Ла Редут - кодове - 21

• 51 391
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
  • Казанлък of all places
Споделям - 46434  - За таласъмската колекция,
- оферта валидна от 07/01/09 до 11/02/09 за избор на артикули от колекция Taillissime Automne Hiver 2008.
** Оферта валидна от 23/01/09 до 15/02/09 за www.taillissime.fr, за колекция Taillissime Printemps Eté 2009 и на  laredoute.fr  без червени цени.
кратък превод в ефир е това, отивам да си гледам другия превод....

# 226
# 227
Нормално ли е скод 22578 който дава отстъпка от 20%  и комплекта от пътните чаннти да получавам само подаръка без намалението, т.к общата ми сума е същата.Поръчката ми е за 29.50Е

# 228
  • София
Нормално ли е скод 22578 който дава отстъпка от 20%  и комплекта от пътните чаннти да получавам само подаръка без намалението, т.к общата ми сума е същата.Поръчката ми е за 29.50Е
Да.Явно за намаление не отговаряш на условията на кода.

# 229
За да получиш намаление, трябва да имаш ненамалени неща..
Явно нямаш такива Simple Smile Или ако имаш, не са каквито и колкото трябва да бъдат..

# 230
Явно нямаш такива Simple Smile Или ако имаш, не са каквито и колкото трябва да бъдат..

Но подаръка си остава нали??? newsm78

Пише ми:
Votre cadeau : SAC VOYAGE Ref :   chocolat et

това ли е комлекта от пътните чанти:

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:24 от desiniko

# 231

Но подаръка си остава нали??? newsm78
Щом ти го дава и е наличен.. и няма стряскащи червени надписи - твой е  Mr. Green
Освен, ако не ти откажат поръчката - и това го има като момент  Rolling Eyes

# 232
Колко скоро ти е РД-то? Мойто също е скоро (3.2.) и май и тази година ще ме пропуснат  откъм код за подарък Sad И какъв е подаръкът, че да знам дали да ме е яд много - пак ли е часовника с гривната?
Пепи и моя е уж скоро и преди една седмица получих покана да си избера нещата ,които съм си харесала и да ги пратя на приятели,които да ме зарадват със закупуването им.А те от своя страна щели да ги изненадат с код за да ми ги купели  hahaha Mr. Green За мен код няма  Mr. GreenИначе и аз друга оферта не съм получила още за р.д. Чакам ,пък да видим  Laughing Че като гледам ти и за куклата е трябвало да получиш вече  Heart Eyes

# 233
  • Пловдив
оффффф и аз ще оспамя темата,ама да ви кажа ми писна и на мен всяка вечер чета (в двете теми) безброй постове с едни и същи въпроси и едни и същи кодове......ама понеже и аз не съм без семейство,не че не ми се пита нещо през деня,ама като мога да намеря отговора сама....еми не го правя  Peace Задавала съм,задавам и ще задавам въпроси,ама то затова са темите,но определено след като първо съм потърсила отговорите,да ви кажа следя темите трето намаление,зарибих се за ларедута още по миналогодишното зимно......определено не успях да се справя сама,че нямах и време с малкото човече,това не ме накара да задам множество въпроси,а да реша че няма да се свърши света,като пропусна и това намаление....толкова години съм живяла и без да поръчвам от там,после като се успокоиха нещата,разгледах на спокойствие,помогнаха ми някой момичета,Змейковица ми поръча първите неща,после се справих и сама .......та в резьоме,някак си не се ли замисляте като питате,че явно след като не се справяте сами,няма как да се научите за 3-5-10 дена четене,ами поръчвайте без кодове,какво пък като няма максимална далавера......ако я нямаше тази тема и няколкото момичета които се ровят и във френски сайтове,а и не само се ровят,но и споделят с нас,нямаше и да сме чули за тия далавери Simple Smile .....така че, почетете повечко и ще успеете  Peace

И да не е само спам да кажа че според мен 57002 и 57010 са персонални,поне при мен хич не захапват.

# 234
Здравейте мами,
искам да си пусна поръчка за един чаршаф ( http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7874170& … ue&ksource=-1 ) и две калъфки ( http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7871775& … ue&ksource=-1 ) Embarassed
и да си взема куфарчето с код 23574  и ми изписва "Votre cadeau : VALISE gris et anis" дали ще ми го даде, защото стоките са намалени и се опасявам, че са само за 12Е

Мреси  Hug Hug Hug

# 235

Харесват ми силиконовите форми за печива, 3 за 2, имам ли някакъв шанс да ги намаля с код? Някой ако ги е намалял и сподели, ще оценя Grinning
(въпросът е леко идиотски, но имам приготвена за пускане кошница и не мога да пробвам)

Може вече да си ги поръчала, но да кажа, че и аз ги мъчих тези силикони с различни кодове, но без успех (само те ми бяха в кошницата и експериментирах на воля Mr. Green). Просто като се сложи третата форма, цената и на трите става по 7.98 евро или нещо такова, това е максималното намаление.

# 236
  • Варна
http://mail41.abv.bg/app/j/openmessage.jsp?fid=10&mid=337886 … p;rr=0&tid=60
какво предствавлява това,извинявайте ако вече сте го обсъждали

# 237
http://mail41.abv.bg/app/j/openmessage.jsp?fid=10&mid=337886 … p;rr=0&tid=60
какво предствавлява това,извинявайте ако вече сте го обсъждали
Така не се вижда!
16. Оферта, пратена на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта. Именно линка на тази страница копирате и публикувате тук. А за да сте сигурни, че сте направили всичко както трябва, преди да натиснете бутона "Публикувай", проверете с бутон "Предварителен преглед". Преди да публикувате оферта, която сте получили на e-mail, моля прегледайте този пост, както и няколко последни страници дали вече не е публикувана същата оферта!

# 238
искам да попитам cuivre sac това чанта с цвят мед ли е

# 239
кодове 30953 и 30937 ми се хващат без никакви условия, подаръкът е сак MARRON ET RO , дали е онзи хубавия сак Лафума кафяво и розово, че от кога го дебна  smile3508
дали ще е този лафума наистина?! някой ще светне ли как изписва, ако е лафумата Wink
плс Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт