Жените РАК!

• 44 851
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз не обичам да се оплаквам,но есента дойде в съчетание с доста труден период за мен-връщане на работа,детска градина,болести....Скоро се бях сетила за темата,но нещо само сиви/айде да не са съвсем черни/мисли са ми в главата ,та нямаше какво толкова да напиша.

# 661
Май само аз съм по-различна - чета, че обичате всички сезони, но при мен нещата не стоят така. С настъпването на студените дни, всичко в мен се преобръща - обхваща ме меланхолия и депресивно настроение. Все нещо ми е криво и не на място, а не дай-боже и да имам проблеми в този момент - се превръщам в кълбо от нерви. Tired

# 662
  • Луната ни пази
Май само аз съм по-различна - чета, че обичате всички сезони, но при мен нещата не стоят така. С настъпването на студените дни, всичко в мен се преобръща - обхваща ме меланхолия и депресивно настроение. Все нещо ми е криво и не на място, а не дай-боже и да имам проблеми в този момент - се превръщам в кълбо от нерви. Tired

И аз съм като теб, много мразя есента. Зимата я обичам, особено като се сгуша до печката или в леглото с книга, така си лекувам депресиите. Пролетта пък...... чак май се съвземам.  Абе преходните сезони не са ми любими!

# 663
Пролетта ми е най-малко любима. Rolling Eyes
Другите се редуват.
Последните 2-3 години зимата ми е супер любима Crazy

# 664
Искам да ходя по потник и джапанки целогодишно Mr. Green Нито искам да карам ски, нито да си купувам дебело яке и ръкавици Naughty
Искам лято Hug

# 665
  • София
Аз отдавна съм открила очарованието и на есента и зимата,естествено някак си в по-зряла възраст Mr. Green.Единственото ми условие е да ми е топло.Примерно сега,ако беше пуснато парното и ми е уютно и топло вкъщи,навън каквото и да е времето няма да ме подтиска.Но студено ли ми е и да се чувствам некомфортно и зъзнеща и у нас и като изляза навън да ме втриса...Това ми е най-противно,преходните сезони.

# 666
Все ми е едно какъв сезон е , но да има слънце. След втори ден мъгла, настроението ми пада под -20 градуса. Но усмихва ли се слънцето през прозореца - всичко е наред.

# 667
Искам да ходя по потник и джапанки целогодишно Mr. Green Нито искам да карам ски, нито да си купувам дебело яке и ръкавици Naughty
Искам лято Hug

Peace Peace Peace

# 668
Есента и пролетта не ги харесвам  Stop зимата я харесвам само в края на декември и началото на януари (по обясними причини) и общо взето си чакам лятото, това е. Ако живеех на екватора, предполагам, че щях да съм доволна целогодишно, няма значение криза, няма значение нищо друго  Wink

# 669
  • София
И аз съм рак, момичета  Hug
Харесвам всички сезони, всеки от тях си има своето очарование, но лятото.......лятото е в сърцето ми  Heart Eyes
Като дойде лято и сякаш всичко е възможно  Party

# 670
Здравейте, момичета!
Хайде още една рачка Laughing да се включи при вас.
За сезоните аз съм от тези , които нямат претенции за времето.Навън мога и във студ и във жега, но всичко да си е с мярка.Естествено най-си обичам лятото и да си ходя по джапанки.Зимата ми е хубава само когато има сняг, но да е без вятър, но тук във Варна е малко сложно да имаме зима без вятър , че и сняг да има  Joy.Пролетта обичам , защото ми е хубаво да гледам как всичко започва да цъфти - и цветенца и дървенца и тревички, а есента когато капят листата и есенното слънце препича.
И аз съм от инатестите раци.И от по нервозните , ако може така да се каже.Нервно ли ми е целият свят разбира и това си е .Иначе съм много добричка, даже прекалено понякога, за което съм съжалявала понякога .
 Hug

# 671
Есента ми е тъжна,мрачна ,влажна..абе варненска есен.Прилича ми на застаряваща пролет.
Скоро попаднах на едно стихотворение ,в което е казано мнОООго
...............................
 Закапаха листата,
посърна ми тревица,
повяхнаха цветята:
я гледайте земята
тъжи като вдовица! 
Престаха всички птички
да пеят като луди
,усърнал'те горички
веч никой глас не губи,
и малки лястовички
студът далеч прокуди.
 Не бойте се, градини,
цветя, гори листнати!
Зимата ще да мине
и пролет пак ще прати
премени вам богати!
Есен
Иван Вазов

# 672
Здравейте момичета,
Аз съм Скорпион с асцедент Рак и ми е много интересно кои черти от характера ми са рачешки.
Имах много добра приятелка и съквартирантка Рак, разбирахме се страхотно, също имах и голяма любов Рак, но амбициите ни ни разделиха.
Сега имам тригодишно Раче в къщи, много миличко и любвеобвилно, не е в състояние да понесе и най-малката строгост и острота, та само с памук около него става, иначе ни приема, ни предава.
Мъжът ми и най-големият син са Деви, а бебо е Рибка. Две Деви и трите водни сме се събрали. Добре ни е.
Ще почета назад в темата да видя колко сходни черти с вас ще намеря.  Hug

# 673
  • Варна
аз първо се записвам, после отивам да чета  Grinning и аз съм рак и с гадже телец - чувала съм че е добра комбинация. надявам се да срешна коментари за тази двойка в темата Peace

# 674
И аз съм рак. Simple Smile
Педантична съм към работата с която  се захвана. Искам това което правя, да е изпипано отвсякъде. Ако не се получи, страдам и тъгувам. Ако бъда обидена от човек, който ценя, ми държи влага  дълго време. Мисля, че слабата ни черта е обидчивостта, но пък сме най - женствените, нали?  Wink

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 03:49 от koki1

Общи условия

Активация на акаунт