МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 33 261
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Ехооооо все още някой на линия за Наздраве има ли...?
Аз ви казвам, въпреки че преполових вече една чашка розе, не е късно и втора да си сипя...

Имате много позадрави от АНИ. Тя ни чете всеки ден и следи стриктно развоя на събитията. Изяви желание активно да се включи в пускането на теми. ... Конкуренцията е жестока  Mr. Green

# 181
  • Велико Търново
Добро утро Laughing
Видях,че съм останала неразбрана от Таня  Cryи сега уточнявам,че подаръка не е да замести Калин в семейното ложе,а просто да изрине шкафовете преди основния ремонт Mr. Green
Ама виждам Гери и Люба,че имат интерес към подобни подаръци,не,че аз нямам де Crazy-колко чистене има за чистене,пък и под на колена може да лъска,а пък аз ще наблюдавам зорко Crazy
Айде спорен ден от мен,че на Божа баба и ще идва Grinning

# 182
Мале какъв купон се е развихрял тук, ама мен вече ме е страх да влизам - то не са питиета, не са трапези. Само трябва да ги гледам и да ми течат лигите  dont  pregnant  red.

Сиска, много сладко е бебочето ти, прилича ми на Божа! Все така да се развива хубаво и да няма проблеми до края!

Олче, благодаря ти за труда който положи за нас май-ките да имаме една от най-хубавите и актуални теми в отчетните. Надявам се, че няма да се откажиш и да продължиш да пишеш тук.

Аз също си предлагам услугите да правя теми, но не всяка.

Лек ден (за мен няма да хич такъв - имам 4 момчета +Килиан)!

# 183
Здравейте момичета!
Не исках да ви натоварвам, а и нямах сили да пиша, но съм си мислила за вас и от време на време четях по нощите... Сигурно постовете ми щяха да са - УЖАС - ПОЛУДЯВАМ...

Само да кажа, че на Сиска малката красавица пак на нея прилича - същото носле  Wink
Толкова много ми се насъбра вече, че не издържам да не ви се оплача...
Новата година ни започна с болести на Марти- първо хрема, после отит и ангина. Сменихме 2 антибиотика - пи ги 15-16 дни... 
В това време нали ви писах, че е приет в една детска градина и началото на годината трябваше да тръгне - наложи се да чакат... Като оздравя от грипа, реших да му направим "онази" процедура на пишлето, от която ми се изправяше косата като си помислех, а сега направо ми се накъдря... Последствията - 2 дни не искаше да пишка - пищеше и буквално виеше от болка... Абе, такъв кошмар не съм преживявала никога! В същото време имах изпити и трябваше да уча - контри от всякъде!

Сега вече не го боли от сряда ходи на детска градина - направо в 1-ва група. Първия ден не плака за мен като се разделяхме, ама беше ошашавен и само се озърташе, даже ми каза "чао" - като му се е допишкало се е разплакал, защото още си мисли че ще го боли и искал да го намажат с кремче.
Втория ден, т.е. вчера баща му го заведе и е опищял детската... Като го вземах ми обеща, че вече няма да плаче сутрин. Днес баща му се обади, че пак е плакал...

Опитните майки да кажат до кога този рев и има ли рецепта?

Олекна ми... Извинете за излиянието...

Сипвам кафето, че Сиска и Кейт са пропуснали:

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 09:46 от *ШУШИ*

# 184
  • София
Добро утро. Сиске, много хубава момата, много и сладко нослето, чак да му се доще на човек бебе.  bouquet
Шуши, няма определен срок за тоя рев. Монката например въобще не е ревал, от първият ден си ходеше с кеф, но Евка... Направо се бях отчаяла по едно време, а тя тръгна първо в частна градина, т.е. по-малко деца уж. Ама свикна де, но поне 2-3 седмици си ревеше сутрин. Сега вече няма проблем, така че стискай зъби и татко да го води, че май ние майките допълнително ги стресираме. Peace

# 185
Е, голям купон сте спретнали снощи! На това му се казва - пир по време на криза! Mr. Green
Искам да благодаря предварително на Галя, Люба, Ани, Катето (да не пропусна някой само) за изразеното желания да пускат Май-ската ни темичка  Hug
Сега да не вземете да се скарате за това  Naughty Може да се редувате и така според мен ще бъде най-справедливо и най-ненатоварващо за вас.
Сисе, много е красиво бебечто - пу, пу, пу  Heart Eyes!
По този повод сега се сещам - Никол като беше малка, още я возех в количката, и като ни срешнеше някойя баба и й се радваше и казваше пу, пуу пу! А Никол жално ме поглеждаше и казваше - мами, аз не пу, пу, пу. И аз и казвах - да мами, ти не си пу, пу, пу, ти си Никол  Joy!
Шуши, добре че всичко е минало и дано Марти е здрав и бързо адаптиране в детската градина. Моите наблюдения от коледното парти са че той е много контактен и според мен лесно ще се адаптира и периода с рев сутрин ще бъде кратък. Моето мненеие за рева сутрин (нали имам наблюдения - по-скоро от другите деца, защото Никол много бързо се адаптира): в началото рева сутрин не е толкова фатален - абсолютно нормална реакция, даже някои деца я правят по навик, също така и имитират. По-важно е като го взимате да го наблюдаваш и ако е спокоен, весел и щастлив, а това всяка майка може да прецени, значи детето е доволно и му е хубаво в детската градина. Хубавото е, че сте в 1-ва група на детската градина и вече другите деца трябва да са се адаптирали и да няма ревове. А рецепта за рева - не знам, ако си мрънка лекичко - всичко е в реда на нещата, но ако се тръшка и т.н. е много драматично и дано на никой не му се случва. Вече са големи и можеш да му кажеш, че ако плаче другите дечица ще му се смеят и ще му викат, че е бебе. При Никол фактора другите дечица има много голяма влияние - все да е първа, да е повече от другите и това много ми помага в такива моменти. Щом в детската градина е една от много ядящите деца може да си представите, при положение, че преди да тръгне беше такава драмата с харенето, че като се сетя сега как съм се ядосвала направо ми става жал за нервичките ми.
Хубав ден и  Hug!

