Времето лети и МАЙ месец чакаш ти №19

• 14 483
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
Само пускам един линк - за раждането е пак. който иска да гледа, иначе е интересно но за слабите сърца ...  Peace
http://kolibka.com/movies.php?cat=human

# 226
Бейлис, не се притеснявай, както казаха момичетата, ако е шарка за теб няма опастност, а младежа ще си я преболедува, по-добре сега че да минава. А не се знае, обривът може да е и от високата температура - лекаря ще каже.

Пък да ви кажа как се разхилих самичка на пътя - излизам на обяд аз и гледам, от една кофа за боклук се отдалечава млада циганка и с явно усилие но съвсем успешно бута през калищата и буците ма междублоковото пространство натоварена догоре бебешка количка от любимият ми модел - като този в аватара ми, само че с малко по-ръбат кош  Joy rotfImbo Гледам я аз и се хиля а тя се спра и ме загледа злобно  Mr. Green

Често съм виждала да ползват ходовата част със щайгата, ама тази си беше цяла целеничка натоварена и долу, и горе в коша

# 227
Здравейте на цялата банда Hug Hug Hug
Гледам пак сте се разтревожили - рубеола този път.
Дано всичко да е наред с Бейлис Praynig
Аз нямах представа дали е опасна или не.
Сега ще боцна една снимка на тумбака в албумчето.
От цялата снимка аз виждам само какви бутчета съм си отгледала солидни ама както и да е.
Ще ги мисля по нататъка тия работи с дебелините.
Аз да се пооплача и аз - моя мъж заминава на работа в чужбина и ще лети точно на Св. Валентин  Rolling Eyes
Ще се видим чааааак за раждането на бебо  ooooh!
Не че не съм свикнала вече да го няма ама пак ми е малко тъжно като знам че се поччва чат по интернет за 3.5 месеца и няма ваче  luvbed 1dating.

И все пак и да почерпя наушким- днес дъщеря ми има Ден Ден - Става на 9  Heart Eyes
След малко ще има парти в един клуб и тя се вълнува.
Почваме сега прическите и т.н.  newsm47

# 228
  • София
Има ли някой, който да живее около/в Студентски град, Диана бад, Витоша или нещо подобно? Аз съм до зала Христо Ботев. Обадете се.
Ние живеем  в квартал Витоша Grinning

# 229
Felina   първо да поздравя рожденичката, да те слуша много и да помага на мама за бебето напролет.  newsm59
 После да ти кажа, че моя мъж си е в България, в Дупница,у дома, но не се виждаме. Така, че ти си по добре знаеш, че гоняма и това е. А при мен е по зле- преминава заминава, виждам го ама не си и мисля за  luvbed.
Спокойноние за това сме тук,за да те разсейваме и дане си мислиш лоши  Hugнеща

Аз съм в Дупница Sad

# 230
  • Стара Загора
Felina  bdbaloni baloni baloni baloni на малката принцеса да е здрава,щастлива,оби4лива и сигурна съм е много-много красива  Two Hearts да слушка мама и тате и бебо абе голямо гуш от мен  Hug Hug Hug Hug Скъпа ние ще сме до теб ако това малко те успокоява и ще видиш,4е бързо ще мине времето и тати ще е тук скоро за щастливото сабитие  smile3521 newsm10 smile3521
Бейлис вси4ко ще е наред мила  newsm10 Мами малко ме е срам ама аз не знам как да си ка4а снимка в албума нали и ние станахме ве4е на 25 г.с.ако някой има желание да ми обясни на ЛС. благодаря предварително  newsm03

# 231
  • о`майна лунна нощ е
Момичета - с шарка сме, но е скарлатина. От двете злини по-малката в общи линии. Срещу нея имунитет няма, така че сега ще разчитаме на силния ми организъм да не позволи разболяване.

# 232
  • София
Наистина е по-добрия вариант. Бързо оздравяване и дано те подмине Peace

# 233
Ам мила много съжалявам да дано поне организма ти е силен та да го преодолееш!!!!

# 234
Права си , че от двете злини по-малката и дано те подмине.

# 235
Благодаря на Мигла, за посрещтането във форума на майските мами.

Да се оправяте и да няма последствия тая шарка,но доки ще каже повече.

Мен ме вълнува ? с количките и ред др неща,но др др път.
Гледах бебешки колички, но то само цените им високи ,много съм разочарована. Какво ли не гледах и то на живо.Тези на Кенгуроо коша се държи на 2 опорни точки. Според геометрията ,за да е здрава конструкцията трябва 3 опорни точки.И при това са пласмасови държачите на коша. Peg-Pergo пък дръжките така халтават,дето не са с цяла дръжка. На комшийката на 3-4 месец се извадиха щото са на един болт и то в пласмаса захванати .Получава се натиск и се раширява дупката на болта.
Големи расъждения ще каженякой ,но като са им големи парите трябва и качеството да им е голяамо.Да не говоря ,че някой несе обръщтат кошовете или няма подплата гюрука.Във Варна доста подухва. Е дано не съм ви отекчила,но е хубавода помисли човек.  bouquet

# 236
  • Елин Пелин
бейлис дано скоро се оправите и всичко да е наред с теб и детенце   Praynig
фелина да ти е жива и здрава рожденничката много да те слуша и да помага с бебчето! весело изкарване на празника  newsm59

# 237
Момичета - с шарка сме, но е скарлатина. От двете злини по-малката в общи линии. Срещу нея имунитет няма, така че сега ще разчитаме на силния ми организъм да не позволи разболяване.

Дано да те подмине Praynig Ако това ще те поуспокои,когато дъщеря ми беше на 3г.,се разболя от скарлатина ,а по същото време сестра ми беше бременна в 4-5 месец и точно него ден когато вдигна температура я бях оставила на нея да я гледа(бяхме на сватба) и можеш да си представиш в каква паника бяхме изпаднали-и заради детето и заради неродената тогава мома.След много питане и разговори с доктори ни увериха,че опасност за бебето не може да има,поради напредналата бременност.

Felina,пожелавам на детенцето най-хубавото детство,най-щастливите усмивки и най-хубавото братче! smile3510 bdbaloni

# 238
  • вече Пловдив
Бейлис, съжалявам, че точно сега Наско е хванал баба шарка, но дано му мине бързо и никой у вас не се разболее  Praynig Hug Hug Hug
Фелина, честит рожден ден на дъщеричката ти!  newsm59 Да ти е здрава и щастлива, и много да ви радва! Ние, Водолеите, сме хубави хора, сигурно и тя не прави изключение!  Laughing Колкото до командировката на съпруга, свиква се, наистина! На мен винаги ми е била най-трудна първата седмица, после някак времето по-бързо минава  Sad

# 239
Оххххх ooooh! милите ми те...Но какво да се прави, случилото се-случило, кураж да мине по-бързо,миличка, и почивай, колкото можеш повече! Много те прегръщам!

Общи условия

Активация на акаунт