малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 033
  • 494
  •   1
Отговори
# 90
Леле Шерче,що ми е толкова познато това с чалгата.Хриси взима дистанционното и направо си пуска,или сяда на компютъра и вика-пусни ми за -мойте слаби места.По 100 пъти може да я слуша- Whistling CrazyДобрече сподели ти,щото мен ме беше срам Embarassed Embarassed
Мече,зъболекар ще става малката красавица,браво на нея Mr. Green
На болните-бързо оправяне
Цуни и лек ден

# 91
  • Стара Загора
Ох чалга...ох кеф Mr. Green Моят хубустник кълчи яко дупе на Буболечка кючек Mr. Green е не е истина какви ги твори тогава Crazy
А той вече трета нощ става в 2-3ч. а си ляга в 23,30ч....не е истина това дете каква енергия има. Вече с баща му бием главите в колената...през деня на работа а вечер наряд с Слави. И не ни оставя едниния да спи а другия да е с него...неееее - това е мит Twisted Evil и двамата да сме будни и да играем, пишем и др. работи Crazy Мисля да помоля моите родители да го вземат в събота да се наспим поне със сержа.
Туй то от мен. Ставам, че тръгвам за офиса.

# 92
Хера, съчувствам ви  Crazy И ние минахме подобен период. Не с неспането, а с желанието да сме винаги тримата и всичко да правим заедно.Дано скоро се кротне положението  Hug
За чалгата въобще не се притеснявам. Аз вкъщи не слушам такава музика, но пък с кеф си танцувам като излизам. Това е период като всички останали - ще им отмине. Не я ограничавам въобще. Оставям я всичко да си изживее. Не мога да я опазя от всичко, нито мога да я гледам в саксия... Тя и книжки искаше да четем сутрин, обед, вечер, по 10 пъти, но вече и омръзна, мина и тоя период и само вечер ги преглеждаме така да се каже... И солети, пуканки, чипс, и т.н. не и купувам, ама яде. Все някой ще се намери да и подаде. И се примирих. И по детски центрове ходя всеки ден /даже имаме нещо като график с мойте дружки кой ден  къде, че да ни е по интересно  Mr. Green/, не я държа вкъщи, че да не се разболее, щото това никаква гаранция не е. И последния път точно вкъщи на село се разболя. Освен това установих, че казвайки и обратното на това което не искам да прави има повече действие отколкото да забранявам. Всъщност тая тема е много дълбока и няма да навлизам /въпреки че разполагам със свободно време  Mr. Green/ Всеки сам си преценя как да си възпитава детето  Peace
Тая сутрин много плака. Още от нас каза, че не иска да ходи и ми е доста притеснено как ще мине.  Sad Трябва да съм твърда. не на всяка цена трябва да ходи на ясла, разбира се, но съм си поставила за цел да съм позитивна.
Аги, при вас как е? Лъчи плаче ли сутрин много?

# 93
  • София
Аги, при вас как е? Лъчи плаче ли сутрин много?
Да, продължава да плаче и ми се къса душата сутрин като го преобувам, той седи натъжен и лелите го питат дали се е наспал, а той едвам им отговаря, защото се сдържа да не се разплаче...само очите му се пълнят със сълзи, а ъгълчетата на устата му увисват. И вече като искат да го вкарат вътре се хвърля към мен и плаче сърцераздирателно, едвам го отделят. Sad Поне казват, че тези драми са само сутрин на раздяла, после играе, папка, спи... Rolling Eyes

# 94
Ох, ако само сутрин е така, добре. Много ми се иска да вярвам, че наистина играят и се забавляват и драмите са само докато влязат вътре. То при нас още е неосъзнато всичко, де. В смисъл, че тя сега почва да разбира... Сутринта 2 пъти иска да сяда на гърнето, без да и се пикае разбира се, поиска сок от мандарини, после чайче с мед... Нищо не пи... После да се обаждала на баба си... Всичко беше тактика да си стоим вкъщи.... Ще видим сега наобяд какво ще кажат. Днес определено нямаше никакво желание да ходи...

# 95
Добро утро,
тази нощ спахме  Mr. Green,направо да не повярваш.Аз като че ли дишам по-добре,но утре все пак ще отида на лекар.
Забравих да ви се похваля,че във вторник намерих малко време и за себе си и сега съм с нова глава.Подстригах се доста,боядисах се и я изправих.Не знам от кога не си бях отделяла време и съм много доволна.
Аги,Шер,много ми е мъчно за мъничетата.Дано бързо се адаптират и да не страдат от раздялата.Направо като ви чета и не ми се мисли при нас как ще мине този период,като знам Марти колко е свикнал с мен,ще бъдат големи драми.
Аги,ти тръгна ли на работа?
Днес пак ще е топличко,хубав ден на всички  Hug

# 96
  • София
Ами не съм още. Уви, както ми беше гадно, че ще трябва да се социализирам Mr. Green, така сега вече трети ден чакам да ми се обадят кога да отида. Започвам да се притеснявам дали изобщо им трябвам. Rolling Eyes

Бени, сега прочетох за синузита. На мъжът ми много добре му действа Биопарокс. И той получава подобни оплаквания. Но ти виж доктора какво ще каже де.

Дарко и Мецана са невероятни бузани. Да ги изпапа човек. Heart Eyes

Хайде да няма повече болнички дечица и мами! Hug Hug Hug

# 97
Аги, Шер, няма ден,в който да не мисля малчовците. Много мъчно ми става и на мен като ви чета.  Sad Исках пак да ви кжа, че и това ще мине, но съм наясно,че сега това няма да ви успокои. СТискам силно палци периодът на адаптация да мине възможно най-бързичко.  Peace

Берни, ми сега трябва да видим снимки на новата ти главица. Не може иначе.  Naughty Хайде и утре съвсем здрава да се събудиш!

Херка, и Вики беше така - тогава док ни обясняваше, че при някои деца мозъкът се оросява много бързо или нещо подобно и си отпочиват по-бързо. Така че нямат нужда от толкова много сън. За разлика от мама и татко.  Crazy

Светле, да не говориш за Мечката?

Неее! Mr. Green

# 98
  • София
Eee, това на нищо не прилича. Mr. Green Какво да правя сега с моето любопитство?! Mr. Green Crossing Arms

# 99
  • Варна
Поздрав на всички любители на руската поезия:

Я вас любил…

Я вас любил: любовь еще, быть может,
В душе моей угасла не совсем;
Но пусть она вас больше не тревожит;
Я не хочу печалить вас ничем.
Я вас любил безмолвно, безнадежно,
То робостью, то ревностью томим;
Я вас любил так искренно, так нежно,
Как дай вам бог любимой быть другим.

А. С. Пушкин 

# 100
  • София
Ех, Лилибон! Нява социалистически спомени в моята душа, когато се потях над това стихотворение да го уча наизуст. Laughing

# 101
  • Варна
А на мен ми харесва самодоволството на лирическия герой, че само той обича най-най- и най-доброто, което може да пожелае на любимата си е някой като него да го замести.  Mr. Green А иначе много обичам това: (леле, къде ли е Хера?)

У лукоморья дуб зелёный
Из поэмы "Руслан и Людмила"

У лукоморья дуб зелёный;
Златая цепь на дубе том:
И днём и ночью кот учёный
Всё ходит по цепи кругом;
Идёт направо - песнь заводит,
Налево - сказку говорит.
Там чудеса: там леший бродит,
Русалка на ветвях сидит;
Там на неведомых дорожках
Следы невиданных зверей;
Избушка там на курьих ножках
Стоит без окон, без дверей;
Там лес и дол видений полны;
Там о заре прихлынут волны
На брег песчаный и пустой,
И тридцать витязей прекрасных
Чредой из вод выходят ясных,
И с ними дядька их морской;
Там королевич мимоходом
Пленяет грозного царя;
Там в облаках перед народом
Через леса, через моря
Колдун несёт богатыря...

# 102
Не мога да не се похваля,че вчера се запознах с две прекрасни дами-Бела и Ники.
Бела е голяма сладурана и кротушка и раздава усмивки на всички.Ники също е невероятно усмихната и лъчезарна.Макар че срещата ни беше съвсем кратка,много се радвам че успяхме да се видим на живо. Hug

Лилибонче,прекрасни са.

Аги,Шерче,наистина този период с адаптацията е доста труден,особено за мама,но пък аз мисля че щом през деня се заиграват и похапват,ще започнат лека полека да свикват и постепенно и сутрешния плач ще премине.На две наши близки семейства дечицата не спираха да плачат през целия ден,така и не можаха да свикнат ,и накрая се принудиха родителите да ги отпишат.Е, знам ,че сега ви се къса сърцето като ги оставите и наистина е много мъчно.,
Иначе миналата година,щерката беше почти на 6 г.,вече трета група в градините и плюс една година ясла,общо след 4 г. реши че повече не и се ходи в Гадната градина и един месец плачеше всяка сутрин ,да не говорим какви ги нареждаше,защо не си взема отпуска и да си я гледам у дома и т.н. и се чудех как да и обяснявам защо я оставям.И това беше някакъв период и отмина.

# 103
Здравейте!
Може ли да споделя нещо?  newsm78
Установих, че липсата на социални контакти, висенето в интернет форуми и магазини и стоенето между 4 стени са ме превърнали в съвсем друг човек. Немога да се позная. Чувствам се много разсеяна, отвеяна и...неадекватна Rolling Eyes Нормално ли е според вас? И ще се върна ли към предишното си състояние или да взема да пия гинко билоба Mr. Green за концентрация

А относно поезията, много ми харесва и доста сполучливият (според мен) превод на Пушкиновото:
Обичам те и може би все още
дълбоко в мен не гасне любовта,
но нека днес спокойните ти нощи
да не тревожи с нищо тя
Обичам те безмълвно, безнадеждно
между възторг и ревност раздвоен
Дано от друг тъй искрено и нежно
обичана да бъдеш някой ден

Май беше така /по памет/
 Hug

# 104
Ех, Лилибонче. Много бързо си призна без бой, че ти си изворът на поезия. Веднъж да проявя и аз малко усетливост и да вдяна сама.  Crossing Arms
Ники, аз навремето си имах един ужасен централно-софийски съсед, но да не си кривя душата имаше страхотно оправдание да не ми е съвсем черен. Метеше си след кучето. Освен него само още един съм виждала да върши същите работи. Живеят също в кооперацията на старците-разбойници. Но няма как да очакваш грижовност от хора, които не са стопани. В София има под 600 декларирани кучета. Голяма смешка е тази бройка.
Аги, Шерче, силно ми се ще Вики и Лъчи да се опазят от градинските бацили. Пък когато се позатопли по-трайно времето и започнат да ги извеждат и извън помещенията, ще им бъде много по-забавно и интересно. Що ли се пъна и аз, най-големия градиномразец да ви вкарвам кураж. Личното ми постижение е, че съм бягала 3 пъти от детска градина докато я преместят на едно друго място. Значи до четвъртата си година. Имаше време, когато мамката работеше в яслата, за да мога да понеса ужаса.
Отивам в околните теми.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт