Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 300
  • 424
  •   1
Отговори
# 210
Лелееее, сега ще ми излезе име  Laughing Joy  Mr. Green

# 211
  • София
Ти пък то вече ти е излязло  Joy

# 212
Ти пък то вече ти е излязло  Joy

wflag

# 213
  • София
Добро утро!

Да Ви почерпя с едно кафенце,с пожелания за страхотен минусов ден! Hug

От два дни съм само на белтъчини и резултатът тази сутрин е -1.800.Нещо хич,ама хич не ми се вярва...
Добре ми действа на зрението и психиката да гледам по-малкото показание на кантара,но истината е в дрехите.

Хубав ден!  bouquet

# 214
  • София
Добро утро, Страхотни мацки! Wink Hug

Вчера бях диетична, ходих и на аеробика. Party

Днес продължавам. Само нещо не мога да се настроя да изкарам един ден на мляко + зеленчук/плод. Tired

Да взема и аз да направя една седмица само белтъчини  newsm78 ....като се има предвид, че миналата седмица ми беше изцяло въглехидрати.

Хубав,  слънчев ден от мен!  bouquet

Тук съм.  Heart Eyes

# 215
Добро утро  Hug
Радвам се като чета за успехи в борбата с кг  box
Аз съм лунна - на чист доматен сок и сега взех един прасковен в бутилка /уж да няма консерванти/, но гледам едно E330 се мъдри на етикета. Ще гледам да издърга така до 17.30 ч. днес и после една зелена салатка съм приготвила
Сега чета, че зелената салата освен вс.витаминиосвобождава на токсините, натрупани в следствие на месна храна  Peace
Момичета, като правите цяла белтъчна/въглехидратна седмица дали е здравословно? За отслабващо ясно  Flutter
Слънчев и успешен ден   bouquet

# 216
  • София
....Момичета, като правите цяла белтъчна/въглехидратна седмица дали е здравословно? За отслабващо ясно  Flutter
...

Никак. Но аз бях принудена да съм на въглахидрати. Вече споменах, че бях на ски и условията не отговаряха на диетата ми.  В планината най-удобни са ми сандвичите и т.н... Crazy

А само на белтъчини също е лошо, защото се свалят бързо кг, но после риска да ги върнеш със замах е много голям.

# 217
  • София
Аз мисля днес да ми е последният чисто белтъчен ден.Всъщност правя Дюкан.Въобще и не съм помислила да сваля толкова,колкото съм свалила.Много вероятно е да си върна килцата,но поне ще направя всичко възможно да не ги върна.Важното е че съм ограничила яденето и стомаха ми малко ще се посвие.
Стам моля те,сподели нещо за спорта,който практикуваш.Бях попитала по-назад дали някой се занимава с нещо подобно.Иска ми се да се хвана с нещо,но не знам с какво и кога.Може би фитнес...

# 218
Цитат
А само на белтъчини също е лошо, защото се свалят бързо кг, но после риска да ги върнеш със замах е много голям.
StaM, точно за това питах  Whistling
Мразя фитнес   nnnuu /веднъж спуках вена  Whistling/

# 219
  • София
Здравейте , Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Аууу, как съм си пропуснала вечерята  Joy Joy Joy - може ли да я взема за закуска, но без тигърчето  Mr. Green

Вчера си изкарах лунната вечер без проблем, надявам се и днес да довърша фазата както трябва, а вечерта - салата с винце  Laughing

Промяна в теглото нямам  newsm78 , но и М е все още та може и затова да е  Thinking

Страхотен ден на всички! Heart Eyes

С нетърпение чакам обяда  Blush

# 220
Браво за минусите иСтриктността   bouquet

И аз лунувам по случайност  Crazy обаче тия дни хапвах доста малко по незнайно коя диета и днес влязох в дънките от миналата година лятото:)И съм многооооооооо хепи,защот миналата година по това време си грухах още  Crazy

Лиде,тъкмо се чудех какаво ми е в повече на поднесената вечеря  Mr. Green ,то тигърчето било  Mr. Green

Наоколо съм..........много щастлива в пак валящото време  #Crazy

# 221
Браво, Kaлa   bouquet
Смейте се, ако искате но имам едни ботуши от стреч, които много бяха взели да ми стягат  hahaha сега вече не  Party
newsm44

# 222
привет на всички!искам само да ви кажа,че лично аз съм посещавала доц.Байкова и не съм съгласна всички да правите този режим.тя изготвя индивидуален режим за всеки,съобразен с много неща.аз знам хора които си продават режимите на половин цена,но ефекта не е същият.

# 223
привет на всички!искам само да ви кажа,че лично аз съм посещавала доц.Байкова и не съм съгласна всички да правите този режим.тя изготвя индивидуален режим за всеки,съобразен с много неща.аз знам хора които си продават режимите на половин цена,но ефекта не е същият.
Тук никой не купува и не  продава миличка, мисля, че си сбъркала подфорума Peace

Мацки, аз трябва да почерпя днес (както бях обещала), защото видях петичката  newsm68 newsm44 newsm47

А вечрята ще сервирам по-късно, виждам, че добре ви се отразява на диетуването. Crazy

# 224
  • София

Това може би е единстваната диета, която може да приложи всеки и ще има ефект. Peace
По балансиран режим- здраве му кажи! Grinning  А доц. Байкова има огромната ми благодарност - да е жива и здрава!   bouquet
И да, тук не правим търговия. Какво значи - "не съм съгласна" .....? Thinking

Дабъл , бравоооооооооо!!!! Peace Peace Peace Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт