помогнете

• 17 208
  • 207
  •   1
Отговори
# 15
Ще пиша и на лични, но да кажа, майка и татко ще са на село в неделя, може да се организира за тогава. Обаче те не могат да го закарат до Септември.

# 16
Ок, разберете се с Емко, може пък те да могат да си го вземат или някой техен познат

# 17
Момичета, нямам дрешки, че каката ми е още на 5, но днес на курса ще нося на Яна някой лев и някоя играчка за децата.
Имам и кошница за кола , ако пожелаят родителите. Нашите тия дни ще си ходят до Памидово и ще поръчам  да я вземат.
За превоз на легълцето до Септември ще организирам нещо. Имам много познати , които пътуват дотам, включително и счетоводителката на ВРЗ-то- Вагоноремонтния. Тя ще свърши работа от сърце. Ако трябва и мъж ми ще прати някой от работниците си дотам да го докара. Само трябва да се разберем как ще стане.

Реве ми се..... Чак сега разбрах за темата , а е пълно с подобни теми Cry

Рожденика да расте голяяяяяяяям и силен.
Между другото от къде е съкратен съпругът и с какво се е занимавал. Имам нещо впредвид

# 18
момичета, пак да напиша - семейството имат нужда САМО от дрешки за децата и легло - легло вече е намерено.За тези неща е помолила майката!

бебето е на 7 месеца
момче и момиче на 4.5 и 7 години - 128 см. ръст.
Може и играчки.

Въздържайте се от други помощи и дарения на този етап. Hug
ето я тортата:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/43/43#1
 smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 21:44 от Луда Яна

# 19
  • Пазарджик
Момичета благодаря на всички.Съжалявам че не ви отговорих по-рано,но чак сега седнах.Искам да благодаря на Янаbouquet,тя ни намери ТОРТА и моето дете е много щастливо.И на всички,който се загрижиха за нас също благодаря.

# 20
  • на правилното място, в точното време
Поздравления  bouquet Приготвила съм дрешки за баткото и каката, както и подаръци за децата. До петък ще се опитам да ги пусна!

# 21
  • Пазарджик
момичета мнооого благодаря за всичко.  bouquet

# 22
  • Пазарджик
някоя мама маже ли да ми помогне с 20 памперса?Трябват ми толко защото толко са ми нужни да момента,в който ще ми преведат майчинството.

# 23
миличка, за момента с дрешки можем да помогнем!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 10:56 от Луда Яна

# 24
Какъв размер ти трябват, ще ги пусна днес с куриер.

# 25
  • Пазарджик
от 9 до 18 кг. С една майка се разбрахме за неделя да отидем до с.Варвара да вземем легло за бебчето.БЛАГОДАРЯ

# 26
Страхотна е била тортата  Hug Да е жив и здрав рожденникът  Heart Eyes

# 27
Мале какви хубави дечица Simple Smile А тортата наистина е била страхотна.

# 28
Изпратих памперси, подаръци за батко и другите деца. Съвсем малко други неща успях да събера в пакета. Куриера ще ги донесе утре.  Peace
 Да ми моля те размери на обувките, за да мога събота и неделя да ти приготвя още неща.

# 29
  • Пазарджик
за големия батко 31,за момичето 29

Общи условия

Активация на акаунт