ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на днешните рожденици Стилян, Ивелина, Христея, Алекс, Биляна и Методи!!! Да са здрави, щастливи и много усмихнати!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОКОМАНИА! НЕКА ЗДРАВЕТО, ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА СА ТВОИ ВЕЧНИ СПЪТНИЦИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЛИНКА, БАЛЕНА, НА СВЕТЛЬО НА КАМЧО(съжелявам, ако пропусна някого) И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС.[/center]

Вал, много хубаво си го казала "Пожелавам на всички много здраве в големи дози" - Дай Боже на всички Praynig

Спокоен, успешен и усмихнат ден Hug!

# 46
  • София
Честит Рожден Ден на всички рожденици!
Честит Имен Ден на всички именници!
Да сте живи и здрави! Hug
Мерси за отговорите, аз веднага като писах го хвърлих млякото! Peace

# 47
Милена(Асол), извинявай, но чак сега видях, че си питала за Аквасорс. Аз проучих за техните продукти и отзивите са много добри. Йоана като се разболя от шарка й давах КОЛАКТИВ-3 и не зная дали заради това, но много леко мина. Сега й слагам на малката в попарата всеки ден по една капсулка и да чукна на дърво , не ми се е разболявала. Но не мога да гарантирам дали причината е в това. Не пречи да пробваш.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 12:29 от kokomania

# 48
Маминки и дечица, честити 1-ви Рождени Дни, Рождени и Имени дни и месечинки! Бъдете живи и здрави, и много-много щастливи!!!

Прощавайте, че е накуп, но от снощи се тръшнахме болни и ние с Алекс .  Sad От същия вирус, като Вики. Повръщане и разтройство. Беше кошмарна вечер и нощ, аз вдигнах и температура също и се влачех като сомнамбул. Детето цяла нощ се въртя като шугаво, коремчето го боля милото, много гадно беше. Та сега отмаряме малко, чустваме се леко по-добре, но ще видим довечера как ще е.
Може да ме няма известно време, но при първа възможност пак ще се включа.

Hug

# 49
Едно поздравче от мен малко ранко за Плами
http://www.babytvchannel.com/mybabyclip/play_babyclip.php?p0x=14 … amp;redirect=true

# 50
честит рожден ден  на всички малки слънчица

# 51
Честит Рожден Ден на Ивелина, Стилян, Христеа, Алекс, Биляна и Методи. Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати.
С малко закъснение Честит Рожден Ден и на Деница, Мартин, Онур и Aлекс!
Поздрави и за мама Таня на Елениа и Гала и на брата на Мария!

Кокомания, Честит Рожден Ден и на теб!
Честит име ден на Аинка , Балена , Светлин на Камчо , Пламен на Слънчице, Пламен на алекс99  и на всички, които носят светлина в името си!

Честита месечинка на Мони!
Днес много празнуващи. На всички много здраве!

Роси, потресаващ разказ. Дано лошия спомен за тази случка остане зад гърба ти Hug
Голдънче  fingerscrossed
Радвам се че Мони се оправя и ако вкъщи ще са по-добре, дано наистина ги изпишат по-рано.

Вчера бяхме на консултация 10,100(+200гр.) и 77см(+3см). Сополите са ни от зъби и си ги прочистваме със физиологичен разтвор и калиева тинктура. До тук добре. Помолих я да види и чурата на Иво и се оказа, че тестиса му е асансьорен и някакви каналчета около главичката са запушени и се подуват. Според педи няма нищо притеснително и ни прати по живо по здраво. Аз обаче съвсем се панирах. Цяла година се подготвям психически за операция на единия тестис, защото още не е слязъл, а сега се оказва, че и с другия има проблем. Запазих час при уролог та да видим какво ще каже и специалиста.

Всички болнички бързо да оздравяват  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 03:10 от farf

# 52
Хайде да ви почерпя за Плами щом казвате, че и тя има имен ден. Нещо лекичко за слетобяд.

Кокомания за теб
Фарф надявам се всичко да бъде наред и да мине без много болка и паника за малкия и теб. Hug

# 53
ЕЕЕ,то обед стана,а аз още не мога да сколасам ooooh!
Благодаря ви за честитките за майка ми.  bouquet
А сега:
]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!
СТИЛИЯН,АЛЕКС,МЕТОДИ,ИВЕЛИНА,ХРИСТЕЯ И БИЛЯНА!Да растът в здраве и весели детски игри!

Честит имен ден на Алина,Балена Плами на Слънцето и Кам4овия Светлин!
И честита последна месечинка на Симеон на Еми-Бадеми!

Честит рожден ден Кокомания!Бъди жива и здрава Водолейка! Mr. Green
Моля се за болните Praynigда оздравяват,а тези които ще се преглеждат,дано няма място за притеснения,Фарф Hug,Голдънче Hug,Асол Hug,Роси HugАви Hug,Драгонче Hug

Отивам да продължавам да си върша мойте си неща,преди ураганът Стела да се е събудил Crazy

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 15:05 от elenia

# 54
  • Sofia
Слънчице, не се лутай, Плами има имен ден на най-цветния празник Цветница /цвете Пламъче/, прибирай почерпките за тогава.  Grinning
Драконче, стискам палци да ви минава и на трите!  Hug
Голдънче, какво става, пиши че съм ви замислила днес много!  Hug

# 55
АА Вали и тогава ще почерпя пак Wink

# 56
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН НА КОКОМАНИЯ!  ИСКАМ ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ  МНОГО ЗДРАВЕ И  МНОГО КЪСМЕТ! ДА СИ ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА И ОБИЧАНА СЪПРУГА И МАЙКА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ НА ДНЕШНИЯ ДЕН!   

# 57
Честит Рожден ден на СТИЛИЯН,АЛЕКС,МЕТОДИ,ИВЕЛИНА,ХРИСТЕЯ И БИЛЯНА!
Честита последна месечинка на Мони!
Честит имен ден на Алинка,Балена,Светлин на Камчо,Пламена на Слънчице и Пламен на Алекс както и на всички именници днес!Със здраве да си носите името!
Честит Рожден ден на Кокомания!
На всички болнички бързо оздравяване!
Стискам палци Ави да се приберат с Монка още днес! Hug Hug
Вал,Кат просто обясняваше защо честити именния ден на Февруарчетата,като даде за пример месец Март! Wink

# 58
Честит рожден дан на вчерашните и днешни рожденици. Да са здрави и да радва близките  си хора.

Всички болнички бързичко да се оправят , а мамите им да се успокоят.

Голдънче, стискам палци за вас. относно млякото , аз не бих го предложила на детенце , но може вие с мъжо да си го прибавяте към сутрешното кафе. На вкус е като сметана на прах.

.

# 59
Честито на всички вчерашни и днешни рожденници,
нека са здрави,щастливи,много послушни и умни,красиви и безкрайно талантливи...  bouquet

КОКОМАНИЯ..  bouquet Честит рожден ден и на теб,винаго бъди усмихната и лъчезарна,здрава и щастлива...   bouquet

Надявам се повече болни да няма и се пазете и вие маменца също.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт