помогнете

• 17 206
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
дарения от майките от форум Благотворителност  и темата за МНОГОДЕТНИ майки за тони бонбони:
13 кг дрехи от една дарителка /запазвам името и в анонимност, но тя ми писа/

11 килограма дрехи за децата – МИТ –  нови якета

Чрез мен – два кашона бебешки дрешки, сладки

4 торби/Чували/  - чорапки, чорапогащници, блузки и дрешки за малкото дете - Пловдивски майки

2 торби/чували/тениски и няколко блузи с дълъг ръкав за голямото момче и едно панталонче, дрехи за бебето и

пижама за Антония от една майка от Испания

обувки за трите деца - сандали, маратонки и по  няколко зимни чифта обувки също от майката от Испания

Спално бельо за детето, бельо за децата, нови чорапогащници.

Легло, дюшек, чаршафи от Марина

1 кашон с играчки за децата, пъзели

Нови зимни обувки за двете големи деца, от Бомба самоделка

От Бомба самоделка – памперси, дрехи, играчки

Голям заплес – дрехи, обувки,маратонки за майката  и от още две нейни приятелки

Милена Трендафилова от Хасково -  якенца и зимни обувчици

Още една мама от темата за многодетните майки – дрехи

Веси – нови екипчета за двете по-големи деца и играчка за бебето
Майка от темата – памперси и козметика

материалните нужди на дечицата на този етап мисля, че са покрити.
Благодарим на всички, които се отзоваха и помогнаха.

п.с. ако още някой е помогнал може да ми пише, за да знаем Praynig

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 20:13 от Луда Яна

# 106
http://bombaa.snimka.bg/daily/drehi.405355.13852012
 Момичета за моя неприятна изненада, видях авторката да продава дарени и неща в друг сайт

Ето албума със снимките http://bombaa.snimka.bg/daily/drehi.405355.13852012 - тези маратонки са и дарени от мен, защото нямаше, какво да носи.
Разгледайте го. Копирала съм всичко в случай, че се изтрие албума.

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=117&t=33590&p=1550698#p1550698

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:25 от Нини (на мама слънчицето)

# 107
Доста гадничко. Вярно, че са вече малки на децата и, но би било по-приемливо след като са и ги дарили и тя да ги дари на хора, които се нуждаят, а не да ги продава. А  в предишния пост прочетохте ли за какви количества става въпрос ? Спомням си темата, мамата все искаше и искаше още дрешки.

# 108
ами обувките на Дени си личи че не ги е носила, но тогава ревеше че няма какво да обуе, повечето дрехи също си личи че не са обличани, а и в другия форум пак лъже, там представя майката на 4 деца като нейна позната

http://bombaa.snimka.bg/daily/drehi.405355.13851799

* Докладвай
    * Отговори с цитат

продавам кожени ботички №28

Ново мнениеот emko » 08 Окт 2009 15:51
Ботите са обувани два пъти..Отговарят на №28.
http://bombaa.snimka.bg/daily/drehi.405355.13851799
http://bombaa.snimka.bg/daily/drehi.405355.13851801
Цена 17лв.

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:44 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 109
Ами " браво" .  Така още повече се  убива желанието на хората да помагат . Затова ние с половинката  ми се насочихме към дома на Отец Иван . Поне знаем ,че  с  добрината ни няма да бъде злоупотребено.

# 110
Естествено албума не е вече достъпен или изтрит. Обявата също я няма, какво ви говори това?  Жалка работа. Аз съм снимала всичко Антония, колкото и да се криеш не можеш да скриеш фактите. Всеки, който иска да види снимките, ще му ги предоставя.

# 111
Антония, постарах се да информирам и Лили за всичко, сега няма вече да ти се върже че гладувате, чудно ми е след като мъжът ти уж не ти пращал нищо и сте били много зле( ама не успя да изкрънкаш нищо вече, ще продължа да се грижа за това) сега пък ще заминаваш за Гърция, би ли казала как ще си платиш билета, и там ли ядете лютеница както на морето, а тази лютеница да не би да я правил мъжът ти ( нали така го хвалиш в другия форума) а тук пък те прибивал от бой, и би ли казала колко деца имаш, там в пишеше 3 деца, тук са 4
как може да има толкова долни хора като теб, на това ли учиш децата си Sick Sick

