Отговори
# 135
Днес е един преклрасен слънчев ден, който щеше да е много хубав за мен, ако баткото ми не беше пак със зачервено гърло и течащ нос  Tired
Гери, съжалявам че нве се видяхме, но след манипулациите имах мрънкащо дете, а и реших, че ако не дай си Боже стане нещо, после ще се чувствам много гузна. Обещавам че в момента, в който сме здрави ще се видим  Hug
Пуки и на нас ни беше кошмарна нощ - малкият прореваваше през цялата нощ и се наложи да спи при мен, че единствено цицата успокояваше положението. АЗ ползвах за коликите от немската серия. АКо не се лъжа първоначално се дават по-често, за да има бърз ефект, след което са по схемата, описана в листовката. И аз се замислям да ги взема, че само с панадола не става, а НИкози ме отказа от гелчетата.
Да се похваля, че ми дойде поръчката от ЛАредут и съм много доволна - сега ще чакам голямата  Mr. Green
Ели и Пуки - и двете ви обичам много и ви моля да заровите томахавките и да се разберете. МИсля си, че прекалено много недоразумение се породи между вас, което само пречи  Heart Eyes
За следваща софийска среа само да са здрави дицата - идваме.
Пловдив - утре съм при вас, ако не ми мине котка път. Къде викате, че ще ви е срещата  newsm78
Mr. Green
Капучино - малкият много се забавлява, ако съм се надвесила над него и му бръщолева квито и да било глупости. Също обича да му "пърдя" на гушката или да си търкам носа в неговия нос, а също така и да го целувам по бузите. Сэщо така установих, че човека обича латино музиката  Grinning Но като бъдещ Мюзик айдъл е нормално отсега да се обучава  Wink

# 136
Май нещата всесто да се оправят се задълбочават... Thinking и изглежда все по-невъзможно да се постигне някакво разбирателство... Rolling Eyes
Пуканка конкретно с тези хомеопатични препарати нямам опит, но откакто за колики пробвах какво ли не, ми стана ясно, че нищо няма да стане с тези измислени капки, минахме на класическа хомеопатия, и двамата. Резултатите са удивителни. Хомеопатичните лекарства обаче трябва да бъдат приписвани от хомеопат въз основа на цялостната картина на симптомите, а не на 1 от тях, та затова не бих давала на своя глава ХЛ, защото не са съвсем безвредни.  Hug

# 137
  • Lovech
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СОФКО! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, СЕМЕЙСТВОТО ТИ СЪЩО!  bouquet

Не съм ви чела, включвам се само, за да ви кажа, че преди една година точно на този ден и в този час разбрах за съществуването на моето малко момченце. Една година мина бързо, то расте и аз съм най-щастливата мама на света!
Оставям ви, за да приготвя празнична вечеря по повода.

# 138
Лорън, остави. Мълчанието е единствената възможна политика в случая.

Ел, да ти кажа за "хъркането" на нослето по време на кърмене легнали. И аз имах такива притеснения преди време, основно нощем, една нощ поглеждам - що да видя, от носа й шурти кърма... Заради дългата пауза струята е била толкова силна, че чак е излизала през ноздрите. През деня това не ми се случва. Но гледай го откъм добрата страна - кърмата е силен антисептик, няма да хванат хрема децата  Sunglasses

Ето и малко забава - http://www.hit40uk.com/birthdaycalendar/index.html

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 17:01 от Параход

# 139
Здравейте!
Току що се връщаме от имунизация, биха на Вероника третия пентаксим. Този път почти не усети какво става. Наддава и расте много добре, но да не ви занимавам.
И моите два колета от Ларедута  пристигнаха, нямам фалове, доволна съм много. Само дето вместо шалтето като подарък са ми пратили някакви чаши за ракия, но здраве да е.  Laughing Чакам още един колет.
Честит Рожден Ден на Софко! Жива и здрава!   bouquet

П.П. И само да се похваля, че вече си имаме татко!  Grinning

# 140
Честит рожден ден Софко   bouquet.
Бъди много щастлива, с прекрасното си семейство.
Клото чудесни новини- прекрасни мигове заедно.
Пиши как реагираха при срещата тати и беба.

# 141
  • Бургас
Ние сега влизаме и сме рпиятно уморени Grinning
Спретнахме сбирка на 5 мама и бебоци на биричка и картофки:D
И мъкааа мъкааааа Joy
Ще покажа и някоя снимка но по-късно,
че не знам как да ги сваля от фотоапарата Blush
Голям купон с много мами Laughing

Пуки помагам с каквото и аз съв приложила Hug

Кло да му се порадваш на таткото Laughing

Цвети поглези се при мама Hug

Параходче
сори за тъпия въпрос ,но за какво иде ре„ newsm78 Blush

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 17:12 от Nedialka_81

# 142
Честит рожден ден и от мен, Софко!
Не съм ви чела, включвам се само, за да ви кажа, че преди една година точно на този ден и в този час разбрах за съществуването на моето малко момченце. Една година мина бързо, то расте и аз съм най-щастливата мама на света!

