Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 300
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро  Hug
Днес мисля да съм на ябълки и чай, защото снощи бях на гости и ядох белтъчини+въглехидрати. smile3513 О, ужас  smile3511

# 241
Здравейте Simple Smile
Кала, да, на всеки 2 седмици се ходи. А за режима, промените не са много. Например зеленчука не е един, а комбинация от няколко и от тзи род са. Май и количествата ми бяха малко повече  Thinking
Лек и режимен ден желая Simple Smile

# 242
имам си излишни 5 кг., които до края на март искам да сваля   smile3514. Искам да ви попитам с този режим в 3 те му части ,ще успея ли да ги сваля - колко кг. в най - лошия случай се свалят /разбира се като се спазва режима /.

# 243
Здравей, zlobi!
Можеш да ги свалиш и все пак зависи доста, от това колко имаш като цяло да сваляш. Колкото по-малко са излишните кг, толкова по-бавно се свалят. Освен това 5 кг се губят лесно, затова трябва да наблегнеш на запазването след това  Peace

# 244
 Oha! newsm26 (не видях картинка,която да се облизва след ядене )   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И аз като Дабъл ритмично-диетична и щастлива....пак си нося тесните дънки  newsm44 Сутринта след кафето и облечена се качих на кантара и 76.5мкоето значи че 1кг мога да махна,та се надявам и повечеWinkПродължавам  Peace Аз колкото по-малко ям,толкоз по-добре  Crazy

Злоби, и аз не мога да кажа колко точно ще свалиш  Peace много си зависи от режимността и организмаWink

Наоколо съм Joy

# 245
  • София
Ха, здравейте и от мен! Hug

Кала ,бравооо!!! А целта каква ти е?

Аз съм в мц и ми е кофти, не ми се яде...абе пфууу.Чувствам се 200 кила. Ще видим другата седмица кантара какво ще отчете. Имам да сваля 5 кг до 15-ти Март.... Rolling Eyes

zlobi , ще свалиш, ако си стриктна. Peace Добре дошла!

bouquet на всички  Hug

# 246
СтаМ, няма цел....т.е. има да съм под 70;) Crazy всъщност мислейки си са само 6 килцаWink

А ме разсеяхте и от 3 дни да пиша за статията от преди няколко страници....или аз не изчислих правилно,но ми излезе,че според моят начин на живот и другите критерии,за да поддържам 77кг трябва да ям 2450 калории май бяха....което за мен е немислимо с изключение на някой празник....иначе другите съвети ми харесаха,но аз наистина не смятам,че от доста дълго не ям 2500калории на ден!

# 247
Добър вечер!Аз прочетох колкото се може повече материали за вашата диета.Аз съм на 17год от близо две години спазвам всякакви диети.На такива неща съм подлагала тялото си,че просто виче незнам.Първо започна по малко да се ограничавам докато в един момент ядях само по една салата на ден и някакъвв плод и така бях станаля 50кг при височина 164см слет това настъпи голямото ядене и станах 68кг,после бях на протеинова диета отново отслабнах-53кг и сега отново съм в отбора на дебеланите,но вече съм 70кг.Просто си обърках организма изцяло,защото правя някякви строги диети отслабвам,но после като започна да ям и не мога да се спра Sad
Та затова искам да намеря няканъв добър вариан за диета,който да е ефикасен и да няма йо-йо ефект.Вие ходили ли сте всички при доц.Байкова и как става номера с тези диети,във каква последователност се правят?И колко струва прегледа при Байкова?
Извинете,ако съм ви отекчила с моите проблеми,но наистина ще ви бъда благодарна ако ме посъветвате нещо  Praynig

# 248
Kaлa, познати са ми тези сметки на калориите  Rolling Eyes И при мен са над 2000, но не ги вземам въобще под внимание. Особено като водя по-заседнал начин на живот  Blush

# 249
Малко късно се включвам.Като гледам изпуснала съм и закуската и обяда  Joy
Момичета попаднах на житната диета и видях познати никове  Grinning Доволни ли сте от нея?
Аз мисля да я направя,защото най-хубаво е да се прави февруари след пълнолуние,а това означава тази седмица.Не толкова за отслабване,а да се пречистя/дано ми се отрази добре на болестите/.
Но ще ви следя,надявам се да не ме изгоните,после пак продължавам с вас.
Много минуси ви желая    bouquet

# 250
Малко късно се включвам.Като гледам изпуснала съм и закуската и обяда  Joy
Момичета попаднах на житната диета и видях познати никове  Grinning Доволни ли сте от нея?
Аз мисля да я направя,защото най-хубаво е да се прави февруари след пълнолуние,а това означава тази седмица.Не толкова за отслабване,а да се пречистя/дано ми се отрази добре на болестите/.
Но ще ви следя,надявам се да не ме изгоните,после пак продължавам с вас.
Много минуси ви желая    bouquet

ЕРОТА аз съм пробвала житната - определено не беше за мен. Изкарах 10 мъчителни дни, но за разлика от страхотната, постоянно си мислех за храна и ми беше много трудно... Мисля, че не бих пробвала отново. Sick Peace За мен дори лунуването е по лесно от житната диета...да не говорим, че направо се побърквах от този сладък вкус (нали ядеш житото с мед) #Crazy Все пак не е лошо да се опита Naughty

Пу за малко да забравя Наздраве!

Внимавайте със зарзавата Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 08:55 от double hot

# 251
Добро утро  Hug
Кантарът е милостив и често показва под 65 кг.  Party Днес таратор.
Сега разгледах житуването. Обмислям да пробвам за няколко дни. Обаче как се съчетава с лунуването? Нали там сме само на течности  Tired
Да приготвим нещо за св.Валентин.... с шоколад  Joy

# 252
Ей КАЛА къде си?? ДИРОНИ е приготвила нещо за облизване (след закуска)! smile3521

# 253
Ето ме  smile3558  Oha! eat

# 254
Здравейте момечета!Незнам дали видяхте,но сноще писах и помолих за някакъв съвет.Може би ви е писнало от такива въпроси,но наистина ще съм ви много благодарна ако ме посъветвате нещо  Praynig
double hot,веждам,че ти имаш невероятни резултати(разбрах по линийката) и всички сте така.Моля обяснете ми с коя от диетите се започва и как се редуват?И задължително ли е ходенето при Байкова?

Общи условия

Активация на акаунт