Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за кърмене и какви са опитните майки?
Как да получите резултатите от БХС и кога ще бъдат налични?
Какви са опитът и процедурата за записване на час при доц. Балев за консултация относно коластра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за кърмене и какви са опитните майки?
Подготовката на гърдите за кърмене е важна и включва нанасяне на кремове като Deflamol или Mustela, но е важно да се маже нежно и да се избягва търкането с кърпи, което може да причини болка и загрубяване на зърната. Някои майките споделят, че използват силиконови зърна или се изцеждат, ако кърменето е болезнено. Важно е и правилното захващане на бебето за предотвратяване на болка. Относно коластрата, тя може да се появи преди раждането или по-късно, като в повечето случаи се появява през 6-ти или 7-ми месец от бременността. За повече информация и съвети форумът за кърмене е ценна ресурса.
-
Как да получите резултатите от БХС и кога ще бъдат налични?
-
Какви са опитът и процедурата за записване на час при доц. Балев за консултация относно коластра?
Коластрата обикновено се появява преди раждането или по-късно, обикновено през 6-ти или 7-ми месец от бременността. За да си запишете час при доц. Балев, майките трябва да се наредят на опашка пред клиниката и точният ред на чакане може да бъде проверен с други майки, които вече са посетили клиниката.
-
Как се чувства бебето по време на бременност?
-
Как се изчисляват болничните и как влияят на обезщетенията за майчинство?
Според мъжа ми сега сме чакали момче. На мен обаче все ми се струва, че ще си бъда майка на момичета. 

Слагам 20лв за момче (как върви залога). Съжалявам, но като ви гледам на снимката на там ми избивате 
.

...тц... хората и емотикон за такъв случай не са измислили. Еми кой ще преположи?!?
Надявам се, че си го гледала! Ако не си, не бързай да поправяш грешката. Наистина е изключително забавен, но само за зрителите
. Тук имам много приятелки, които нямаха помощ, но децата са им живи и здрави