Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
Колко дълго издържат захарните покрития?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо е важно да се нанесе крем под захарната глазура и какъв вид крем е най-подходящ?
-
Кои захарни покрития се втвърдяват бързо и кои по-бавно?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да отрежете блат за торта и как да го сиропирате?
-
Как се използват прахообразните хранителни оцветители?

) после уж да е вкусна -едни карамелен и шоколадов муси сложих. За замазване използвах едно като масло , но с 50% ...някаква си мазнина. То пък мръсната му гадост се разтопяваше по-лесно от маслото даже( а уж шортъринга издържал на по-високи Т , не че това беше шортъринг , но предполагам е нещо от този вид
( толкова им харесала тортата , че искали направо от нея да почват, как без уиски
)
)
. 
Супер е тортата - та като сме подхванали цени Рая на колко я оцени тази красота след като е поръчка? Аз като върл почитател на .озовото особено напоследък
" А, ценитеее..... ехаааа..... ако можеше някой така да ми ги плаща и на мен .......... в "...стотин лв са. ........Ужас, каква антиреклама им спретнах.....
а дали имаш нещо като стъпка по стъпка
може да се наложи да те тормозя на лични след някой и друг месец относно многоетажните