My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 868
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Sanetta,има в едно магазинче на Красно село.Последно взех тениски с къс ръкав за 3 лв  Mr. Green

Sanettа има и в Скай сити център и цените са повече от двойни на тези в сайта на май тойс

# 121
  • у дома
Моля,ако някой може да ме включи в обща поръчка(искам само две ризки),да ми пише на лични...

# 122
  • София
Днес голямо захласване по тези сайтове. Хайде и аз тук, някой скоро ще прави ли поръчка?

# 123
  • гр.Варна
Аз каквото и да си харесам,за кратко време става неналично... Е,ама чак пък с такава скорост да се изчерпват нещата. Имам чувството,че само ни дразнят-изгодни артикули стоят по цяла седмица и като се засилиш да поръчваш- Whistling
Днес се появиха много изгодни намаления при Aдидас  -някои вече са изчерпани...

Ако се появят-ще поръчвам и мога да включа желаещи  Peace

# 124
Аз каквото и да си харесам,за кратко време става неналично... Е,ама чак пък с такава скорост да се изчерпват нещата.

Изчезват като бананите за Нова година по бай Тошово време.  Joy
Вчера това якеце с махащата се подплата, на Санета, за което бях дала линк, днес го няма - точно за един ден ги намалиха и свършиха всичките размери. Ще знам за догодина, да не бързам да купувам на 50%, а да чакам края на януари, за да взема на 70%. Че ме е яд в момента - много от нещата, които вече съм купила, са доста по-евтини. Между другото, ето едно страхотно яке за госпожица: 1752415

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 09:29 от Анонимен

# 125
  • София
Някой да знае L 164/170 от детската номерация на блузите дали отговаря на L за мъж? newsm78

# 126
164 блузка на Том Тейлър ми заспа на мен- 57 кг, 160 см- съмнявам се да му стане, ако носи Л

# 127
  • София
Мерси mini_79  разреши домашния спор в моя полза Heart Eyes

# 128
  • Асеновград
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity//eCS/Store/de/-/D … SKU=de_DE-1765181
Момичета ако някоя, е поръчвала от тези маратонки №32, ще съм благодарна да ми пише колко см. е стелката.Досега не съм поръчвала маратонки и не съм сигурна дали номерцата отговарят.

# 129
 Ще знам за догодина, да не бързам да купувам на 50%, а да чакам края на януари, за да взема на 70%. Че ме е яд в момента - много от нещата, които вече съм купила, са доста по-евтини.

Жаси , когато са намалени на 50 проц. / което никак не е малко / ги има в наличност по-вече от номерата , успяваш да ги купиш и според мен тогава е момента да пазаря .
Докато 70 проц. до сега успях само 1 клин на MEXX  да взема . Нито една дрешка 70 проц. намалена друга не ми е налична / дебна непрекъснато / Шансът е свръх минимален да взема красива дрешка на 70 проц.
На 28.01 поръчах жилетка на ESPRIT 50 проц.намалена и на другия ден я намалиха с цели 8 Евро , но не беше вече налична . Дори се радвам , че успях да я взема / вече пътува из Германия /

# 130
пратиха ми кодове за подарък на двата мейла /моя и на мъжа ми/ за рожденния ден на каката

единия е L7D43V3KT5LY
другия ще постна снимка как изглежда писмото, някой ако иска може да се пробва, въпреки че си пише, че са персонални и на двата акаунта са различни

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 15:06 от mini_79

# 131
poli_, според зависи. Наистина много дрешки се изчерпиха на 50%, но пък други и то съвсем не лоши, които ги бях взела на 50%, ги имаше на 70% намалени  (и то налични, проверих).
Просто е въпрос на късмет, да уцелиш точно момента, в който ги намалят и да си ги поръчаш. Вчера дадох пример със якета на Санета - намалиха ги на 70% и свършиха за един ден - днес вече ги няма.
А за мое най-голямо учудване, съм попадала на неща, които се свършиха на 50%, после се появиха на 70%. Явно някой ги е заявил и после ги е отказал. Така купих две якета на МЕХХ за малкия. Simple Smile

# 132
  • София
И аз поразгледах - от нещата, които съм купила и все ги има, 2 са намалени още (едно от бодитата и клина), но разликата е общо 4 евро, така че не мисля да се ядосвам.  Peace

# 133
 Момичета, някоя от вас ще пуска ли скоро поръчка? Аз пуснах скоро поръчка при Ivy, но моя приятелка иска да си поръча едни сандалки и маратонки, та исках да разбера някоя от вас дали ще пуска поръчка та да се включи. Благодаря ви предварително  bouquet

# 134
И аз поразгледах - от нещата, които съм купила и все ги има, 2 са намалени още (едно от бодитата и клина), но разликата е общо 4 евро, така че не мисля да се ядосвам.  Peace

Е, аз не говоря за такива дребни разлики. При по-скъпите дрехи разликите са големи. Например яке, което струва 100 евро, на 50% намаление идва 50 евро, а на 70% намаление - 30 евро. Цели 20 евро разлика. Колкото е по-скъпа е дрехата, толкова по-голяма е разликата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт