Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 301
  • 424
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Дирони, Hug мерси за интересното четиво   bouquet

# 182
За да си припомним, поне на мен ми действа  baby_neutral

# 183
Добро утро  Hug
Страхотен ден и резултати   Heart Eyes

# 184
Дирони  Peace

Статията е доста интерсна:)Прочетена и запеметена;)

УСпешен уикенд:)

# 185
  • София

Страхотен съботен ден на всички! Hug

# 186
Хубав ден и от мен

# 187
Добро утро  Hug
Къде се криете, да не се тъпчите някъде тайничко и да кротувате  dont
Вчера се теглих на един уред в аптека, който ти измерва кг, височина и индекс на телесната маса. Дали са точни не зная, но го харесах  Crazy Според моя лъжовен кантар съм 65 кг без дрехи, а този ми даде 65.100 с дрехи, обувки и т.н. Искам да му вярвам  Hug
Обаче посочи, че мазнините в тялото са ми 8.400 кг. Аз гоня 8 кг, ако ги сваля ще излезне, че нямам мазнини в тялото, а без малко не може. Преди 2 г. бях по-слаба, а тогава ми посочи 11 кг  #Crazy мазнини. Сега какво да мисля  newsm78
Приятен почивен ден  newsm76
Така , не така  no

# 188
Дирони, адрес веднага на тоз кантар  Mr. Green

# 189
Здравейте, милички, много стимулиращо във вашата темичка Kissing HeartИскам да ви попитам някоя от вас дали е съчетавала лунуването с тази диета, double hot и Лидето май могат да споделят опит.Реших да не пропускам пълнолунието и днес правя млечно-плодов ден, а утре ще направя само плодовете до обяд, а до вторник само на течности, въпроса ми е във вторник вечерта ако съм на кисело мляко и плод за вечеря дали в сряда да направя белтъчния ден, който ми е бил по план за понеделник или въглехидратния, как мислите, кое ще е по-добре, не знам дали го обясних както трябва Embarassed

# 190
Здравейте момичета Hug
Днес ми е шести ден и все още съм режимна Simple Smile
Не съм се теглила още,малко ме е страх дали има резултат.
Хубав ден на всички!

# 191
Здравейте, милички, много стимулиращо във вашата темичка Kissing HeartИскам да ви попитам някоя от вас дали е съчетавала лунуването с тази диета, double hot и Лидето май могат да споделят опит.Реших да не пропускам пълнолунието и днес правя млечно-плодов ден, а утре ще направя само плодовете до обяд, а до вторник само на течности, въпроса ми е във вторник вечерта ако съм на кисело мляко и плод за вечеря дали в сряда да направя белтъчния ден, който ми е бил по план за понеделник или въглехидратния, как мислите, кое ще е по-добре, не знам дали го обясних както трябва Embarassed
Точно, както си го описала направи   bouquet И аз лунувам този месец.
Кала, не зная от къде си, за да ти кажа къде можеш да намериш hahaha чудния кантар

# 192
  • София
дирони дай повече инфо за тези кантари,които отчитат мазнини и т.н.Винаги ми е било интересно,как става това.

# 193
Кала, не зная от къде си, за да ти кажа къде можеш да намериш hahaha чудния кантар

Аз и на луната да съм ще дойда да се премеря на кантара с минусите;)(в Италия съм по принцип  Crazy )
Лидето има подобен кантар  Peace тя ще се изкаже  Crazy

Знам, че % на мазнините няма многообщо с това колко си дебел на външен вид  Peace вече  Peace ясно е,че ако си 130кг мазнините са излишни....обаче и процент на мазнините в клетките,което обаче е индивидуално за всеки оргазнизъм  Peace 

# 194
  • София
дирони дай повече инфо за тези кантари,които отчитат мазнини и т.н.Винаги ми е било интересно,как става това.

На този кантар се мериш с боси крака , за да може да пресметне мазнините. Не знам дали ще го обясня много точно, но има 4 метални пластини, на които стъпваш и кантара чрез слаб електрически импулс/който не се усеща/ измерва и изчислява според ръста, възрастта и теглото - колко килограма е мастната тъкан в организма.
Доколко е абсолютно точно не мога да твърдя - но една моя слаба приятелка  имаше 11,500 кг мазнини и беше на долната граница на нормата. Което ме навежда на мисълта, че това е приблизително нормалното количество за ръст около 1,65-1,70 см newsm78
При мен мазнините са с около 10 кг над теглото , което искам да сваля.  Wink
Аз напоследък се меря с тънки чорапи, за да не ми отчита мазнините - така когато имам някаква осезаема разлика кантара ще ми светне в зеленко да ме зарадва  Laughing, че имам свалени мазнини, защото ако всеки ден се меря и имам по 500-1000 гр свалени - не реагира на промяната - дава че теглото е без промяна  Sad
В интерес на истината сега не бих си купила такъв кантар, защото ми се струва, че и по-обикновен би ми вършил работа, но пък шока от първото ми качване на него си изигра ролята да ме накара да се осъзная и взема в ръце  Joy Joy Joy

А иначе вчера изкарах режимен белтъчен ден / плод портокал, обяд и вечеря  кюфтета на скара и зелева салата/ , с мънички нарушения  Crazy
Днес кисело мляко и грейпфрути  Peace

Мерене мисля утре едно контролно да направя  Peace

Страхотен неделен следобяд на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 16:25 от lideto70

Общи условия

Активация на акаунт