1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 10

• 27 181
  • 441
  •   1
Отговори
# 180
Днес гледах само последните 5 мин. от серията и сега чакам да я качат за да я гледам. За да спя спокоймо май ще трябва да погледам малко и от утрешната серия, нищо че не разбирам турски.  Mr. Green

# 181
     Не знам в кой точно, момента беше много кратък, просто й казаха че е уволнена и тя побесня и се закани да ги съди  Rolling Eyes Май 2-ри беше  newsm78

# 182
Бели букви.Ще има свадба но доста по нататък и тя пак няма да има голям успех защото Шех ще пометне но ще се оженят.

# 183
  • 221B Baker Street
Бели букви.Ще има свадба но доста по нататък и тя пак няма да има голям успех защото Шех ще пометне но ще се оженят.

да,този момент го мернах някъде на снимка,беше ужасно!!!

# 184
И аз го мернах.Искам да са щастливи че психиката ми не издържа!

# 185
  • 221B Baker Street

споко,това е само филм  Grinning

# 186
Ама това е само сериал.

# 187
Знам но съм мн емоционална. Grinning

# 188
  • София
Момичета, днес сме всички развълнувани! Вече час и половина емоциите не стихват - аз по принцип не влизам във форума, когато има дискусии по време на филма и след него. Оставям младите майчета да излеят чувствата си.  Но днес - през минути - постоянното присъствие от 60-до 100 души- е, не изтърпях!. А и много въпроси от нови мами, които ги разбирам- вече сме 10 тема- ако ни следяха редовно- нямаше да има такива въпроси! Може ли да ви успокоя с отговори на въпроси, без бели букви ?
1. В 1 серия Онур уволни служителка, която му се предложи, и тя се закани , че ще отмъсти.
2. Това е цитираната лоша артистка, която се появява след 30-тина серии.
3. Същата артистка ,  Canan Ergüder, за сега са само приятели с Тарду Флордун ( поне го изписвайте правилно). Като му дойде времето - ще дам инфо и за нея.
3. Втората " бяла нощ" ще бъде в края на 2 сезон.

Неочаквани обрати във 2 сезони-все едно ще гледаме друг филм. Мечтайте, фантазирайте, вълнувайте се ! А аз довечера ще ви пусна обещаното инфо!

# 189
# 190
Да, само сериал е, но емоциите са големи и който като мен го преживява.... Ако гледам вечер - трудно заспивам...Емоционалните и чувствителни хора.....особено зодиите рак и риби

# 191
М да ето защо не мога да спя и аз сам рак!

# 192
  • 221B Baker Street
момичета,утре, в началото на серията,нали дават резюме на предишните събития от минали серии,ще покажат момента,в който Онур изгони тази Желе от кабинета си...

# 193
Аааааааааааа , искам този филм във вечерните часове.
Омръзна ми да гледам кървища.
Искам любоввввв.

# 194
Ще чакаме инфо за снощното интервю, Шеф newsm44 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт