Февруари месец си дойде,чакаме нетърпеливо МАЙското дете-№20

• 12 562
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро на всички  Hug Hug Hug
kazablanka_v  това е много полезна информация , аз все нямам време да ги проверя тези неща . Добре че сте вие момичета , че да споделяте повече информация за непросветените като мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
Да,добре е и за такива патици като мен.  Grinning

# 122
Добро утро и от мен МАЙ-чета.  bouquet
Раличка много хубави новини.Продължавайте в същия дух.
kazablanka_v  мерси за полезната информация.
Лек и усмихнат  ден момичета.

# 123
  • гр.Стара Загора
Добро утро мамчета Hug.Днес се събудих със усмивка дано и деня ми продължи така.Днес сме на ЖК и вече нямам търпение да видя бебока какви ги варши в тумбака newsm44 newsm44 newsm44.Да ви се похваля в понеделник се боядисах и малко заприличах на човек корените ми бяха толкова израстнали че плашех а сега във вторник ще отида да се подстрижа Joy Joy Joy
Приятен ден ви пожелавам   love001

# 124
Добро утро на всички   love001
Днес е петък , края на раб.седмица за работещите мами ураааа newsm44
Утре сме на срещичка - колко станахме Мадлен я кажи .

Абе нещо почнах и аз да се притеснявам , мойта малка шушулка не мърда много, много - хем си знам , че бебетата в корема ми са кротки и после до към 4-5 годишни пак са кротки , обаче да знаете какво следва после свят ще ви се завие. Аз да си кажа , че само вие може да ме разберете - само вие живеете в същия свят като моя. Уф, хайде стига вече с такива мисли , всичко ще си е наред  Peace

Приятен ден за сега от мен , после пак ще се включа.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:20 от taniab

# 125
  • Русе
Добро утро и от мен.
Има надежда скоро да изляза оттук и само с лежане и хапчета да се закрепим. Малко кръвнах снощи но доктора каза че не е фатално. Да си пия хапчетата и да си лежа.
Това са новините от мен. Надявам се утре да са по-добри и скоро да се прибера у дома.
Гуш  Hug

# 126
А аз съм болнични от началото на септември, т.е. от както видях положителния тест.
Ами не ми се ходи на работа. Толкова добре се чувствам  Grinning Вярно, че до декември бях заета с четене за специалност, но от Нова Година досега разполагам с цялото време на света, че не ми и стига  Laughing Обикалям по магазини за ремонти, обзавеждане( до края на март рябва да сме в ново жилище) , кафе с приятелки, даже десерти правя  Mr. Green
С две думи - никак не ми липсва работата.

Ели, стискам палци да се закрепи за още 3 месеца момчето. Спокойствие и силна храна  Grinning

# 127
 nono Няма да кървиш, Ели! Кой ти е разрешил такива акции?!?
 #Shocked

# 128
  • Стара Загора
Добро утро МАЙ-4ета поздравявам ви за ведрото настроеное,дано денят на вси4ки ни е весел и усмихнат.rosita най-сетне дойде ЖК ще видим беб4овците  newsm44 newsm44 newsm44 а след това ще пием по кафе  cheers (и ние като софийските мами но в умален състав  Joy Joy Joy)Ели радвам се ,4е при вас вси4ко е  newsm10 целувки на бебоbubcheto 4естито моми4енце  Hug Hug Hug може да се залавяш с покупки на розови дрешки Лек и усмихнат ден ще пишем дове4ера как е минал прегледа ни   love001

# 129
  • София
Добро утро и от мен  Hug Събудих се преди 5мин и скочих, уплашена че съм изпуснала лекцията  hahaha нещо това слънчице ме послъгва за часа. Знаете ли какво хубаво нещо прочетох вчера, беше под нечий аватар някъде из форума, затова съжалявам ако го повтарям за някои, но не мога да си го избия от главата! "Едно бебенце ден преди да се роди пита Господ: Господи, как трябва да се справям с живота? И той му отговаря: Ще ти пратя ангел да ти помага! Бебето пита: А как да го позная този ангел, как се казва? И Господ му отговаря: Той има много имена, но ти ще го наричаш 'мамо'." Не е ли най-сладкото на светаа?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
  • о`майна лунна нощ е
Атанас беше сравнително кротък, докато беше на квартира. Шаваше си доста в комера ми, но не ми е хвърлял такива болезнени ритници, както бъдещото теленце. Понякога направо подскачам или се свивам от болка, като ме шутира.

# 131
Добро утро, мами!
Гледам за прически и седене вкъщи сте се разговорили, а мен и двете ме побъркват!
Как ми иде да се офъкам, ама още събирам смелост т.к. резултата май няма да ми хареса  Laughing
Лек ден на всички!

bebZz, ако искаш ще ти  пратя цялото разказче?

# 132
  • София
Добро утро, дами Simple Smile
Bimisagri, моля те прати ми разказа и на мен Simple Smile, кутията ти на лични е запълнена
 Hug  bouquet

# 133
  • Русе
Добро утро и от мен момичета!
Ели, никакво кървене повече Naughty! Активна почивка до м. май, тъкмо всички около теб ще свикнат да помагат  Grinning. Стискам палци скоро да си в къщи!

Да се отчета за вчерашната ФМ - девойката се развива добре, вече е 1085 гр. Смучеше си юмручето почти през цялото време.  Разгледахме и сладката муцунката и дружно с тати решихме, че прилича на батко си  Laughing! Като изключим непредвидено дългото чакане пред  кабинета, съм доволна от прегледа.

Много усмихнат ден на всички! Peace

# 134
 Браво за добрия резултат с stork-girl , Пепе. Ще ни я дадете ли за снаха? Simple Smile
И аз искам историята, защо не я публикува някой направо, очевидно предизвиква широк интерес!

Общи условия

Активация на акаунт