Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма

• 75 577
  • 442
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Какво става тибетки  Laughing нали не сте се отказали...
Аз заега съм редовна , понякога дори и по 2 пъти ги правя- сутрин и вечер.
Искам само да споделя нещо за 3-то упражнение. Нещо или него правя както трябва или и аз не знам какво.....
При другите ми е приятно.
1.Въртенето , както казах ме кефи , но вече не се въртя като изоглава  Mr. Green, а го ограничих до 21
 При 2-то , странното е , че преди когато правех подобни упражнения за стягане долната част на корема тазобедрените ми стави започваха да пукат и ме беше страх да ги правя. Сега обаче нямам такъв проблем
При 4-то и 5-то усещям стягане на всяко едно мускулче на тялото и изпитвам някакво приятно чувство.
Единствено при това , при което се нявеждаш назад нещо сякаш ми липсва  newsm78 Сега ще гледам пак клипчетата.

# 121
Аз като правя навеждането назад,тялото ми като че се люлее  Rolling Eyes
Аз не съм се отказала  Peace

# 122
  • в резерват
И аз не съм се отказала. Peace

# 123
и аз не съм се отказала,но ги правя само един път на ден и стигнах до 13 повторения

# 124
Тибетки,честити ви празници !
Целувки и наздраве !!!  Heart Eyes cheers

# 125
Научих тези упражнения преди  десетина години от жена, която ги е учила в школа в Москва. Тя казваше, че е добре да се правят сутрин и вечер, и че за два месеца редовно изпълнение регулират идеално всички функции на организма и човек видимо подобрява своето здраве (включително - отслабва) и външен вид.
Тя ги съчетаваше с още няколко тибетски упражнения и масажи.
Преди две години открих книгата и мнего се изненадах, че това е известен комплекс от упражнения за вечна младост, дотогава не ги знаех като такива. Мога да потвърдя, че определено действат подмлядяващо Simple Smile

# 126
noara, ти от колко време ги практикуваш ?

# 127
  • Пловдив
Пробвай като балерините, докато свикнеш. При въртенето не шари с поглед, а се концентрирай върху една точка пред теб и я следи с поглед непрекъснато. Дано ме разбираш.

Да,разбрах те и ти благодаря!

# 128
Записвам  се и аз при вас!От утре ги почвам!Само дано да не забравям!
сетих се, че като ходех на йога на края на сеанса правехме такива завъртания, кой-колкото може.Аз правех не повече от 10-15, после лягахме на земята и медитирахме.Беше върховно!За съжаление вече не ходя на йога, въпреки огромното ми желание.
Много се навих на тези упражнения -да видим!

Успех на всички!

# 129
  • в резерват
За съжаление вече не ходя на йога, въпреки огромното ми желание.

Аз правя един йога- комплекс в къщи. Беше излязал преди време на ДВД към в. Стандарт. И там са включени тибетските упражнения, само, че не са едно след друго, както и дао -масажите за отслабване.
Така, че  сутринта си я започвам по тибетски, а следобяда ми е йогийски.
Да тук с диетата и упражненията  съм вече минус 4 килограма....

# 130

от вчера и аз при тибетките  Peace

направих ги всички по 21
само  да ви питам на четвъртото упражнение сядате ли всеки път на земята?

# 131
...само  да ви питам на четвъртото упражнение сядате ли всеки път на земята?
Ами да. Не трябва ли така трябва да се изпълнява или аз нещо не съм доразбрала?  Rolling Eyes

# 132
...само  да ви питам на четвъртото упражнение сядате ли всеки път на земята?
Ами да. Не трябва ли така трябва да се изпълнява или аз нещо не съм доразбрала?  Rolling Eyes

Аз мисля , че трябва да се сяда  Peace

# 133

ами ето тук http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=cZLHIY06mq … =0&playnext=1

този човек го прави само на ръцете си, без да сяда

на другите места сядат...............

# 134

ами ето тук http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=cZLHIY06mq … =0&playnext=1

този човек го прави само на ръцете си, без да сяда

на другите места сядат...............
Може би ,защото е много опитен
А в моята книга е дадено седеж като начална позиция

Общи условия

Активация на акаунт