Или па не могат да паркират с 40 маневри в последователност "напред-назад", бяяя мръдни и волана ако искаш малко, току виж стане  
 Мене всичко това ме изнервя! Натъквам се всекидневно на уникални шофьори. То на тая тематика много може да се изпише - да вземат да затегнат даването на книжки, че сега кьораво и сакато се сдобива с такава за 400-500лв. После излизат на улицата - далеч по-опасни са от мене с мойта превишена скорост, неориентираните шофьори /които са една стабилна преобладаваща част/ са кошмар. Те са опасни, аз себе си не смятам за опасна нито за околните, нито за себе си. 

Но , когато съм сама не се усещам. А, на светофарите и аз съм така, особено когато има и брояч- изобщо не се размотавам.

Могат и по-добре - някой карат по средата - колебаят се накъде да поемат ли, кво? Сутрешен тормоз ахахаххах					
И най-редовния номер е  да се  появи  отнякъде  чичка с  ладичка и да  запърпори  между двете ленти.Хем  бере душа по баира, хем и път не дава.Тя и моята е  бабичка вече/Пасат комби 2-ка/, ама хич не се дава, набира яко, същинска совалка  е.Само дето  й свисти ремъка на хидравликата по завоите и плаша пешеходците.Ама поне  се пазят, като се  стреснат 
 Те като видят жена и кво си викат тя посоките не знае, ше знае кво има под капака...  

Препоръчани теми