помогнете

• 17 210
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
  • на правилното място, в точното време
halls   Hug Не се замисляй толкова, понякога е по-добре да не знаем, по-здравословно е. Дребнави душици винаги ще има, тях единствено мога да съжалявам....
Антония, ще те замолвам да не ми казваш кога да споменавам името на Господ! На тебе може и да не ти стиска, но айде да не ми даваш акъл...  Twisted Evil
По разните форуми може да пишеш каквото си искаш, но има Един, Който най-добре знае какво е истинското ти положение. Да не стане в един момент истина, това което твърдиш сега. Не те заплашвам, нито ти го пожелавам, най-малко децата ти заслужават подобна съдба.

# 136
  • Там където е семейството ми
Всичко,което ми е дарено съм подарила на други майки.Не лъжа за мъжа ми.Не съм злоупотребила с никой,по никакъв начин.
Тук нещо не схванах смисъла....... newsm78
Как всичко подарено от майките, ти си подарила на други майки ,при положение,че всички видяха,че и някой си и познаха нещата,които си обявила за ПРОДАЖБА Shocked
Нещо да кажеш.......
И сега последно за мъжът ти не разбрах,то що ли ми трябва да питам,ама пусто любопитство.Той сега пребива ли те от бой,и още ли звъни по телефона да дразни децата като им изрежда какво е ял и пил или е грижовен и любящ баща? ooooh!

# 137
  • Пазарджик
ч

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 13:44 от тони-бонбони

# 138
Познатите неща са един чифт маратонки.Никой няма право да ми се бърка в личните ми проблеми.Няма как да ми се върне нещо,което е вече факт.И аз нещо не схващам защо пък толкова ви интересува семейното ми положение.От никой не искам помощ,сама си се оправям.Никъде не съм писала,че мъжа ми прави лютеница. newsm78 Правише си трошииките за ракииката си.
Винаги ще съм благодарна на всички,които ми помогнаха!

Цитат на: emko
моят мъж готви много добре.той ме научи да готвя :smt008  даже някои работи за зимата той си ги прави
[/color]
 Joy Joy Joy Joy мда открийке разликите, по надолу е линк към темата където си писала
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=114&t=10188&p=603614#p603614

а личния ти живот не ни интересува ни най малко, но ти така оплю мъжът си тук че...........................  звънял по телефона и дразнел децата какво е ял пък те гладували, пребивал те от бой ( ама имаш 3 деца от него newsm78)  нали видя  че писах и в многодетните и дадох линк, и не се прави на интересна имам всички снимки от албума

не се учудвам че се жалваш, бедни душички като теб и в замък да живеят пак ще са нещастни, ти никога няма да намериш това което търсиш, злобата и завистта ти пречат да намериш хармония
 Sick Sick Sick  жалко за децата, ще израснат в такава обстановка

# 139
Познатите неща са един чифт маратонки.Никой няма право да ми се бърка в личните ми проблеми.Няма как да ми се върне нещо,което е вече факт.И аз нещо не схващам защо пък толкова ви интересува семейното ми положение.От никой не искам помощ,сама си се оправям.Никъде не съм писала,че мъжа ми прави лютеница. newsm78 Правише си трошииките за ракииката си.
Винаги ще съм благодарна на всички,които ми помогнаха!

Познах моите маратонки (велурени тип спортни обувки), които пратих за теб - защото  нямаше, какво да носиш, тогава си пишехме на лични. Интересно ми е, защо изтри и обявата, и целия албум? Нали няма какво да криеш и от какво да се срамуваш? Продължаваш да пишеш, без да се усещаш, че е само в твой ущърб.
Ежедневието ти не ме касае. Какво ядеш, купуваш ли си скъпи мазила или ти е празен хладилника - това си е твоя живот.
Пожелавам си в моето ежедневие да срещам по-малко хора, като теб.
Спирам да се занимавам с теб, не заслужаваш вниманието ми.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 15:05 от Нини (на мама слънчицето)

# 140
Вече се стресирах , шашнах от нещата които стават ,от това което постоянно ни се поднася тук.Разочарования след разочарования и лъжи след лъжи...Дано тези неща останат в старата година и през Новата да не се сблъскваме с подобни неща,защото е жалко  всичко случващо се през този месец. Момичета от мен  Hug  bouquet Hug

# 141
  • Пазарджик
м

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 13:44 от тони-бонбони

# 142
надявам се догодина да си в Гърция

не обиждам и не унижавам никой които е искрен и заслужава помощ и подрепа, но ти си ..... не искам да пиша че ще получа бан, но преди 5 месеца едни роми се оказаха по блогордни от теб, след оказана помощ не пожелаха повече нищо, нищо че ги питахме и давахме, честни, горди и благородни, за тях най големия разход беше количката за близнаци която им дадох, след това вече се справяха, така както се справят много други но за разлика от теб за тях интернета и компютъра е лукс който не могат да си позволят и да лишат децата от нещо, въпрос на приоритети, за повечето са децата а за теб какво беше козметика на Виши ли....и Ревалид-  защо не Crossing Arms като има кой да ти облича и обува децата ти да не се погрижиш за красотата си, същата беше и Димитрова-сегашната slance_f, тя пък най нагло писа че имала право да си направи подарък- сребърни бижута докато пускаше сълзливи теми в продавалника че детето и е голо и босо

