съм в клуба на съвършените  Hug Добри, мили, амбициозни, благородни и много скромни- това сме ние Телкините  Mr. Green
Мъжът ми е Козирог- дават го като съвършено партньорство, но не съм убедена. И двете зодии са силни характери, което често дава поводи за кръстосване на рогата / обаче неговите са по-големи от моите  Mr. Green/

# 267
  • София
И аз съм в клуба на съвършените  Hug Добри, мили, амбициозни, благородни и много скромни- това сме ние Телкините  Mr. Green
Мъжът ми е Козирог- дават го като съвършено партньорство, но не съм убедена. И двете зодии са силни характери, което често дава поводи за кръстосване на рогата / обаче неговите са по-големи от моите  Mr. Green/

И моя мъж е козирог, разбираме се от половин приказка, вярно, кръстосаме ли рогата, да не си покрай нас  Laughing , ама в повечето случаи не се налага да стигаме до крайности, щото знае, че аз съм по- едрия рогат добитък Laughing , и ще го смачкам Sunglasses

# 268
  • Razgrad
Аз сам телец а мъжа ми е лъв,детето е близнаци страшна комбинация нали? newsm62 newsm62 newsm62

# 269

Общи условия

Активация на акаунт