Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да отрежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?

знам ли бе душко..... Мене нали си ме няма в точните мерки..... Тука покрай вас се научих да меря и записвам, та да мога да ви отговоря после ако ме попитате.... Но толкова мляко с толкова шоколад си става доста гъстичко. Да не би на вас х`американския течен шоколад да ви е редичък, щото аз тука си ползвам един дето ако стои в хладилника, даже ми криви лъжицата като го загреба.
. А и нали самата сметана си е проклета работа и като и сложиш това-онова и се получава нещо като пресичане, та се сгъстява.

Тортата ти много ми харесва!! 

и чакаме тортааааа