Бях забравила... това важи на 100% и за мен! Кога мина цяла година?! Ех, синът ми расте пред очите ми с дни, а само как искам това да се позабави. А и нали колкото повече растат нашите деца, толкова повече ние остаряваме...

Днешният ден започна криво, но завърши с хубава слънчева разходка. Аз доволен. Отивам в кухнята да направя кулинарен гъдел на болния ни тати... Спокойна вечер ви желая!

# 143
Ей, супер е, човек да получи толкова много поздрави накуп, благодаря ви  Hug Hug Hug!!!
Бира- скара за всички моля!!!!  Laughing

Не мога да пиша повече!!!
Целувки!!!!
П.С. И ние Вики, мисля, че на рождения ми ден я спретнахме... страстно...  Blush Heart Eyes

# 144
Хайде да се включа и аз Simple Smile
Софко, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!
Ние цял ден обикаляме с колата, аз съм още болна и не се чувствам достатъчно готова да ги изведа с количката навън страх ме е да не ми се завие свят Simple Smile
Ох колко я обичам Борисовата градина в София (на 2 крачки от леля ми е), тук в Поморие е такава калотия от пустите строежи, че да си изведеш децата си е предизвикателство, по центъра стана красиво и може, но той го минаваш за 10 минути и не ти остава друго освен да правиш кръгчета, от единия тротоар до другия, по морския булевард ако е тихо става, но иначе не смея Simple Smile

# 145
  • Бургас
Никози как мина Пловдивската срещичка Heart Eyes

# 146
 Мананче, ако искаш  ползвай  гелчетата ,защото наистина не може  непрекъснато  да се употребява  този Панадол.Искам да кажа ,че Панадола  действа обезболяващо  общо и за това  неговото действие  е по -силно .Гелчетата  временно  намаляват  проводимостта  на нервните  импулси в крайните  окончания  в лигавицата и  ефекта  е като временно  изтръпване  на  лигавицата.Аз с баткото  съм по лзвала  гелчета ,те помагаха да се успокои  детенце  толкова  ,че   поне  да  може  да  заспи  Mr. Green  Манана  наистина ли  ще си  в Пловдив  утре ?
Маанана , Клото   покаже те си  поръчките  от Ларедута  моля ,Клото  как реагира  таткото като  видя Вероника  за първи път и я гушна ?

Софко, честит рожден ден !Много здраве ,щастие  и  детски  смях   навсякъде  около теб !  bouquet

Снимките  от днешната среща  - по-късно ...

# 147
Никози как мина Пловдивската срещичка Heart Eyes
Добре, чакахме те , ама ти не дойде ...

# 148
Аууу много съм доволна днес от разходката... разглобих се... с малката излезнахме към 13.30 и към 17.30 се прибрахме.. тези 4 часа не съм се спряла за 5 минути... слушалките в ушите и темпото на макс Simple Smile Радвам се и се чувствам страхотно Simple Smile много ми липсва динамиката на живота ми преди малката Simple Smile
За Дорми и Дентокинд нямам личен опит, но етърва ми остана много доволна и от двете, но не си спомням да ми е казвала дали резултата се е появил веднага или е имало период на натрупване Simple Smile
И аз искам снимчициии на Пловдив  Hug
А малката освен изброеното от Сикониум, което е доста изчерпателно, се радва и на целувки по гушката (има доста сериозен гъдел там), да я целувам по "гърдичките", явно като я целувам шумно в тази област и й подухвам и във вратлето и съвсем се смее с глас. Днес също се смя докато и казвах "дуду" и си правихме "ескимоски целувки". Обича и да й вися над лицето и да и дъдродя глупости и да издавам ззвуци, но да съм нахилена до уши и да се смея Simple Smile
Друго засега не си спомням дали исках да кажа  newsm78

# 149

Момичета, моля ви, не подклаждайте изгасналия спор! Не е нужно никому!
Понякога човек трябва да може и да си замълчи в името на общото добруване. Никой не печели от това, че си ритате канчето с мляко и си отивате от форума. Той ще продължи да съществува и след вас. Интернет пространството е пълно с мнения, които се различават от вашите, просто ги подминавате и толкова! Не правете драми за няма нищо   bouquet

Да ти кажа само че нищо не е угаснало, само така си мислиш. Peace Не може едни да си мълчат, а други да се налагат.Относно ритането на канчето...понеже това е към мен и няколко момичета ще си позволя да кажа, че съм във форума от две години и половина и че нямам намерение да го напускам/тук имам много приятели не само в тази тема/, а просто да не правя компромиси със себе си заради 2-3 комплексирани дами.Да си я държат темата, има хиляди други теми.

Момичета от Пловдив супер беше срещата.Мая и Мис радвам се че зе запознах и с вас  bouquet

Мимозиния поста ти ми напълни душата Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт