Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 300
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
Къде се криете, да не се тъпчите някъде тайничко и да кротувате  dont
Embarassed Embarassed Embarassed
Личи ли ми,че сгафих,срам ме е да пиша.Изкуши ме един дюнер  Rolling Eyes
Но обещавам да няма повече отклонения.
Много минуси за вас,на мен не ми се полагат  Simple Smile

# 196
  • София
Здравейте от мен. Hug

Завърнах се от почивката, която беше чудесна, но не ми донесе мечтаните свалени кг. Напротив. Седмицата беше предимно въглехидратна Confused - сандвичи, вафли и т.н. Но пък поспортувах, починах си - доволна съм. Blush

От утре съм си приготвила диетични храни и се вливам в редиците ви. Flutter

На новите попълнения, добре дошли и успех!  Peace

Хубава и спокойна неделна вечер на всички! Hug

# 197
  • София
Лиде мерси за инфото!Ще го прочета още веднъж да го асимилирам.
От днес съм на мой измислен режим,основно на белтъчини.Ще карам няколко дни така да видя до къде ще стигна.Май нещо подобно на Дюкан,но във вашата прекрасна компания.
Съкровището в петък има РД и за да не прегрешавам,няма да започвам Страхотната.Нея съм си запазила за март.Все пак имам едно наум,че не трябва да я правя толкова често...
Лека вечер   bouquet

# 198
Стам, добре дошла  Hug
За кантара не знаех, че трябва да си бос, а и този беше на обществено място  Whistling В къщи съм боса, нооо  Tired Решила съм като се позатопли да се претегля боса. Лиде, ти този от къде го купи? Този, който ползвах беше на входа на аптека в Кауфланд, в дълбока провинция  ooooh! Нооо вие потърсете, трябва да има и на други места, напр. в София съм го ползвала в магазин "Хит" в Люлин, пак пред аптеката /може би са верига  newsm78/. Този е с монети, ако искаш ти мери кръвно, пулс, стрес и естествено кг, височина, мазнина, и индекса на телесната мазнина.   hahaha Даже ти говори
И аз съгреших днес и малко вчера  oops просто много въглехидрати поех, а и днес смесих и тичах до  smile3550 така ми се пада. След луната понеделник-вторник започвам редовен режим, сега почивах  1swing
Хайде да се стягаме, че тези дни е доста топло и да бъдем във форма, иначе  #Splat Joy
Сега гледах филма "Тайната". Там казват, че трябва да мислим/казваме какво искаме, а не какво не искаме. Защото каквото мислим, това привличаме.
"Аз съм слаба/ ще бъда пак слаба" -  newsm74
"Не съм дебела/няма да бъда дебела" -  ignore2

# 199
ЖЕДИРА и аз лунувам всяка седмица. Обикновено правя 24 часа и после продължавам от деня до който съм стигнала. Т.Е ако в деня на лунуването е трябвало да бъде вгл. ден аз лунувам а на следващия ден е въгл. и т.н.

Иначе този уикенд беше нережимен и за мен...абе да си призная не се справям с тези уикенди, нали все пътувам и все сихапвам разни неща - т.е. смесвам ooooh!

Целувки, милувки и до утре - луничка/лунатичка!

# 200
  • София
Добро утро момичета кокичета!  bouquet

Желая Ви лека минусова седмица! Hug
Искам да попитам тези от Вас,които се занимават с някакъв спорт какъв е той.
И още нещо...спомням си,че имаше момичета,май Стам беше една от тях,които караха на техни си измислени режими,примерно само белтъчини,имаше ли ефект?
Аз съм на нещо подобно в момента,та да знам какво да очаквам,макар при всеки да е индивидуално/.

# 201
  • София

Добро утро, Страхотни момичета! Peace

Кафенцето от мен!

Жени, Hug аз преди лунувах и бях доволна, а за днес имам някакви планове да изкарам 24 ч на течности от днес следобяд до утре следобяд newsm78, а иначе си карам по схемата - просто деня когато съм на лунна го пропускам от схемата на страхотната и продължавам със следващия по план  Peace

Успешна диетична и Страхотна  минусова седмица!  bouquet

# 202
Добр утро момичета Simple Smile
Вчера се претеглих и не съм мръднала и грам  Sad
Хубав ден  Hug
Момичета стискайте ми плаци-днес съм на интервю за работа  Praynig

# 203
Добро утро  Hug
Успешен ден на всички в диетуване, работа /търсене на работа Peace/, дом и всичко, което ви вълнува и радва   bouquet

# 204
Е, к'во сега няма ли мъж са закуска и без това днес започва лунуването   Laughing така и така ще карам лекинко днес,та поне това  Crazy ...като диетката чай и секс ахахаха ако може да се наблегне на второто  Crazy

# 205
  • София
...като диетката чай и секс ахахаха ако може да се наблегне на второто  Crazy

Peace Подкрепям. Joy     

http://img.photobucket.com/albums/v220/misscrash/pic02.jpg

Добър ден.  Hug
Днес закусих портокал+ чай.
Обяд пилешко+ салата печени чушки.
Нататък е ясно. Wink
Довечера съм на спорт.

bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 13:30 от StaM

# 206
  • Пловдив
Здравейте, момичета   bouquet
аз съвсем се изгубих от хоризонта тия дни, защото доста ми се струпа последната седмица - лекари, зъболекари, а трябва и да събирам документи и да почвам да се готвя за конкурс в държавно учреждение, който съм 90% сигурна, че е вече нареден  ooooh! и лошото е, че аз не съм от наредените  newsm45 Но тая някаква надежда - тъпа и упорита съм май май  newsm53
Резултатът ми за 4 седмици на диета № 1 (с малки прегрешения последната седмица и 2-3 излизания на кръчма   Blush ) е между 3 и 4 кг, единият кг варира всеки ден, та май не е много сигурен  Mr. Green Не е много, но е в рамките на здравословното, а и усещам, че свикнах да ям по-малко, така че съм доволна  smile3521 Тази седмица смятам да не спазвам никакъв режим, защото ме лепна гаден грип и изобщо не съм в кондиция. Малко ще разнообразя и няма да прекалявам  Naughty
От понеделник пак на линия с нови сили, надявам се вече здрава  Praynig , само се чудя дали пак от диета № 1 да почна, или да продължавам с втория режим  Crazy

# 207
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Днес ми е въглехидратен ден и съм стриктна - обядвах постни зелеви сърми, а плода за деня ми е банан  Wink
Преди час влязох във фазата на лунната диета - мисля да я направя 24 ч  Peace

lamarinka Hug оздравявай бързо   bouquet

СтаМ,  Hugтози и аз го харесвам   bouquet

КалаHug мммм тази диетка добре звучи  Flutter

Жени, Боби, Али, Дирони, Дабъл, Ивета, Ерота и всички останали Страхотни момичета Hug Hug Hug

Страхотна вечер на всички!
  bouquet

# 208
За вечеря  Wink

(специално за Кала - извинявай, че ти развалих режима и не го поднесох за закуска, но ми се очерта много трудов ден Sad)

# 209
Мислех да пропусна вечерята,но double hot ме изкушава  Joy
Аз си оставам със свалените 2 кг,повече не съм свалила.
Лека вечер страхотни и наблегнете на вечерята   Party

Общи условия

Активация на акаунт