Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 270
  • 424
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привет, Страхотни!

Днес съм на белтъчини.
Портокал + зелен чай.
Яйца + салата домати.

Само не знам как ще стане млечния ден утре / събота /  Rolling Eyes Embarassed  , като едвам издрържам през седмицата. Понякога се чудя, как успях да направя диетата 28 дни ... Shocked Ами като килограмите ми бяха доста, явно съм имала силна мотивация. Сега трябва да се разделя с 3-4 кг и ми е много трудно... Crazy

Хубав петък ви желая !   bouquet

# 376
Здравейте страхотни Simple Smile
аз за сажаление развалих диетата...и не смея да се кача на кантара..но от днес пак почвам..дано тоя път съм сериозна Simple Smile

# 377
Здравейте на всички  Hug
И аз малко пообърках дните /белтъчен/въглехидратен/ на диетата и вчера ми се бунтуваше стомаха, но днес ще се опитам да влезна в релси. Обачееее съм видимо отслабнала  newsm44 newsm68. Пожелавам го на всички    kyllmg
СтаМ, хайде прежали ги тези кг и без тях ще си много добре  Joy

# 378
  • София
СтаМ недей така!Ти си образец за воля!
Аз съм в твоето положение.Понеже имам да свалям не повече от 2 кг. и просто не ми се занимава.Самата мисъл,че съм на диета ме влудява.
Когато много ми писне,започвам да се успокоявам,че на моята възраст,след две деца не изглеждам чак толкова зле  Flutter.
Имам един въпрос  Embarassed.Понеже има много нови за мен момичета в темата,искам да попитам tesky е ново момиче или си е сменила Ник-а.Нещо такова ми се върти в главата  newsm78.

# 379
Ali&Meli,  стара dironi съм  Flutter
Иии недей да правиш компромиси  Naughty 2 кг ги сваляш за 1-2 седмици трайно   bouquet

# 380
  • Свищов
Здравейте, момичета. След дълго лутане из дебрите на виртуалното пространство в търсене на подходящ за мен режим, се спрях при вас. Решена съм да започна от 1-ви март и съм определила пусков срок на новата ми фигура 11-ти април/42-ри ден от режима и РД на приятеля ми/. Надявам се за това време да сваля 5 кг. Ще ми е нужна много вашата подкрепа, защото лесно се изкушавам. Утре ще си купя плодове и зеленчуци. Искам да попитам само нещо-от около месец майка ми кваси мляко, което купува от производител. Има ли проблем да го ям, при положение, че махна каймака?

Желая на всички много минусчета и прекрасен ден. В неделя слаам линийка, тегля се и почвам  Sunglasses

# 381
Ето ме и мен;)

Кремчето, добре дошла   bouquet  Hug с колко горе долу се бориш  newsm78 ръст/височина?

Тески, ммммм днес доволно  Mr. Green Joy Laughing добре си се постарала  Joy Joy Joy

наоколо съм;)

# 382
  • Свищов
Тежа 59 кг при ръст 166 см. На 23 години съм и като гледам все млади и слаби момичета край мен..болно ми е. Боря се да стана 55. Миналата седмица намалих храната и увеличих физическото натоварване. Преди това бях 60...сега с 1 кило по-надолу.. Много искам да постигна целта си, но най-вече да е трайно, защото с тези 3-4 кг се боря всяка пролет. Миналата пролет всъщност бяха 8-9...Свалих ги за месец и половина без диета..само ограничаване на храна и спорт. Но зимата пак се връщат, а това искам да избегна.

# 383
  • София
....СтаМ, хайде прежали ги тези кг и без тях ще си много добре  Joy

Hug

СтаМ недей така!Ти си образец за воля!
....

Hug

Благодаря ви, момичета!

... Ще ми е нужна много вашата подкрепа, защото лесно се изкушавам. Утре ще си купя плодове и зеленчуци.....

Разбира се, получаваш подкрепа! Hug Добре дошла. Peace

Аз, без момичетата нямаше да се справя...а и продължавам да съм тук, защото компанията е чудесна!!!  Heart Eyes

В 16,00 ч. на чай ...други на мляко.
Тук съм. Grinning

# 384
krem4et0,добре дошла   bouquet
Момичетата тук са страхотни както и самата диета  Heart Eyes
Искам да ви почерпя,вече си имам линийка  Blush

Малко ягодки и черешки,но без сметаната,че не е режимна  Grinning

# 385
Erota, леле къде намери този мъж  #Crazy
Линийката ти показва много добър резултат  Heart Eyes
Добре дошли на новите диетични момичета  Hug
Днес ядох шоколад, мнооого ми се преяде и сега ме е яд доста  smile3516 box smile3555

# 386
tesky,намерих го при плодовете в гугъл  Laughing
Лека вечер момичета   bouquet

# 387
  • София

Здравейте, Страхотни момичета ! Hug

Сипвам по кафе и заминавам за два дни Party
Няма да съм много режимна, но ще внимавам с количествата  Peace

Весели празници на всички! Hug Heart Eyes

# 388
  • ВАРНА
здравейте момичета, аз съм на 49, но и аз като вас се боря с килограмите и става все по-трудно
чета и ви се радвам на успехите. Попаднах на страхотната диета след като прочетох наскоро една статия на доц. Байкова и нещо ме провокира да се разровя в Интернет, тъй като съм от Варна и не бих могла да отида при нея. От 02,01,2009 съм на тази диета изкарах ги и 3 те отслабнала съм около 6-7 кг единият килограм ту се качва ту се смъква, но никъде не срещнах диета за задържане на теглото. След това видях публикувани още диети във форума. Срещнах тази с ИНТЕРМИТЕНТЕН ПРИНЦИП и често да ви кажа се зачудих какво значи точно - защото това са думи, и нещо ме провокира да проверя и познайте на какво попаднах когато написах това - попаднах на форум по богословие и религия. И за мое учудване искам да ви кажа, че един мъж е написал същите диети, дори много повече от вашите със захранване и т.н. и пише,че ще ги публикува в разстояние на 1 година и половина. Всичко много добре е обяснено какъв е принципът на диетата, защо се спазва само 2 седмици, тъй като организмът помни, какви правила ако можем да ги спазваме, ако прегрешим как да продължим и т.н. Аз нямам намерение да постя, но виждам че някои от момичетата искат там това е направено по-дати..... Аз съм майка на 2 ма сина на 24,26 години, но повярвайте ми останах изумена колко мъже са се включили и колко са по-организирани от нас жените. Защото мислех, че диетите са само приоритет на жените, но се оказа че не е така. и така ако искате да посетите този форум напишете  в гугъл ИНТЕРМИТЕНТЕН ПРИНЦИП и влезте в този форум отивате точно на диетата, не искам да слагам линк за да не помисли някой, че агитирам към религиозност - успех момичета, вече закъснях със плода сутринта

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 08:44 от pepa60

# 389
Охооо, Страхотни    Grinning

ММмм, много хард тоз батко с ягодите  Mr. Green

Лиде, приятно изкарване;)сигурно си стигнала вече  Mr. Green

Пепа, ще погледна,но понеделник:)благодаря за информацията;)

Тук грее и е приятно хладно WinkТака че ще се препичаме;)....макар че пак ще има вълна болести брррррррр

Нямаме;)

Общи условия

Активация на акаунт