Споделете 93

• 26 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Бу-у-урга-а-ас
Права сте Ламова и Вие, Сврачиелита. Да са живи и здрави да им се радваме сега, пък то после се не знае. И все пак...помечтах си.

Прави ми се нещо идиотско и щуро. Имам нужда да неутрализирам дъждовното време. Само да не ме избие пак на шопинг, че не е здравословно за портфейла ми. Сядам да пиша бизнес план, ще ривъ на банката за кредит. Чал и хубав смислен ден ви пожелавам!

# 556
Споделям подсмърчащ Станишев по Хоризонт.
Ама вече 20 пъти го чух. Еленка е виновна, разбира се. Как може да не му е сложила носна кърпа в джоба.

# 557
Според мен майка му е виновна, не Елена. Нея не съм я чувала да подсмърча.

# 558
  • София
А майка му чувала ли си я?  Laughing

Елена май отдавна не се грижи за носните кърпи на Станишев. Mr. Green

# 559
Честит празник, Селинджъре! Да е жив и здрав!
Ти що не си се регнал в Януарки 2007  Laughing Намини, ако искаш.
Гледай сега как ще се дегизира и ще намине като "марчето_85" примерно Joy Да  се  кикоти тайно и да ни се чуди на акъла като започнем да редим:"Скъпа Мария,добре дошла при нас!!! Hug", "Разкажи повече за себе си,как мина раждането,има ли кой да ти помага за децата,слушат ли те мъжа и свекървата...?" Joy

# 560
  • о`майна лунна нощ е
Заредих се мощно с шоколади, сокчета, хапване и други подобни балигини за тялото и душата.
Боли ме глава обаче и ми е некомфортно нещо.
Харесвам си името и фамилиите. Проблем са ми само броя на кубчетата и квадратчетата, когато ме ограничават в пространството за изписването им.

# 561
А майка му чувала ли си я?  Laughing

Елена май отдавна не се грижи за носните кърпи на Станишев. Mr. Green

Майка му не съм, обаче поне една чиста кърпа в ръкава все трябваше да го научи да носи. Crazy
Елена се грижи сама за себе си. Wink

# 562
Като си няма завалията подгъв, да си изтрие носа там.

# 563
Споделям с голяма радост, че днес станах леля на страхотен малък мъж.

# 564
  • Кацнала на едно дърво.
Честито! Аз съм три пъти леля вече и се надявам на поне още едно.  Laughing
Споделям, че от мен човек няма да стане.
Днес се опитах да разбера КОЙ е намазал сопол или плюнка (извинете) под античното ми писалище, на което се трудя и клюкарствам. Нищо. Седят двата трола и ме гледат с необятен, син взор. Не ставам за Шерлок Холмс, рекох аз.
После се отитвах да пея като Брус Дикинсън (за сълзите на дракона), обаче спряха водата (копаят ни улицата) по средата на изпълнението. Завърших като Брус Уилис. Фалцетно.
За трети път се опитах да бъда велика. Исках да танцувам като Бейонсе. Не се получава. Не мога да се друсам така, а наистина се старах. Децата обаче много се забавляваха. Уо-о-о, уо-о-о!
Остава ми само да пиша като Гьоте. Обичам Гьоте.
Намирате ли прилика? Нали има, нали?  Blush

# 565
  • До хладилника, който обичам
Удхаус, more like it.

# 566
Добре, че не си като Гьоте. Щях да умирам от скука и да те лъжа, че те четем. А аз не умея да лъжа добре. Mr. Green

# 567
  • Варна
Ния направи първото си предложение за брак на Любчо от детската градина, в присъствието на майка му. Мисля, че той се съгласи, понеже отговори "Ами да, ти имаш чадър с МакКуин!" Хареса зестрата, с други думи. Материалистчета варненски!  Mr. Green

# 568
Споделям, че подфорумът Клюкарник е заприличал на отчетна тема на хора с различни диагнози, групирани по отделения. Справка 1-ва стр. 12 от 14.

# 569
Да ви споделя - вече съм спокоен, защото открих че сме извънземни! Да - само един извънземен, който се е дегизирал като поп може да отслужи молебен за спасението на "братя Галеви" и само извънземни могат да се направят на инвалиди и да кажат че просто съюзът им ще загине без тях. А и самите братя Галеви са извънземни - в данъчната им декларация пише, че на година доходът им е по-малък от моя - представяте ли си. А аз живея под наем и имам точно десет годишна кола.  Е кой, ако не извънземен може да живее така с толкова малко пари - УРААААААА! Открихме извънземен живот на планетата ни даже, без да ходим до други галактики! Вече мога да си легна спокоен за това колосално човешко откритие!  cheers

Общи условия

Активация на акаунт