Цветя- гордостта на всяка жена ~36~

• 69 065
  • 555
  •   1
Отговори
# 270
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
katka72  nbirthday newsm67  Gift  newsm38 Пожелавам ти много много сбъднати мечти на тебе и на цялото семейство  newsm63

Да се изкажа за другият форум: Първо положителното: Големи са експерти и много разбират, но (сега отрицателното) такава еманципация има там  Banghead tantrum Най добрите експерти са мъже наистина, но мисля че много жени са с мъжки професии и не го парадират  bowuu .  Направило ми е впечатление, че една жена моделатор тя прави най много забележки  smile3511 А не дай си боже да попиташ нещо два пъти  #2gunfire . Но и аз като Лени не ми пука и даже малко им  smile3533 smile3534 .
nezito чакаме развитие на семенцата ти  Hug .
Аз да се отчета. Вече отвих семената на мимулуса и тези на първите мушката. Семената на върбинката са набъбнали и ще чакам, май ще имам успешен опит с Хелиотроп семенца собствено производство има един два кълна. Вчера семената на мушката и сакъзи (последните си купих вчера) гледам са набъбнали и те. И днес с мъжа ми като се разкарвахме и ми купи едно цвете с малки листенца (вчера се хванахме нещо на бас и аз спечелих) като му видя точно името ще пиша  Wink

# 271
Aitep,кажи ми какво правиш след като покълнат-открити ли трябва да бъдат?Колко често ги поливаш? Praynig

# 272
Aitep,кажи ми какво правиш след като покълнат-открити ли трябва да бъдат?Колко често ги поливаш? Praynig
За сега само мимулоса оставих открит, но довечера ще го покрия. А другите са покрити още, поливам по преценка, мушкатата по често.

# 273
Благодаря на всички за милите пожелания!Аз също започнах да махам фолиото на покълналите разсади.Досега беше лесно,но от тук нататък трябва често да се пулвелизира за да не съхне най-горния слой.В момента даже съм ги изнесла на слънце на терасата.Много ги глезя.А що се отнася до другия форум за цветя-незнам какво да кажа?От една страна научих страшно много неща,че са експерти и специалисти е ясно.Направо мога да им се поклоня до земята като гледам какви градини показват,какви цветя отглеждат.И в най-смелите си мечти не мисля,че мога да съм на едно ниво с тях.Но дотук с хубавите думи.Тонът им не ми допада-нито мисля да им задавам въпроси,нито да комуникирам с тях.Чета и си правя изводи от техния опит. Нали занаят се краде!

# 274
и аз съм нова но тук.аз също си чета и си мисля колко момичета а никой не познавам.затова  пък ще ви попитам,то така се запознават хората ,нали.имам юНКУС  имаше мнения тук там за това тревисто цвете,та можели да ми помогнете със съвет за отглеждането му.   Simple SmileПриятно ми е да си говоря за това което обичам да правя. Simple Smile

# 275
Ето такова е цветето, което днес си купихме http://images08.snimka.bg/000845253-big.jpg само нашето е с шарени листа. Като влязох в магазина и не устоях толкова е сладко и нежно  Heart Eyes
П.П. Забрових да напиша казва се солейролия

# 276
aitep, невероятно е. Честито и да си го гледаш с удоволствие  Hug
Катка, честит рожден ден!   bouquet Много здраве, щастие, късмет и любов   bigdance2

# 277
# 278
  • На края на света !
Честити придобивки момичета ,да ви радват дълго  Hug

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАТЯ! smile3525 newsm59 От сърце ти желая много здраве и щастливи,слънчеви дни!
 Петя,май нищо няма да се получи с бегонийте.Още нямам нищо поникнало,но не губя  надежда. Днес ми подариха иглика и зюмбюл с огромни пъпки.Притеснява ме ,че е в много малка саксийка и корените  му стърчат от всякъде.Не смея да пресаждам.Той е от форсираните и може би ще е добре да го сложа в по-голяма подложка и да поливам в нея.Утре ще пусна снимки.

# 280
Здравейте, момичета!Да не сте ме забравили? Wink

Честит рожден ден, Катка!Здрава, щастлива и обичана бъди!

Честити ви нови цветенца.
Да ви се похваля - излизат 2 нови листа на цикаса.Много съм щастлива. Grinning Grinning Grinning
Вчера си купих ливистона и малка, шарена дифенбахия, но утре ще ги снимам.

Добре дошли на новите момичета! Hug

# 281
Здравейте момичета!Почти нямам време за четене във форума,но днес видях темата ви и реших и аз да се включа.До миналата година гледах много цветя - имах над 50 саксии.Но миналата година започнах един ремонт/съвсем сама/,който продължи цяло лято ,цветята  ми бяха на балкона и половината измряха.След това започнаха здравословни проблеми,депресия и не ми беше до нищо.Вече съм по-добре и започнах лека -полека да си завъждам така любимите цветя.Когато мога ще ви следя.
В момента си гледам розата,която е цъфнала и е невероятно красива.
Лек ден на всички Peace

# 282
aitep  преди години имах същото цвете като на снимката която си показала и си го засадих при палмата която тогава беше в доста голяма саксия беше много красиво като порасна и изпълни цялата саксия като тревичка чак висеше от края на саксията .
К@ми  много се радвам че Цикаса ти изкарва нови листа на майка ми и казах за сега да поизчака да не бърза да го мести нейния както ми каза ти .

# 283
Здравейте отново!
Първо да ви се похваля,че имам поникнали нарчета.Много съм щастлива.

За форума.Някога имаше друг форум www.inkaflower.com който закриха (всъщност не знам какво точно стана с него)и един от потребителите,Емил направи друг който и до сега съществува- http://forum.flowersnet.info/index.php По късно нещо се скараха потребителите и по специалните (според мен) се отделиха в http://self.freeforums.org/ За мен и в двата форума влизат едни и същи хора като "сърдитите" не пишат в първия и "обидените" във втория.Не изключвам и да са се регистрирали с други никове и пак да пишат едни и същи потребители защото когато човек е пристрастен към нещо той не се разделя с него просто ей така.
И в двата форума има лидери и докато пуснеш темата ти отговарят според настроението си,но в първия същите са компетентни и очакват от теб да знаеш за какво ти говорят а вторите са комплексари.За съжаление това не го умея и затова много рядко пиша и моите постинги са с най малко посещения и отговори.
Много от момичетата имат бебета и пишат и четат и тук,в този форум.

# 284
Здравейте и от мен момичета! Прекрасна тема за цветята-те са  и моя слабост Hug
Както казвам те са ми като другите деца
http://bg.fotoalbum.eu/Margarita13
Ето някои от тях,но да уточня, че са снимани преди 2 месеца-сега доста са пораснали
Отглеждам ги в стая с югозападно изложение,доста светла,топла и слънчева и много добре им се отразява.
Моля ви споделете започнахте ли със сеитбата за пролет 2009??? Simple Smile
Миналата година бях купила доста семена и ги посях без да знам нишо за тях-резултата беше нулев
Тази година все още се чудя дали да заложа на готов разсад или да опитам сама да направя. Имам предвид балконски цъфтящи цветенца като петуниите например,мушакто,сакъзче,калдаръмче и т .н

Общи условия

Активация на акаунт