# 186
Забравих, Ирка или някой друг, моля да кажете нещо повече за този сайт. Разбрах, че ще се продава нещо  newsm78, но повече нищо. А ако сайта е на Ирка или тя има нещо общо с него - откъде на къде няма да ни дава да пазаруваме там. Лично аз съм леко скептично настроена по отношение на търговията он-лайн, поради много причини, но в този случай - че имам познат това ми се струва голяма гаранция и с удоволствие бих се възползвала. Моля за инфо  Rolling Eyes

# 187
Добро утро, дами!
Срам, не срам.....сега ставам.  Embarassed И съм радостна, че за сега не ме боли глава.

Видях,че съм останала неразбрана от Таня  Cryи сега уточнявам,че подаръка не е да замести Калин в семейното ложе,а просто да изрине шкафовете преди основния ремонт Mr. Green
А така! Сега сигурно вече всички се увериха каква съм куха лейка! Аз за тези му функции хич не се бях сетила!  Blush
Даже ще отскоча до магазина да си взема и един бич и не разчиства ли шкафовете, а да ми се подмотква.....Робовладелец ще ставам!  hahaha

И сега какво стана?!? Щем не щем ще има гласуване за това кой да пуска темите.... Галя, съжалявам, видя ли какво стана като се забави с молбата в 3 екземпляра?

Шуши, много съжалявам, че сте преживели с Марти такива неприятни неща.  Sad Ама защо толкова късно си го завела на тази корекция? Знам какъв ужас е това за бебе, пък представям си какво е за дете, което разбира какво се случва. Съчувствам ти напълно и се надявам повече да нямаш такива грижи. Сега само много трябва да внимаваш да не зарастне пак - че следва същото!!!!

Аз за сега ви оставям, че свършиха манджите, трябва да се пазарува, готви и хич днес няма да съм "шапка на тояга". Нямам свеки като Гичовота.  Tired

Весел и щастлив ден ви желая!

# 188
Добър ден!Пък ако може и слънчев да е....... Wink/че моят агент по Софийско каза,че и там е сиво/
Танче,ти направо не знаеш какво да гледаш-първо,момчето има мускули-ще може боклук да изнася,мебели да мести.....второ,така както се е разхвърлял-спокойно може да оправи я канал запушен,я банята да измие......пък и гледам няма да яде много,най-много с едно фрешче ще мине......така,че друг път не бързай да отказваш/пък и не е възпитано някакси/ подаръци...а мисли  в перспектива Wink
Шуши,стискам палци бързо да минете през ревящата фаза.......дано да е само сутрин,но това което мога да ти дам като съвет е да го води татко му/или някой друг-не ти/,както и да му говорите и да коментирате деня прекаран там в изцяло положителна насока/колко хубаво екакви изграчки има,колко много приятелчета/...Марти е контактен и ще се адаптира лесно,надявам се!А,за мъжкия му проблем-да питам и аз-наложително ли беше?.А,да не забравя-и за изпитите-казвай като наближат да стискаме палци и за тях.
Кате,стискам ти палци и на теб с тоя състав деца...дано да намират общи занимавки и да не те търсят много PeaceКак ти е кръста на теб?
Bubilina ,сайта на Ирка още не напълно готов......,но бъди сигурна,че няма да остане таен и недостъпен/като си е взела най-голямата клюкарка за сватя,да е мислила Mr. Green/...в най-общи линии ще се продават детски и мамешки работи...и повечето са големи красоти на много добри цени/ама повече ще кажа само при изричното разрешение на  Ирка....или при сериозна почерпка на четири очи/

От мен-толкоз,че малкия звяр явно е гладен,щом току що нападна пластелиненото си творение/за моя радост-пластелина е от безвредния...но за ужас-явно скоро няма да му уври акъла на това дИване/

# 189
Люба, мерси за инфото  Hug Изненада ме изключително приятно  newsm44 newsm44 newsm44
От сега заявявам присъстивие и посещение в сайта  Peace Не е честно Ирка, как така няма да ни го кажеш  и ние искаме хубави дрешки за нашите съкровища. И веднага да си позволя нещо да предложа - Елла и Миа манекенки и лица на сайта  Heart Eyes!

