Милано-има ли какво да се види

• 117 628
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета, с какво се придвижвате от Милано до летището в Бергамо, притеснява ме ранния час на полетите на Уиз ooooh!
С автобусчетата от Централна гара.

# 571
Придвижваме се с това :

http://www.orioshuttle.com/?a=1&arg=0&l=e

Първият тръгва в 03.00 сутринта и са на половин час.
Пътува се около час.

# 572
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 573
  • София
Момичета, отново да ви благодаря за съветите, които получих за пътуването си преди година. Днес прителката ми замина на същата дата за Милано, с всичките мои и Ваши съвети за галерията Виктор Емануил, за кафето на Ринашанте, пицария Charleston, Брунате, Комо и всичко останало...Veni9, Lana, pippo, F Diamond и всички други:  Безценни сте  Hug Дано да имам възможност да се върна в Милано и то толкова щастлива, колкото съм била Praynig

# 574
Енита  Hug Hug Hug
И аз бих се връщала още мноооого много пъти там...

# 575
Енита  Hug
И аз искам  Blush

# 576
  • София
Ми да вземем да идем тричките Laughing Hug

# 577
Оххх... веднага бих тръгнала...  Blush  Heart Eyes

# 578
Ееее, стига подканяли де...шофьор не ви ли трябва!? Crazy

# 579
  • София
Ееее, стига подканяли де...шофьор не ви ли трябва!? Crazy
Joy Пилот искаше да кажеш, нали?

Сега като отворих темата и се сетих, че хич нищо не казах за Милано  Embarassed, ама така е ние бяхме по друга "работа" и града остана малко между другото.
Всъщност най-пълноценно беше на езерото Комо - ама много ми хареса! Макар че като слезнахме от влака и застанах на брега си викам - какво пък толкова  Shocked, обаче като се качихме на корабчето и навлезнахме навътре - ей много красиво и тия селца/градчета накацали по брега и планините спускащи се към водата, цветовете, сенките....Много ми хареса - не стигнахме много далече, кратка обиколка за час направихме и после седнахме на обяд в Чернобио, по двете причини - 1. в заведението имаше снимка на Джордж Клуни с автограф, и казах на мъжа ми да се оглежда постоянно да не се появи случайно  Joy - не се появи  Twisted Evil и 2. исках да отида да се снимам на кея на Вила Д'Есте, но за съжаление се оказа, че могат да влизат само гости на хотела, та за следващия път съм решила едно кабрио да си наемем  smile3508 и да ги объркаме  Joy
Качихме се и на фуникулара, но само до горе и после наобратно, че бяхме изморени и нямахме сили да се мотаем.

В самото Милано много ни хареса квартала около Санта Мария дела Грацие, много хубаво и спокойно, тихо. Возихме се на трамваи, напред-назад, имаше ремонти и размествания на маршрути и беше голям купон с провирането по разни тесни улички в едно старовременско трамвайче. Самата църква беше много приятна, а Тайната вечеря - ами интересна, но не съм впечатлена. Срещнахме българка с една група дошла за театрален фестивал, те имаха гид, който им разказваше, за един американец (Дан Браун), който твърдял, че на картината вместо Йоан? е нарисувана Мария Магдалена, ама това било голяма глупост! Беше доста възмутен  Laughing

От самото Милано не видяхме кой знае какво, разходихме се из Галерия Виторио Емануеле, влязохме в Дуомото, което изглежда по-впечатляващо на снимки и се помотахме по уличките.
За съжаление не успяхме да отидем в този прословут ресторант Чарлстън, защото вечер бяхме като изцедени и гледахме да сме по-близо до хотела, за вечеря и после бързо по леглата.
Бяхме в този хотел. Доволни сме, стаята беше огромна, по-скоро беше като две стаи, намерихме си пак българка от персонала на закуска, беше на удобно място, чисто - общо взето добре.

# 580
  • Пловдив
Може ли някой да сподели впечатления от  търговските центрове около Милано,  плануваме шопинг през януари  Mr. Green

# 581
Може ли някой да сподели впечатления от  търговските центрове около Милано,  плануваме шопинг през януари  Mr. Green

Мога да кажа единствено за шопинг центъра в Бергамо- Орио център.
Ееее огромен е! Един ден не стига според мен, но от 2 януари започват намаленията там и се просто смазващи. Много е удобен този мол, защото е точно срещу летището.

# 582
violenza  ние ще ходим  на 31-5 януари хем за нова година  хем за намаленията  Peace  препоръчвам ти  да посетиш  серавале аутлет Hug Hug Hug

# 583
  • София
violenza  ние ще ходим  на 31-5 януари хем за нова година  хем за намаленията  Peace  препоръчвам ти  да посетиш  серавале аутлет Hug Hug Hug
Къде сте резервирали хотел и новогодишна нощ?

# 584
хотела ни е jenius downtown близо е до площада и именно там пред катедралата duomo ще празнуваме нова година smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт