Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 452
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
А за другит еотчетни - нашата си е най-хубава, убедих се вече

Нали, нали  Flutter аз не че имам друга отчетна, ама  надникнах в тази на Манана Laughing
Мопси, имаме ли новина? Simple Smile

# 271
И моят малчо е от избирателно чуващите. Опитвам се да не викам, а да обяснявам спокойно, но не винаги успявам.

Цвета, браво на Миша за махането на памперса! За мен това е абсолютен мираж, но тъй като вече свикнах че при нас нещата винаги са по-бавни, не се шашкам.

Мопси пожелавм ти да се "загубиш" в другата отчетна

Анджелина, Flowerlina , благодаря ви

Ето и нашите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337886, паролата е 0101

А тук нашето решение на креватчето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337886&pid=10372637. Решетката почна да я прескача и ни беше страх да не се пребие, а без решетка не спях по цяла нощ, да го пазя да не тупне. И мъжът ми купи една дъска и решихме проблема - излиза си когато си иска, но и спи спокойно.

Изчезвам, че днес се олях да пиша!

# 272
Новина няма, нагласям се психически, а после надявам се и физически.   Laughing

# 273
  • София
Весинка, добре дошла отново! Благодаря ти за пожеланията! Адашът е станал прекрасен млад мъж, снимките ви са много хубави! Simple Smile

Мопси,
стискам палци нещата да се получат както ги искаш и когато си готова! Simple Smile Peace

# 274
  • София, Лагера
Дремеща пред компа, едвам си държа очите отворени, иначе добре. (пу-пу-пу)
Това значи ли, че са ти дали комп на работа?
Мхм, имам комп от вчера. Остана да мина обучение по САП и евентуално да започна да върша работата, за която съм наета преди да са ме уволнили Mr. Green
По САП ли??  Shocked Shocked Shocked

Мопсииии!  Hug   Hands Clap fingerscrossed
все повече се навивам...
А моя много близка приятелка днес трети ден преносва. Сутринта ми беше на гости... и чаках всеки миг да се свие от контракция...  Rolling Eyes

# 275
  • София; Дружбето
Не бива да се хваля аз, пак имам зацапване, ама вече ми писна да се притеснявам Crossing Arms
Ноеми по САП, мхм

Хайде да почерпя, че днес бати име рожден ден - да м ие жив и здра и все така да слушка

# 276
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Флаурлинке Hug Ще покажа, след като налепя всичките миди, че туй трудоемка работа Grinning Grinning Но за сметка на това пък,вече осветих моренцето - снощи имах гости,та освен новият имидж на терасата ,празнувахме и бременността на моята приятелка - 4-ти месец Grinning Grinning Това и е второ,големият е 2-ри клас, и за един час с Алекс такова беснеене му направиха, че Ники само ги заобикаляше Mr. Green и си правише супа от вода и солети Mr. Green Mr. Green Абе много бременни около мен взеха да се появяват,айде девойките - действайте, че току виж съм ви изпреварила с третото Crazy Crazy Crazy/не че ми е в планът тази година,ама астроложката все вижда трето дете и на мен и на Рик, та чак се принудих да питам,това на Рик от мен ли ще е,да знам все пак Mr. Green Mr. Green/

Невенски, и квооооооо Mr. Green Mr. Green/от същият баща ли имаш намерение или Thinking Mr. Green/

Цвет, да е жив и здрав твоят бати, и все така да си те слуша/и да помага с бебетата Mr. Greenbouquet  bouquet  bouquet

Момичета,днес е сряда  Grinning,което означава,че ви желая един хубав,слънчев,бременнен ден Mr. Green/на всички пожелали този поздрав/ и много готини мъже около вас Party Flutter Crazy

# 277
  • Русе
Добро утро  Heart Eyes
Цвете, да ти е жив и здрав батето!
Аз да споделя... Вчера ходихме на контролен, че Дени откога я лекуваме и все не оздравява и ни пратиха на снимка. Слава Багу, няма нищо притеснително по дробовете, но диагнозата си е все същата - трахеобронхит, след 10 дни лечение с инжекции и АБ  Shocked Продължаваме с Вентолин и Солволан и дано малката се сбори сама с този вирус, че вече нерви не ми останаха. И то горкото е толкова стресирано, че непракъснато си гризе ноктите, а от това оправия няма  Sad
Както и да е.. Да не ви товаря от сутринта с моето цвъркане...
Русенки, напомням, утра в 18.30 на "Фемили". Мноого ще се радвам да се видим и да разтоварим заедно  Heart Eyes
Желая ви слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 278
tsveta, честито на брат ти! Да е жив и здрав!

magnoliamm, ще чакаме снимки.

rali_m, да се оправя Дени. А това с ноктите направо ме изуми. И Ева е болна, пие АБ, кашля като магаре и понякога вдига температура. Почна и на мен да ми писва.

# 279
  • София; Дружбето
Ей така стават грешките Joy Бате е милото Blush

# 280
Ми що "бате" бре Mr. Green Замалко и аз да се объркам Mr. Green Да ви е жив и здрав,да сте много задружни винаги,да дочакате пра-правнуци ви пожелавам! Hug
Магнолиам,имай уважение и към по-възрастните Laughing "Бременен" ден за младите булки,а за нас-плЯва,така ли Crossing Arms Joy  И пропусна да кажеш кога(именно днес Mr. Green) и къде(в България Mr. Green) Hug

# 281
Ей така стават грешките Joy Бате е милото Blush

Е откъде толкова акъл при мен, за да се сетя, че това е милото newsm78. А милото да ти е живо и здраво, да те слуша, уважава, обича!

# 282
Ай Цветке да ти е жив и здрав съпругът....    bouquet   bouquet   bouquet

Ето едно предложение за следващата седмица : "С чаша вино във ръка ЯНУАРСКА секси мама ще празнува любовта !!!"

# 283
  • София
Цветке, да ти е жив и здрав и да му е здрав (гърба, джоба и каквото друго ти е нужно)!  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 284
Цвета, да ти е жив и здрав Батето Mr. Green -татето  Mr. Green!   bouquet  Да те обича много, да те търпи дълго  Mr. Green и да гледа децата!
Мерка, от същия, бат Тони кат е зает ... а и доста застарял веч ми се струва.    Crossing Arms Брей, забелязвам, че с напредването на годинките почвам да се заглеждам по все по-крехко агнешко.  Mr. Green
Мерси за пожеланията. Ха дано се сбъднат бързо... преди да съм размислила.  Mr. Green  Wink
Рали м, дано малката се оправи най-накрая. Като е вирус, защо и изписват АБ ?

Общи условия

Активация на акаунт