# 190
Здравейте мами,
аз също се записвам като очакващ с огромно нетърпение сайта на Ирка...не ме забравяйте!
Кате дружината е голяма при тебе...опитай се да не се преуморяваш и каже повеме за себе си, болежките отминаха ли, гаденето и кога се очаква да разбереш пола на бебчо!

Танче, отчитам като голям пропуск мотаенето от моя страна за подаването на формулярите  Embarassed засрамвам се, но не смятам да се самолинчувам, а покорно да сведа глава и да отстъпя поста на Ани! Честно казано, аз лично очаквах желание от нея за това и чаках завръщането й сред нас за да го изрази...е явно не съм сбъркала...така че...Танче очаквамете да разпоредиш поста! Но ще изчакам да напазаруваш, сготвиш, нахраниш и приспиш всички около теб ...все пак имаме още 5 стр за изписване.

# 191
  • Varna
Кафето е една загадъчна магьосница с много лица . Тя е черна , но същевременно и бяла , може да бъде колкото сладка , толкова горчива , гореща и ледена . От едната крайност отива в другата . Но винаги вкусна !
Кафето е като жените . . .

Черното , горещо и горчиво кафе оприличава силната жена с властен характер .

Сладкото кафе с мед , мляко , сметана или захар е като онази сладка , нежна и мила жена , която е винаги лъчезарна и с усмивка на лице .

А пък фрапето - кафе с много лед е точно като студената жена с прякор "Ледената кралица" .

Но както жените в различните ситуации са в различно настроение , така и кафето можем да го пием винаги различно в определени моменти :
Когато сме унили , тъжни и нещастни сякаш неволно си поръчваме сладко кафе , сещайки се за познатата фраза "На който му е горчив живота , си го подслажда със захар ." А ако сме изморени или ни се спи , изпиваме една чаша силно кафе и всякаква умора и сънливост сякаш се изпаряват .
През зимата , например , в големите студове , предпочитаме горещото кафе с неустоим аромат да ни стопли . А пък в летните горещини на всеки му се иска да се разхлади и да изпие до последната капка леденото , свежо и ободряващо фрапе .
Когато имаме нужда да се поглезим - пие ни се нещо нежно , меко и сладичко . . . И какво е първото нещо , което ни идва на ум ? Естествено кафе с много сметана и захар . Не звучи ли изкушаващо !
Убедихме се , че където и да сме - в малкия или големия град , в селото или вкъщи , кафето е неразделна част от ежедневието ни , винаги желано и обичано от всички . С кофеин или без , то ще задоволи всеки каприз и ще угоди на всеки вкус . Това е нашата вярна , истинска и ВИНАГИ РАЗЛИЧНА приятелка . . . КАФЕТО

А къде са ми снимките??? толкова много кафе ви сложих newsm78 #Crazy

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 15:23 от Inochka

# 192
Нямам време да ви чета, но ще сложа по едно кафе.

Лек ден от мен. Ще ви чета довечера (че пак съм на скитосване  Mr. Green)

# 193
Да седна малко да отморя с чаша кафе, че гърбът ме заболя!
Пък да видим дали ще стане така както е написала Иночка: "А ако сме изморени или ни се спи , изпиваме една чаша силно кафе и всякаква умора и сънливост сякаш се изпаряват ."

Направихме ние със сина ми два тура до пазара, ама с втори тур ударихме на камък... Касата за кабелна телевизия беше затворена.

Танче очаквамете да разпоредиш поста! Но ще изчакам да напазаруваш, сготвиш, нахраниш и приспиш всички около теб ...все пак имаме още 5 стр за изписване.
Няма защо да чакаш:
Влакът никого не чака!
Спазва си редовно той петминутния престой!
- Ще пътувате нощес със вечерния експрес!
- Само да не е лъжа?
- По-спокойно, госпожа!
Заповядайте в бюфета
има пържени кюфтата:   Hug

Иночка, права беше.... От кафето ми мина цялата умора!
Сега ще скокна да взема камшика, че баткото нещо и той почувства умора и си прави оглушки, а не разчиства шкафове....

# 194
  • София
Иночка, много, много уютно ми стана от това писание и си направих едно топло мляко с много бял шоколад, канела и малко нес. Благодаря ти! Ето тук твоя бъдещ роднина в цялата му прелест: и още - оттук назад:
http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/37#15

Шуши, радвам се, че се появи, чудих се къде зачезна! За адаптацията - на нас лелките в яслата ни казваха "Месец поне ще помрънка". Но и аз, както е писала Бубилина, се водих от общото състояние, не от сутрешния рев, който след първите дни си беше по-скоро поза. Та Косьо посвикна, даже сега ме моли да го водя на "училище" при децата, ама с тия болести така се наплаших и напатих, след като и Ида два пъти успяхме да я разболеем, че няма скоро да стане това с пускането  Confused
ох, после ще допиша, че два броя гладни деца се събудиха  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт