Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 457
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Варна
Цветке, Мишана има няколко добри снимки, дето стават за колаж Simple Smile.

# 16
  • София; Дружбето
Цветке, Мишана има няколко добри снимки, дето стават за колаж Simple Smile.
Само тази ми харесва, ама не се вижда лицето

# 17
Цветааааа, взимаме я Миша за снаха. Много сладка, бе Simple Smile

# 18
# 19

Цвете, ще взема някоя от тук Simple Smile Ще се опитам да я изрежа само нея от снимката с баба й.
Точно, Деси, ще я наместим Мишата Simple Smile

# 20
Сту, и Ники е 86см около 13кг. По Коледа заглади косъма малко. Тъй кат гледам какви манекенки има ще избираме между Миша и Ая.
Абе да са живи и здрави! То и аз нямам 1,60 на кого да се метне детето Crazy

Весни, аз все се надявам да дръпне мойта мома, все пак съм висока 178 Flutter
Цвет, много е сладка Мишаната Heart Eyes

# 21
  • София
Цвета, тази рокля от Редут ли е бе? Много ме кефи! Heart Eyes

Aа стига бе! Цветооо, ти не си руса?!? От кога? newsm78 Баси къв съм заплес. Гледам, усещам, че има някаква промяна, ама хич и не зацепвам каква! ooooh!

# 22
Каква красавица е Миша с тази рокличка!  Heart Eyes  Хареса ми как си хапва от тортата. На нашата госпожица повече от 3 хапки не можеш да и набуташ в устата.  ooooh! А уж децата обичали сладко.

# 23
Любо не пожела да опита от нито една торта. Твърдо Нье  Grinning

# 24
Венкова, ти сериозно ли???? Ая е 86 см....10 см разлика си е сериозно нещо Thinking
Стутси, Айчова от проклетия не може да порасне  Mr. Green Метнала се на майка си  Whistling Твойта височина само потвърждава, че всяко правило си има изключения  Mr. Green
Лилито, МИшата ни беше обещана в миналата тема  Naughty

# 25
  Манана,страхотен подпис! Heart Eyes

# 26
Стутси, Айчова от проклетия не може да порасне  Mr. Green Метнала се на майка си  Whistling Твойта височина само потвърждава, че всяко правило си има изключения  Mr. Green

bash Ман, и вие сте изключение - Веско е висок, а не би трябвало smile3534

Нимско ма, къде блееш? Цвета е кестенява от 1 месец и глей я каква улегнала жена изглежда Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 20:19 от Стилияна

# 27
  И аз съм пропуснала,че Цвета се е "изкестенила"!
  Цвета,много интересно изглеждаш! Grinning Как се чувстваш с тази косица?

# 28
  • София
Нимско ма, къде блееш? Цвета е кестенява от 1 месец и глей я каква улегнала жена изглежда Mr. Green

newsm43

Ми блея. А с теб май не сме се виждали от миналия февруари общия рожден ден, така като се замисля. Ако те подмина по улиците, не ми се сърди, нищо лично, просто съм блейка по душа и призвание. Whistling

А уж децата обичали сладко.

Хич не ти и трябва да обича сладко. И Симона не хапваше друго сладко, освен банан. С бой не можеше да я накараш. И изведнъж какво й стана, леле мале! Шоколад, торта, бонбони, шоколадови яйца - по 2 наведнъж! За радост на бабите и за мой ужас. Откакто тръгнах на работа и разчитам малко или повече на тях, изпуснах нещата от контрол с храненето тотално. Добре поне, че и плодове обича, инак щеше да е отчайващо положението... Rolling Eyes

# 29

bash Ман, и вие сте изключение - Веско е висок, а не би трябвало smile3534

Аз да не би да съм ниска  newsm78 Те мойте деца от мене най-хубавото са взели  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт