Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма

• 75 595
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
  • ул. "Мечтание"
Заинтригувахте ме.

Чела съм за това, но виждам, че има страхтони резултати.

# 151
  • Добрич
Привет и от мен!  Simple Smile
Прочетох книгата на един дъх току що. Изчетох и цялата тема до тук и от утре ги мятам и аз тибетците.  Wink
Тея, благодаря ти за темата, както и на всички останали, които предлагат съвети!   bouquet
Аз мисля да постя сега /Великденските пости/, та ще съчетая разтоварването с тибетците! Целя не отслабване, а общо подобрение и прочистване на ораганизма, както и енергиен баланс.  Peace Дано успея!
Радвам се, че ви открих!   bouquet

# 152
Лейди Фрост, Къдрокоса и всички новопристигнали, добре дошли !!! Hug

# 153
  • София
Правих упражненията за тонус преди дародя малката и бях много доволна.
Сега се присъединявам къма вас и с цел стягане, освен за тонус.

# 154
  • Добрич
Teя, мерси за посрещането!   bouquet
Да се отчета - направих преди малко ритуалите /при нас е рано сутрин/. Много добре се чувствам в момента! Правих ги с по 5 повторения. Ще увеличавам постепенно. Втория ритуал ми е мъничко по-неприятен, но другите ги правя с лекота за сега.  Simple Smile

# 155
  • у дома
Привет момичета, присъединявам се и аз... Да видя как ще успея с графика сутрин и със спазването на ритуалите.
Надявам се да има ефект

# 156
Привет момичета, присъединявам се и аз... Да видя как ще успея с графика сутрин и със спазването на ритуалите.
Надявам се да има ефект

Hug добре дошла !!!
не е задължително да ги правиш сутрин  Peace

# 157
... и аз си ги добавям към програмата за деня Simple Smile имам много добри спомени от ефекта им, но последните години изобщо не се бях сещала за тях  Embarassed то ми и личи де!

# 158
Записвам се и аз .Аз вечер правя упражнения по пилатес,но и ще се постарая сутрин да правя и тия Peace

# 159
  • ул. "Мечтание"
Днес съм се метнала да чета двете книжки. Утре започвам.
Мислех още днес, ама не бях в състояние!  Rolling Eyes Whistling

# 160
  • Чикаго / София
И на мен ми стана интересна темата.

Правих упражненията 2 дни. Днес ще ги направя пак. Всъщност на мен не са ми трудни. Правя ги по 10 пъти без проблем. Даже мисля да ги увелича днес. Единствено завъртането го правя 5.

Току що ги направих 7 завъртания и по 13 пъти упражненията.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:58 от irka

# 161
  • Добрич
Хехе, виждам познати лица тук... Laughing
Аз днес правих ритуалите за трети ден. Направо съм изумена от факта, че имах една постоянна болка в гърба от доста време, която още вчера изчезна и като цяло тонусът ми е супер!  Wink
Много се радвам!

# 162
хехе,аз май ще пристрастя цялата американска група Flutter
аз като родя,пак ги почвам,btw  онзи ден опитах с големия търбух но направих само по 3-4 от всяко,повече не мога,но пак се чувствах много добре след тях

# 163
  • Добрич
хехе,аз май ще пристрастя цялата американска група Flutter

Joy Joy Joy Точно ти беше информатора за мен и от там - книжката и темата и вдъхновението ми.   bouquet  bouquet  bouquet

# 164
  • Семейството е винаги с мен:)
Темата е супер:) Включвам се и аз...По принцип от няколко месеца правя редовно упражненията на Синди Крауфорд, но този комплекс е  и за здраве....така че, съм с вас  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт