Лесен сладкиш без яйца

• 334 489
  • 703
  •   1
Отговори
# 225
И аз не я включвам предварително Peace.
Моята/нашата рецепта снощи замина и за Италия Laughing.Зълва ми живее там,и беше тук с нейна приятелка,която много го хареса Laughing.

# 226
  • Torino,IT
Супер, утре ще гощавам и аз гости със сладкиша в италийско Peace
Вече му се разнесе славата Wink

# 227
  • София

Бгмама, Линдита, зарадвахте ме много с това, че разпространявате рецептата из Италия! Дерзайте!

# 228
Аа, не само в Италия, и в Канадско му се носи славата на сладкиша.   chef

Днес пак ще го направя. Много е вкусен, прави се лесно и свършва бързо.  Heart Eyes

рени55,   bouquet

# 229
  • София
Аа, не само в Италия, и в Канадско му се носи славата на сладкиша.   chef

Днес пак ще го направя. Много е вкусен, прави се лесно и свършва бързо.  Heart Eyes

рени55,   bouquet

Eclat, зарадва ме с добрата новина! Работи по въпроса!

# 230
  • Torino,IT

Бгмама, Линдита, зарадвахте ме много с това, че разпространявате рецептата из Италия! Дерзайте!

Рени, така дерзаем, че утре за гостите нов ще правя, но този път двойна доза, много ни хареса, страхотен е, благодаря ти   bouquet

# 231
  • София

Когато правя двойна доза ( за мъфини) разбивам с миксера, а не със шпатула, защото  ми става на бучки.....

# 232
  • Разпиляна във въображението
Когато правя двойна доза ( за мъфини) разбивам с миксера, а не със шпатула, защото  ми става на бучки.....

При мен няма такъв проблем - преди малко изкарах два - в тавичка и в мъфини. Ще ги нося по пловдивско. Една доза замина преди седмица, но сега поръчаха две Peace

# 233
  • София

Мириел, добре се справяте с тези двойни дози..... Мъфините със шоколад ли ги направи?
Пусни моля те снимка.......

# 234
  • Разпиляна във въображението

Мириел, добре се справяте с тези двойни дози..... Мъфините със шоколад ли ги направи?
Пусни моля те снимка.......

Не слагам шоколад, към сместа добавя нескуик. Само да кача снимки в сайта и ще пусна.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:14 от Miriel

# 235
  • София

Много интересно е това с Нескуика.....! Трябва да пробвам и аз!

# 236
И аз чакам снимките Whistling Mr. Green

# 237
  • Torino,IT
Ох, днес пак го направих....този път ми се наду повече от вчера, май ни стана любимия сладкиш вкъщи Wink

цък

# 238
  • София

Мириел, фантастично изглеждат така мъфините!!!
Имам питанка..... колко Нескуик слагаш в тестото?
Линдита, сладкиша ти изглежда  много съблазнително.....!!!

# 239
...2 к.ч. к.мляко с 1 ч.л. сода  + 2 к.ч. захар + 1 к.ч. олио + 4 к.ч. брашно.
Запретнах ръкави да го направя и хоп - препънах се в това к.ч.  Thinking Кафена чашка ли е? Могат ли продуктите да се разбъркат в пропорция, т.е. 2части мляко: 2 части захар : 1 част олио: 1 част брашно?
Ако Рени (или някоя майсторка, която го е правила) не отговори скоро, ще рискувам и ще го напавя с чаени чаши, защото ако по рецепта са кафени (от кафе) ми се малеят  newsm78
Помооооооооооощ, децата излязоха, а им обещах, че ще ги пострещна със сладкиш  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт