My Toys - В света на играчките - 7 !

• 17 854
  • 319
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Варна
здравейте, някой може ли днес-утре  да ме включи в поръчката си, че повечето ми неща са изчерпани, а и мъжа ми си е прибрал картата - нужна му е да се разплаща  за негови си неща.

Аз ще пускам -ако решиш ,мятай линкове

# 166
мама Еличка, няма проблеми да поръчаш с Марианик или в Софийската поръчка.
Виж кое ще ти е по-лесно и удобно.
Ако решиш да е с нас - изчисти си съобщенията. Не мога да ти отговоря.

# 167
Някой знае ли какво прави тая маймуна,че нищо не му разбирам на преводача ?
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1838684

# 168
  • Габрово
Момичета, някой от вас получавал ли е бебешките буйки гратис? Какъв номер са? И ако не са му нужни на някой продава ли ги? Simple Smile

# 169
Спящата красвица, немога да ти пиша на лични-кутията ти е пълна.....затова направо тук ти пиша .....Като отворя детайлите на поръчката ми май има такъв бутон...пише Stornierung beauftragen ....за него ли става въпрос?

# 170
Спящата красвица, немога да ти пиша на лични-кутията ти е пълна.....затова направо тук ти пиша .....Като отворя детайлите на поръчката ми май има такъв бутон...пише Stornierung beauftragen ....за него ли става въпрос?

Ауу, само това не го натискай, защото това е бутон за анулиране на поръчката!!!

# 171
  • София
Сега ще помета ЛС.  Peace Иначе наистина не го натискай, а като изчезне, значи вече чакат куриера.

# 172
Аз да попитам за вашите впечатления от размерите
детето ми е на 2г и 4м , купувала съм дрешки от Германия и ми се струват по-големи за размера си от тукашните ...
как мислите 92 или 98 да му взимам за лятото

# 173
  • Sofia
днес ли е последния ден на намаления а дрехите?

# 174
  • Бургас
Момичета аз съм от Бургас и искам да си поръчам нещо с № 1414876- това е възглавничка против колики, някой би ли ми свършил тази услуга, като ще си платя предварително  Peace

# 175
Liebe Silvia Mitreva,
wir bedanken uns für Ihren Einkauf am 13.01.09 und hoffen, dass Sie mit der erhaltenen Ware zufrieden sind. Bewerten Sie jetzt die gekauften Artikel und teilen Sie Ihre Erfahrung so mit anderen Kunden. Unter allen Artikelbewertungen verlosen wir jeden Monat einen Einkaufsgutschein über 100 Euro! 

може ли някой да ми каже,за какво става вьпрос?какви са тези 100 евро  newsm78

# 176
  • София
silvi@, искат да си напишеш мнението за артикули, които си купила от тях.  Peace Ако преценят, че твоето мнение е най-полезното за месеца за останалите клиенти, ще спечелиш ваучер за 100 евро.  Hug

# 177
благодаря!   bouquet

# 178
днес ли е последния ден на намаления а дрехите?

Защо смяташ, че ще е днес? Аз се надявам да изчакат 2 дена.

# 179
  • Sofia
Танчето май беше писала,че е до 3-ти
А и гледам,че няма нищо ново и са много малко страници дрехите

Общи условия

Активация на акаунт