# 143
Щастлива съм с това,което имам.Малко или много,за мен няма значение.Но не съм карал някои да ми се моли за една дрешка Sick.
Аз също спирам да пиша.Не си заслужава,да общувам с вас,по какъвто и да е начин.Обичате да обиждате и унижавате.Както и да прозвучи този пост,това е мое мнение.
Весело прекарване на Новата година.
А,не си заслужавало да общуваш с такива като нас ли,е па много си и нахална бе,а си заслужаваше до като получаваше подаръци и колети.И как сама си се оправяла,като мине не мине и"момичета имам нужда от това онова,кой може да ми помогне" най-нахално просене,даже се чудя момичетата тук как са ти се вързали,аз нямаше и за секунда.Знаеш ли какво ще ти пожелая през Новата Година,както ти се възползва от добрите майки тук,така и от теб някой да се възползва ама два пъти толкова грозно.Да ти е честита Peace

# 144
Най -малко  от човешка гледна точка и от добро възпитание се иска ,ако нещо ти е дадено за да ти се помогне , и не са ти  взели и стотинка за това , да го дадеш на други нуждаещи се,но не да го продаваш.На същото мнение съм и за родителите които имат болни дечица и събират пари за лечението им , ако събраната сума е в повече от тази която трябва , то остатъка да го дадат на  друго дете което има нужда от лечение...Но това важи само ако си в графата ЧОВЕК. В един момент излиза ,че едва  ли не хората които са помогнали трябва да се чувстват  виновни ,след като се е разбрало ,че човека който е поискал помощ е злоупотребил , че и даже се сърди !!! Какво да коментирам повече .......

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:56 от Ani_Ani

# 145
Мацкииии, какъв е този двоен стандарт ? За едни може да си продават помощта, за други не може? То верно има воля на дарителя, но май ще трябва с всеки колет да пишем изрично : " С разрешение да се продава, след като стане ненужно".
После се чудим от къде сме станали толкова популярни и всека седмица има поне по една нова тема с номер на сметка.
Тони , да си жива и здрава и ти и децата ти! Има Един, Който знае, вижда и дава на всеки според онова, което е в сърцето!
Халал да ти е подареното, дано е зарадвало поне за малко тебе и децата ти!

# 146
Мацкииии, какъв е този двоен стандарт ? За едни може да си продават помощта, за други не може? То верно има воля на дарителя, но май ще трябва с всеки колет да пишем изрично : " С разрешение да се продава, след като стане ненужно".
После се чудим от къде сме станали толкова популярни и всека седмица има поне по една нова тема с номер на сметка.
Тони , да си жива и здрава и ти и децата ти! Има Един, Който знае, вижда и дава на всеки според онова, което е в сърцето!
Ако е успяла да ги продаде със сигурност ще се е зарадвала Mr. Green

# 147
Бе, купон да става, това е важно  Mr. Green Пък напоследък няма скука тука

# 148
Бе, купон да става, това е важно  Mr. Green Пък напоследък няма скука тука
абе...купон ама и... newsm50...

# 149
Щастлива съм с това,което имам.Малко или много,за мен няма значение.Но не съм карал някои да ми се моли за една дрешка Sick.
Аз също спирам да пиша.Не си заслужава,да общувам с вас,по какъвто и да е начин.Обичате да обиждате и унижавате.Както и да прозвучи този пост,това е мое мнение.
Весело прекарване на Новата година.
А,не си заслужавало да общуваш с такива като нас ли,е па много си и нахална бе,а си заслужаваше до като получаваше подаръци и колети.И как сама си се оправяла,като мине не мине и"момичета имам нужда от това онова,кой може да ми помогне" най-нахално просене,даже се чудя момичетата тук как са ти се вързали,аз нямаше и за секунда.Знаеш ли какво ще ти пожелая през Новата Година,както ти се възползва от добрите майки тук,така и от теб някой да се възползва ама два пъти толкова грозно.Да ти е честита Peace
  Peace Peace Peace

Най -малко  от човешка гледна точка и от добро възпитание се иска ,ако нещо ти е дадено за да ти се помогне , и не са ти  взели и стотинка за това , да го дадеш на други нуждаещи се,но не да го продаваш.На същото мнение съм и за родителите които имат болни дечица и събират пари за лечението им , ако събраната сума е в повече от тази която трябва , то остатъка да го дадат на  друго дете което има нужда от лечение...Но това важи само ако си в графата ЧОВЕК. В един момент излиза ,че едва  ли не хората които са помогнали трябва да се чувстват  виновни ,след като се е разбрало ,че човека който е поискал помощ е злоупотребил , че и даже се сърди !!! Какво да коментирам повече .......
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт