малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 020
  • 494
  •   1
Отговори
# 420
Честит рожден ден Жори!Желая ти щастливо и безгрижно детство.

# 421
Честит Първи Рожден Ден на сладура Жори! Да е здрав и силен и да дарява щастие на всички около себе си!

# 422
Честит рожден ден Жоре ,
да растеж голям и здрав и да носиш много радост на мама  и тати
bouquet  bouquet  bouquet

# 423
  • на дъното
Честит рожден ден Жоре ,желая ти безгрижно детство Зори Hug

# 424
И тук да поздравя Жори и прекрасните му мама и тате. Нека продължава да расте все така здрав и жизнерадостен и да се превърне в голям, умен и чаровен мъж.  Hug Hug Hug

# 425
  • Варна
Честит първи рожден ден на Жори  Hug Желая му безгрижно детство и много късмет в живота  Heart Eyes

# 426
 bdbaloni newsm38 чаровнико малък-бъди много здрав и имай много щастливо детство.
Зори,бъдете много щастливи,весел празник мила Hug  bouquet

# 427
  • София
Да е жив и здрав малкия Гоги, той наистина е едно прекрасно детенце. На мама и тате много щастие с малкия човек.

# 428
Честит Рожден Ден, пораснал слънчо мамин ЖОРИ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да си жив и здрав! Да е слънчево и красиво детството ти! Да си все така обграден с много любов и усмивки! Зоренце, Честит ви празник, милинка! Да сте живи и здрави и вие с тати и скоро да спретнете една малка кукла за вече порасналия батко! Wink

# 429
  • Стара Загора
Честит рожден ден на принц Жори  bouquet Heart Eyes

# 430
Исе, как мина прегледа? Нали за днес беше?
мече, искрено се радвам за теб. Дано стане това с новата работа  Praynig А колко е платеното ти майчинство? Защо толкова малко?
Мен утре ме поканиха на друго интервю, обаче имам проблем - няма кой да гледа Вики. Майка ми е болна, а мъжа ми не знам дали ще може да се прибере наобяд. А иначе днес я водих на лекар. Добре е всичко -гърло, уши, гърдичките чисти, но ме посъветваха да не ходи на ясла тая седмица. И аз не искам да я пращам. Тъкмо е здрава да не лепне нещо наново баш за рождения ден. Една приятелка иска да я гледа ама тя ще ревне като изляза и не знам... каквото стане.... Дано мъжа ми успее да си дойде.
Зори, пускай снимките  Wink

# 431
Ей,добрах се най-накрая до нет.Тва форума е голяма краста да знаете,не съм вярвала,че толкова ще ми липсва.
Ние още сме във Варна,очертава се да изкараме още поне седмица тук.Мислехме в събота да си ходим,но го отложихме за след почивните дни,защото ще има по-малко движение.Така,че ако има желаещи за среща да казват.
Иначе сме добре,Марти се разболя първите дни след пристигането,и се наложи да посетим Варненските лекари,но вече е добре и дивее с пълна сила.Водехме го да делфинариума в неделя,беше много доволен.Снимки ще кача като се приберем в София,че от тук ще стане много бавно.
И тук да честитя рождения ден на Жори.Нека да е много здравичък и да носи само радости на мама и тате.
А сега отивам да ви изчета,че сте писали,писали,та сте се забравили направо.
Гушкам ви всички,много ми липсвате  Hug Hug Hug

# 432
Честит рожден ден Жори!Желая ти щастливо и безгрижно детство.
И от мен. Hug

# 433
  • София
благодаря ви много за пожеланията! Hug
Изкарахме си незабравимо днес!На обяд празникът ни споделиха няколко красиви мами и невероятни сладурковци,които ще видите утре на снимките. WinkА вечерта бяхме с роднини.Жори беше много щастлив и получи много подаръци! Mr. Green
Снимки ще качвам утре,че останах без сили вече.

# 434
Добро утро,
 прегледа мина добре.Хриси беше много послушен и не спря да бърбори през цялото време.Дупчицата е намаляла от 2,6мм е станала 1,8мм и след една година пак на преглед.Докторката като разбра,че още сме с биба се #Crazy #Crazy #Crazy,ама какво да направя..........
Това дете се е пощурило нещо-иска да гледа само Планета,вече ми става зле с тая чалгия ooooh! ooooh! ooooh!дано е само нещо моментно и отмине,защото вече не издържам-научих ги наизуст всичките Crazy Crazy Crazy

Зори,радвам се,че сте си изкарали добре на празника Hug Heart Eyes

Бени,Марти как реагира като видя делфините?

Шерче,дано има кой да гледа шоколадка,а на тебе успех.

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт