Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво причинява честото уриниране по време на бременност?
Какви са причините за увеличен размер на главата при бебето по време на бременност?
Какво представлява развитието на плода в утробата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво причинява честото уриниране по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличен размер на главата при бебето по време на бременност?
Увеличеният размер на главата при бебето по време на бременност може да се дължи на различни фактори, като генетични наследствени фактори, диета на бременната жена, обем амниотична течност и други. Препоръчително е да се консултирате с лекар за получаване на подходяща информация и успокоение по въпроса.
-
Какво представлява развитието на плода в утробата?
-
Какви са причините за подутите крака по време на бременност?
-
Какво представлява сутиенът за кърмене и къде мога да го намеря?
Шарлот! Страхотна си и темичката е суперска 
Пожелавам на 4Д-то да се порадвате на мъничето, да се окаже, че проблемът с пъпната връв не е сериозен и април месец леко раждане, придружено със силни певчески изяви на бебочето!
Мъжът ми донесе но шпа и гаврътнах 2 хапченца. След около 30 мин вече можех да ставам от леглото и да се приготвям...Ама се постреснах...
. Дано в събота ви успокоят и април се радвате на хубаво и здраво бебче:)

мъжо и майка вчера много ми се накараха,че всичко е розово
и ме отпусна,явно някакво схващяне от тежеста ли 
Да ви кажа за книжките на Спок, Мадлен Алгафари не ги препоръчва... незнам защо, една моя приятелка ходи при нея на курс и от там знам.
справила си се страхотно
) обаче колко кърма имах хвърляла съм с литри като имаш предвид че моя мързеливко не искаше да суче и аз пет месеца нон стоп бях с помпата. Единствено не трябва да спираш да я стимулираш. А като ти слезе кърмата не може да не ти се надуе бюста. А сутиените за кърмачки са просто за удобство да можеш да го откачиш отпред за да не сваляш. Такъв можеш да си купиш и след като родиш и ти слезе кърмата. Аз предният път от Щъркела ги бях взела че са добро качество и са около 18лв а в Триумфа са около 50лв.