Гери, съжалявам че нве се видяхме, но след манипулациите имах мрънкащо дете, а и реших, че ако не дай си Боже стане нещо, после ще се чувствам много гузна. Обещавам че в момента, в който сме здрави ще се видим

Пуки и на нас ни беше кошмарна нощ - малкият прореваваше през цялата нощ и се наложи да спи при мен, че единствено цицата успокояваше положението. АЗ ползвах за коликите от немската серия. АКо не се лъжа първоначално се дават по-често, за да има бърз ефект, след което са по схемата, описана в листовката. И аз се замислям да ги взема, че само с панадола не става, а НИкози ме отказа от гелчетата.
Да се похваля, че ми дойде поръчката от ЛАредут и съм много доволна - сега ще чакам голямата

Ели и Пуки - и двете ви обичам много и ви моля да заровите томахавките и да се разберете. МИсля си, че прекалено много недоразумение се породи между вас, което само пречи

За следваща софийска среа само да са здрави дицата - идваме.
Пловдив - утре съм при вас, ако не ми мине котка път. Къде викате, че ще ви е срещата

Капучино - малкият много се забавлява, ако съм се надвесила над него и му бръщолева квито и да било глупости. Също обича да му "пърдя" на гушката или да си търкам носа в неговия нос, а също така и да го целувам по бузите. Сэщо така установих, че човека обича латино музиката