Страхотна Диета за Страхотни Тела/Режим на доц.Байкова/ - 21

• 51 300
  • 424
  •   1
Отговори
# 255
polishanka, здравей!
На първа страница са поместени 3 етапа, които се правят последователно в този ред! Ако си чела из темата разбираш, че една част само са ходили при доц. Байкова. Сама трябва да прецениш дали да отидеш.
Моето мнение е, че имаш проблем с начина/режима на хранене. Помисли върху това и чак тогава подходи към избор на здравословен и балансиран режим на хранене/диета. Освен това си във възраст, в която все още растеш и не трябва организмът ти да търпи лишения от необходимите му хранителни вещества. Посочения тук хранителен режим е балансиран. Все пак всичко трябва да се прави в границите на разумното и с мисъл за организма ти!
Успех!

# 256
dironi,искренно ти благодаря за съвета Flutter
Аз съм от Шумен и заради това ще ми е малко трудно да отида при Байкова.Сега като за начало мисла да започна с диетите които сти показали.Първата диета е Диета№1,ако съм разбрала правилно?Само един въпрос-за целия дес са позволени 2л мляко и 1кг плодове и аз трябва да си ги разпределя на 5 хранения така ли?И млякото обезмаслено ли трябва да е от тези 0,1% или може и от 2%?
и нещо което може би не трябва да питам,но знаете ли долу горе колко се отслабва,защото много ми се иско до лятото да съм във форма Cry

# 257
Млякото да е с по-ниска масленост. Всеки сваля различно. И все пак внимавай как и колко сваляш, нали знаеш че прекомерната загуба на тегло от раз е нездравословна!

# 258
Здравейте момичета  Simple Smile ох толкова отдавна не съм се включвала. Надявам се че всички имате напредък!!!Аз имам малко тежък период и бях нережимна,Но не съм качила. Сега съм на линия отново  Hug

# 259
http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE        един поздрав от мен   Grinning песен на една мацка на която не и пука че има малко в повече килца

# 260
  • София
Добре дошли на новите момичета и много минусчета Ви желая!   bouquet
Аз Ви наглеждам/чета,но вече няма с какво да се похваля.Смъкнах си килограмите и сега се опитвам да си ги запазя.Много ме е страх да не ги вдигна пак...
Ще се включа пак,че ако отново ми се прияде,да има кой да ме скастри.
Весел уикенд  Hug

# 261
  • София
Здравейте,Страхотни момичета!  bouquet

Тия дни съм доста заета и ми липсвате Hug

Иначе - режима го подкарах по мой си начин - не съвсем по Страхотната диета, но все пак се старая да е диетично , а и имам някакви малки минусчета и си ги събирам като диамантчета  Mr. Green

Шестичката ми се вижда вече на хоризонта, дано този път я хвана най-после  Praynig

На всички много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes и Страхотна вечер!

# 262
Хубав Празник Ви Желая   bouquet Да На Забравяме,че За Любовта Няма ограничение в Килограмите   bouquet  bouquet  bouquet

Прекрасен Ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 263
  • София
Честит Свети Велентин!

Страхотен ден и много усмивки и любов!
newsm51

# 264
Честит Свети Валентин,Страхотни!!!

# 265
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН МОМИЧЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЦВЕТЯ, ЦЕЛУВКИ, УСМИВКИ И ПРЕКРАСНИ ПОДАРЪЦИ!Айде мъже, не се крийте, време е да се докажете!

Аз не успях да достигна желаната си цел (58 кг) - нищо, че съм на косъм от нея (сега съм 59). Време е да си поставя нова цел - 57 до 8 март. Хайде сладуранки мои, стимулирайте се с реални цели.
Прегръдки Hug Hug Hug
polishanka правилно си разбрала, режимът е страхотен. Знам какво ти е, защото и аз в пубертета се лутах с килограмите. Свалях и качвах огромни количества за много кратко време. Време е да започнеш да мислеш с нещо, което е малко по далече от устата  Laughing Peace
Дирони ти е казала истината. Всеки сваля ралично. Зависи от начина ти на живот (колко е активен), зависи от стриктността и упоритостта ти. Аз започнах диетата преди 4 1/2 месеца и съм си позволявала само една почивка до сега - по Коледа. Сигурно сега резултатът ми ще ти се стори не толкова добър и не достатъчно бърз, но пък за сметка на това е СИГУРЕН.
Пожелавам ти успех  bouquet
Относно кис. мляко - не съм се хранила с нискомаслено (то и без това едва ли съдържа това, което пише), но пък лично аз не мога да изям повече от 1 кофичка за ден + най-много 1 кофичка айрян. От плодовете ям предимно ябълки (това обичам) и сушени плодове.

# 266
Добро утро Simple Smile
Днес ще ми е белтъчен ден.
Моля ви се да не се разнежите днес и да се нагрухате със сладки  Joy

# 267
 spam2  Joy Joy Joy уффа,и днес трябва да Фнимаваме  newsm43

поне някоя закусчица за облизване няма ли   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 268
  • София
spam2  Joy Joy Joy уффа,и днес трябва да Фнимаваме  newsm43

поне някоя закусчица за облизване няма ли   Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy Joy Joy Joy Joy