пп. аз също имам снимките  Twisted Evil

# 112
Антония, постарах се да информирам и Лили за всичко, сега няма вече да ти се върже че гладувате, чудно ми е след като мъжът ти уж не ти пращал нищо и сте били много зле( ама не успя да изкрънкаш нищо вече, ще продължа да се грижа за това) сега пък ще заминаваш за Гърция, би ли казала как ще си платиш билета, и там ли ядете лютеница както на морето, а тази лютеница да не би да я правил мъжът ти ( нали така го хвалиш в другия форума) а тук пък те прибивал от бой, и би ли казала колко деца имаш, там в пишеше 3 деца, тук са 4
как може да има толкова долни хора като теб, на това ли учиш децата си Sick Sick

пп. аз също имам снимките  Twisted Evil
и в този ред на мисли много ми е интересно кой посети тая алъж вериж ханъм у тях,за да види какво и е положението? Crazy

# 113
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига бе хора  Shockedсъвсем вече се отчаях Confused........бива ли такива работи да правиш Close - да продаваш това което всеки е откъснал от себе си, за да може твоите деца да са добре.........ц ц ц  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick

# 114
Е заради това, много трудно се решавам да помогна на майка от форума. Предпочитам да ги дам в дом за сираци или по влака при отеца в Нови Хан.
Не ги е срам!
Антония от Господа срама нямаш! Всичко ще ти се върне!

# 115
  • на правилното място, в точното време
Е заради това, много трудно се решавам да помогна на майка от форума. Предпочитам да ги дам в дом за сираци или по влака при отеца в Нови Хан.
Не ги е срам!
Антония от Господа срама нямаш! Всичко ще ти се върне!
halls , виждала ли си после децата от дома , облечени с твои дрехи? Злоупотреби винаги може да има.
Дени, пусни ми снимки на ЛС.
И друг път съм го писала - тези, на които се помага няма да забогатеят с нещата, които сме изпратили, нито ние ще обеднеем. Вярно, остава горчилка в душата, но  пък искрено съжалявам жалките душици, стигнали до там. Знам, че Бог вижда и вярвам в справедливостта! Не очаквам да я видя тук, но вярвам, че съществува и всеки ще плати цена за стореното.  Peace
Момичета    bouquet Hug

# 116
  • Пазарджик
Всичко,което ми е дарено съм подарила на други майки.Не лъжа за мъжа ми.Сама гледам децата си с детските и майчинството,което получавам.Свекърва ми е в Гърция,тя ми предложи да отидем с децата при нея,след празниците.Естествено е да се интересувам как стоят нещата там.
Не съм злоупотребила с никой,по никакъв начин.
Моля ви престанете да ме коментирате.Никой не е на моето място,за да ме съди,за каквото и да е било.От никой нищо не съм поискала,за да се твърди,че не съм могла да "изкрънкам" нещо.Сама се боря,сама се оправям.
Благодарна съм на всички,които ми помогнаха.Защото благодарение на тях,децата ми имат с какво да се обличат.Всички,което получих,беше миналата година.Повече не съм искала нищо от никого.Повече не се занимавайте с мен.Не ме обиждайте.Защото,пак ще се повторя,никой не е на моето място.Не споменавайте на празно името на Господ,защото е грях.А пък аз,ако съм сгрешила пред него,той ще ме накаже.
Повече няма да коментирам,вашите обиди.Защото от далече,всичко е много лесно и подозрително.Но в действителност,не е така.

# 117
Ох Антония просто се спри и се скрий някъде. Албумът беше 163 страници с дрехи и обувки. Изтри веднага и обявата и албума. Не ме карай да го слагам тук. Не си мисли, че се шегувам - имам всички снимки. Вместо да се засрамиш, продължаваш да лъжеш и мажеш.  Да не говорим, колко противоречия има в темите там и тук. Така и не разбра, че не в парцалките е проблема, а в поведението ти.

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 10:38 от Нини (на мама слънчицето)

# 118
Ох Антония просто се спри и се скрий някъде. Албумът беше 163 страници с дрехи и обувки. Изтри веднага и обявата и албума. Не ме карай да го слагам тук. Не си мисли, че се шегувам - имам всички снимки. Вместо да се засрамиш, продължаваш да лъжеш и мажеш.  Да не говорим, колко противоречия има в темите там и тук. Така и не разбра, че не в парцалките е проблема, а в поведението ти.

Peace     И аз четох.В гръцката тема споменава само три деца,а тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=169204.
  Къде ли е четвъртото ? newsm78

# 119
  • Пазарджик
Деница,не лъжа.Защо не ми дойдеш на гости?Ела,да видиш как живеем.Да видиш,дали има нещо в хладилника,дали малкия ми има мляко.Или някой друг да дойде.Нямам против.
Бях казала,че живея с трите си деца.Най-голямото е при баща си.

Общи условия

Активация на акаунт