ТЕМА ТАБУ:) как наричате женския полов орга&#

• 56 063
  • 220
  •   1
Отговори
# 135
Аз както писах и в другата съща тема, не наричам никак. Когато правим интимния тоалет, казваме '' Хайде в банята, да те измия", или "Хайде да мием дупето". Дъщеря ми започна да използва "малкото дупе", не знам от къде го е чула, на мен ми беше много странно словосъчетание в началото, но реших, че няма да изпадам в подробности. Никога не конкретизирам, "сега мием големите срамни устни, сега клитора, сега ануса и т.н.". Мием дупето и толкоз. На мен пък ми е интересно кога точно ги използвате тези думи.
Преди седмица, дъщеря ми ме попита, как точно се казва на жената мястото от където излиза бебето. Казах и нещата с истинските им имена, от там последваха въпроси за мъжкия полов орган, за "пъпчицата", която напипва, когато се мие и т.н. Обяснявах всичко с истинските имена, но на 2-3 години не мисля изобщо, че имат място всички тези термини. Още повече, че наистина не ми е ясно, кога и как се налага да се използват.

# 136
Когато се мием вечер ги употребяваме. Казвам и :"обърни се да измием дудката" "дай дупето да измием". Тогава се налага да ги употребяваме. Peace

# 137
"пеперуда" Crazy държа на естетиката  Mr. Green

# 138
ами, щом е въпрос на естетика,  може и кристална чаша... или ако държиш пък на целомъдрието, опитай с "непристъпна крепост"

Абе какво и е на думата вагина не мога да разбера....

# 139
Влагалището (вагина) – свързва матката с външните полови органи на жената. То осигурява евакуацията на менструалното течение, както и изхвърлянето на семенната течност в непосредствена близост с маточното отвърстие.

Вулва (на латински: vulva) е съвкупността от външните първични женски полови органи. В повечето случаи се имат предвид въпросните органи при човешки същества, но вулвата присъства като част от половата система на всички бозайници

Много хора смятат, че вулва е синоним на вагина и употребяват „вагина“ там, където всъщност се има предвид вулвата. Всъщност вагината (влагалището) е отделен орган, който се намира вътре в тялото на жената, докато вулвата се намира отвън и включва само отвора, водещ към вагината

Ето, на това и е вагината. Най-малкото е неточно определение .

# 140
  • София
Пиле. Но според дъщеря ми правилният изговор е пилИ. "Татииииии, иж пилитоооо!"

# 141
Не мога да разбера защо непрекъснато се опитвате да я тикате тази дума вагина в очите на неизползващите я?
Аз не си спомням кога за последно съм я употребила и то в писмен вид може би някъде из форума.
Не бих казала на мъжа си, че отивам да си мия вагината. Ние си говорим на разговорен език и следователно няма как да уча детето си от малко на тази дума, защото няма къде да я чуе. Ако случайно я чуе от някъде другаде и попита, ще му отговоря.Същото важи и за пениса. Никога не казвам на мъжа си "изми ли си пениса" или нещо от този род.
Още по абсурдно е пък да кажа на детето "ела да ти измия ануса"!  ooooh!
При положение, че не знае за наличието на тънки, дебели черва, апендикс, защо пък трябва да започвам ученето на анатомията от ануса? Мисля да карам подред.  Wink

# 142
  • София
ами, щом е въпрос на естетика,  може и кристална чаша... или ако държиш пък на целомъдрието, опитай с "непристъпна крепост"

Хъм  Thinking ти ме замисли колко много неща могат да се измислят така...
Но за момченца пак са повече: БМВ-то , поршето, боинга...  Whistling

# 143
Влагалището (вагина) – свързва матката с външните полови органи на жената. То осигурява евакуацията на менструалното течение, както и изхвърлянето на семенната течност в непосредствена близост с маточното отвърстие.

Вулва (на латински: vulva) е съвкупността от външните първични женски полови органи. В повечето случаи се имат предвид въпросните органи при човешки същества, но вулвата присъства като част от половата система на всички бозайници

Много хора смятат, че вулва е синоним на вагина и употребяват „вагина“ там, където всъщност се има предвид вулвата. Всъщност вагината (влагалището) е отделен орган, който се намира вътре в тялото на жената, докато вулвата се намира отвън и включва само отвора, водещ към вагината

ХА,така ли обясняваш значението на думите на 2-3-год.дете!!! newsm78

# 144

ХА,така ли обясняваш значението на думите на 2-3-год.дете!!! newsm78

Ох, моля те чети всичко. По напред съм казала, че "дуда" е нашата дума.
Това го пуснах за да кажа, че дори не използват правилната дума, тези, които са решили да го дават по натурално.

# 145

Простичко е, защото не ми харесва и не ми звучи добре, освен това "пеперуда" за малко момиченце ми се връзва много повече отколкото влагалище. За протокола дори мъжът ми не я използва, "ще ти изям котето" ми звучи доста по- добре от "ще ти изям влагалището"!
Други въпроси?!

# 146
ще ти изям влагалището!
Други въпроси?!
Joy Joy Joy Е, край, вече се смея с глас! Но си права де!

# 147

Простичко е, защото не ми харесва и не ми звучи добре, освен това "пеперуда" за малко момиченце ми се връзва много повече отколкото влагалище. За протокола дори мъжът ми не я използва, "ще ти изям котето" ми звучи доста по- добре от "ще ти изям влагалището"!
Други въпроси?!

Joy Joy  Joy
ужасно си права-подкрепям те с 2 ръце

# 148
  • София
А клитора? Как наричате клитора? Thinking

Айде сега  ooooh! Клитора си е клитор и то без значение в леглото ли говорим за него с милото или като тръгна да го обяснявам на дъщеря ми.  Crossing Arms

# 149
Предложение за клитор - гъделичник. Д-р Врабчев така го нарича. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт