Февруари месец си дойде,чакаме нетърпеливо МАЙското дете-№20

• 12 563
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро. Много сте ранобудни. Аз последно време нямам наспиване, постоянно ми се спи. А съм в сесия и трябва да уча, обаче един мързеллл Sad не знам какво ще правя Simple Smile

# 136
Аз снощи бях на фризьор офъках си косата и сега се чуствам супер , че как беше цъфнала и завързала . Ама нали бабите казват , че не било хубаво та до вчера търпях . Ама то какво ли може да му стане от една подстрижка  newsm78 newsm78 newsm78

# 137
Твоят Ангел на Земята

Някога, доста отдавна, едно малко бебенце се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено:
- Господи, аз съм толкова малко и беззащитно, какво ще правя, как ще живея на Земята, как ще се справям с всичките трудности там?
Бог се усмихнал и отвърнал:
- Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах своя най-верен и най-добър ангел и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко.
А бебето пак попитало:
- Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват?
- И за това не се тревожи. Твоят ангел ще те научи на техния език много внимателно и търпеливо, ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите думи, ще ти пее всяка вечер приспивни песни... И така ти много лесно и бързо ще научиш техния език...
Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И отново попитало:
- Господи, тук всички говорят, че на Земята имало много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там?
- И за това съм помислил... - отвърнал Бог - Твоят ангел ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това...
В този момент се чул някакъв шум. Като се заслушали, разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва...
Разбирайки това, в последния миг бебето попитало:
- Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная?
Бог се засмял и тихо отвърнал:
- Няма значение, какво е името.
Ти ще наричаш своя ангел... МАМО!

bubcheto , Честит Рожден Ден! smile3525

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:43 от Bimisagri

# 138
 bubcheto ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА И ПРЕЗ МАЙ- НАЙ-СЛАДКОТО МИШЛЕ. baloni bdbaloni baloni

Страхотна е историята - и е доста вярна , наистина бех си пазила детето с цената на собственния живот.

# 139
Тази история буквално ме накара да се облея в сълзи, толкова е изпълнена със смисъл и истина ... И 10 деца да родя и отгледам съвестно, пак няма да съм се издължила на моя ангел за това, че ме е направила човек.
Да са живи и здрави онези, които са ни докарали на тоя свят и са ни подкрепяли винаги.

# 140
  • Стара Загора
Bimisagri благодаря за расказ4ето направо се просълзих  Hug Hug Hug това наистина е най-голямото 4удо на света ДА ИМАШ ДЕТЕ  newsm51 smile3525 newsm51 да не забравяме всеки ден да благодарим на бога за този ДАР  bubcheto  newsm59 най-усмихнатата мама и МАЙ най-прекрасното 4ове4е на света  newsm51 smile3525 newsm51  party023  Gift  bigdance2  ura

# 141
  • Велико Търново
Добро утро!
Честито на рожденничката!Много здраве и щастие!

Loranhhol,изчисти си ЛС.

Аз снощи бях на фризьор офъках си косата и сега се чуствам супер , че как беше цъфнала и завързала . Ама нали бабите казват , че не било хубаво та до вчера търпях . Ама то какво ли може да му стане от една подстрижка  newsm78 newsm78 newsm78

Първо честита прическа HugВторо бабите казват сок от 40ден,пюре плодово от 2 месец,сирнена попара и месо от 4 и сол във водата,нали не мислиш да ги слушаш Crazy
Аз реших в петък отивам на фризьор-майната му на удобството  Mr. Greenще бъда модерна Crazy

# 142
 bubcheto Честит рожден ден! Пожелавам само здраве, щастие и едно прекрасно малко бебче, да те радва и слуша newsm51 newsm51 newsm51 newsm59

Радвам се за всички добри новини! При мен нищо ново - бебенце си ритка и си шава диво, аз съм горе долу добре, колкото е възможно, и така си лети времето.
Лято честита ти прическа!!!! Вярвам че си страхотна. Имаш ли вече снимка в албума?
Аз мисля да се снимам най-сетне с тумбака и да кача снимката, но е вече късно за конкурса, - поне ще видите какъв "бидон" съм станала Crazy

И така - за сега това. Ще ходя на разходка, че времето е супер поне при нас.
Приятен ви ден милички  bouquet

П.С. разказът е прекрасен и се просълзих. Така са нещата от живота Heart Eyes

# 143
Добро утро и от мен! Много бързо пишете!  Grinning Страхотен разказ и наистина много верен. Адски ми се спеше тази сутрин, но кой ли ме пита!? Дъщеря ми реши, че 8,30 е подходящо време за ставане, а бебка си има режим и си спинка до обяд Heart Eyes Heart Eyes На кого ли прилича? Laughing Сигурно на татко си Heart Eyes На рождинниците-Честит празник  bouquet Относно коликите- освен мен, някой спрял ли се е на Чиполино Джема 3 в? 1 Приятен ден ви желая Hug  

# 144
 bubcheto ЧРД и от мен многоо мнооооого щастие и едно прерасно бебче през май Hug Hug Hug

А бабите наистина не смятам да ги слушам, че иначе  #Crazy

А относно разказчето страхотно е и аз се просълзих , препратих го на всички колежки и те са очаровани newsm10 smile3521

# 145
Добро утро Мадами  Heart Eyes
Разказчето е страхотно, направо сълзите ми потекоха  Heart Eyes
Честит празник на рожденничката  newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67
Аз също съм си записала час за фризьор другата седмица, че така ми е израстяла косата и цъфнала, та чак вързала, че не мога да се понасям вече. Това, че сме бременни не значи, че девет месеца трябва да ходим като плашила  smile3511. Така, че Мами смело към салоните, нищо не може да ни навреди, по-скоро би ни помогнало да се почувстваме още по-красиви  newsm47

7 Февруари 2009г. в "Кривото", в подлеза на НДК към 14:30 часа.

Всички са добре дошли  newsm51, колкото повече, толкова по-добре  Hug

Моя милост  Crazy          
taniab
KayRenn
Bimisagri
zaiobaio
bebZz
plami213
inly_inly
Platina
ninishte
QWERTYASD
 idar

# 146
bubcheto  nbirthday  uraПожелавам ти най-здравото и послушно бебче през май! Hug
Ейййййййййййй ама това разказче ме разтопи бе...  bouquet
Поздрави на всички,аз в понеделник чак съм на доктор-вече нямам търпение!!!

# 147
Знам аз къде точно в текста сме се просълзили всички: на последните няколко думички!!!!!!ХБас държа! Simple Smile

# 148
  • Plovdiv
Добър ден и от мен.............Разказчето е стахотно, немога да повярвам как се разплаках. Относно фризьорите аз не съм спирала да ходя. Времето и при нас е страхотно, ние отиваме на разходка. Слънчев ден на всички   bouquet

# 149
Аз съм с много къса коса, и за да я поддържам един път месечно съм във фризиорския салон. Така, че ако вярвах на подобни суеверия, ехеее....

Общи условия

Активация на акаунт