Венета Райкова срещу Люба Кулезич-гледахте ли?

• 25 256
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И аз го гледах и не ми хареса рано сутрин да слушам спорове и нападки.Не оправдавам нито една от двете.И двете се покзаха,за да изкажат мнение,което не разбрахме в крайна сметка с каква позиция и насока е.Тази свада е за друго предване и по друго време според мен.

# 76
Само не зная защо, ако една жена е откровено простовата като Венета, изглежда достойна за умиление. Това прави ли я по подразбиране добра?

По принцип интелигентността доста по-трудно се прощава.

# 77
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А има ли линк, да се гледа? Не гледах сутришният блок, но явно е било интересно,така като ви чета Peace

Опс, сега видях , че и Алегра е задала същият въпрос Mr. Green

# 78
Проблема и е, че май никога не е била бременна!

E, това малко грубо звучи. Някои хора просто нямат този шанс за съжаление, колкото и голямо желание да са имали, примерно.

Ок, може би Люба Кулезич беше необоснована на моменти или по-скоро се изразява твърде сложно за Венета. Мога ли аз, която съм била бременна и вече съм майка да си позвоял да кажа, че недоразумението Венета действително преекспонира бременността си и всяка нейна поява в ефир се превръща в егоцентрична фръцня и обсъждане на линия и живот, нелепи възклицания и непрестанно: "Ох, моля ви, ще взема да родя преждевременно."  Досада голяма.

# 79
  • София
Напротив, на един интелигентен човек лесно могат да му се простят някои недостатъци. Но една такава дребна злобичка, просъскана между зъбите чука много здраво по "интелигентната" опаковка.

# 80
На мястото на Венета сериозно бих се замислила за дело за клевета.
И аз това си помислих. Като не й изнася написаното от Кулезич, да я съди. Обаче Венета (или "съветниците" й) явно са решили да използват момента за повдигане на рейтинга на новото начинание на Горещо  Whistling Беше твърде прозрачно....

# 81
Не разбирам как хем я ненавиждате, хем сте запознати с всичко около нея.
Смея да твърдя, че доста гледам телевизия, запозната съм с програмата и даже не си и помислям в събота вечер, когато е нейното предаване, да включвам на нова тв.Поради простата причина, че не ме вълнува самото предаване, а и водещата.
Разбрах, че е бременна от тук-във форума.
Не ви знам какво гледате и четете, но явно само с клюки се занимавате ( като Венета), а после плюете по нея.

И аз да съм бременна, и аз ще си показвам корема.За мен това е гордост.
И доста новинарки изкараха бременността си на екран, пък затях никой, нищо не каза.

# 82
  • София
Пак повтарям - сред сложните и интелигентни изрази на ЛК имаше и някои много прости и злобни, изстреляни точно от злоба към бременността и детето на Венета.
Ако си ги беше спестила, щях да приема нейната критика.

# 83
  • гр.София
Хванах края на разговора. Не симпатизирам особено на Венета Райкова, но мисля, че е много грозно да се заяждаш с бременна жена. Дори нещо в поведението ти да те дразни, не е етично.

# 84
  • France
Коя е Л.К?  newsm78

# 85
  • тъгата в мен
И двете са знаели предварително за присъствието на другата в ефир!Така че,естествено е Венета да предположи,че ще има заяждане!Съвсем съзнателно се появява в сутрешния блок!Т.е. -тя и затова се съгласява-отново да направи поредната"сензация"
"Продажбата"не винаги е подпечатана с документ!Има и морална такава...
п.п.
Милен си направи отново махленското предаване(Да му се и не знае на този рейтинг.Хората какво правят заради него..)
п.п.п.
Ако прочетеш заглавието и темата,преди да пишеш в нея-ще разбереш Peace

# 86
Как може тази престаряла женица да говори с такава злоба на жена в напреднала бременност?
Щеше задави направо ooooh!Грозно беше много...
Не харесвам Венета,ама като е бременна да се крие ли,да си зарежи работата?Какво и пречи толкова?Как я изтърпя Венета и как запази спокойствие направо и се чудя....да я съди за лъжливата й статийка и това е...

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 11:50 от Наталия

# 87
Аз проблем с адреналинката нямам. Нямам и с корема на Венета. Ама усойници определено не мога да понасям, както и псевдо интелектуалки, за каквато определено мсятам въпросната "дама".
А, тя Венета все едно е китка росна.
Само не зная защо, ако една жена е откровено простовата като Венета, изглежда достойна за умиление. Това прави ли я по подразбиране добра?

мен Венетка не ме умилява
добра Shocked Joy Joy

# 88
ЛК=Люба Кулезич

# 89
  • София
И Лора Кварц.

Общи условия

Активация на акаунт