ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро
Честит рожден ден на Стилян, Ивелина, Христеа, Алекс, Биляна и Методи
Честита последна месечинка на Симеон.
Кат от къде намери тези вкусотийки ммммммммммм мляс.
Ели,GALADRIEL честит рожден ден на майчетата ви. Моята също се казва Таня, но и тя като на Пух не е рожденичка Wink
Радвам се, че Монито е по-добре.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:58 от slanchice1

# 31
Честити Рождени Дни на всички дечица!!!  bouquet
Честита месечинка на Симо на Еми бадеми!   bouquet
Честити Рождени Дни на двете Тани ( явно е много разпространено това име  Heart Eyes ) , майките на Гала и Ели - да са ви живи и здрави и много да ви помагат!!!
Радвам се , че Мони се оправя и се моля днес да ги изпишат! Praynig
Голдънче - моля се всичко да мине добре при вас!!! Praynig
На всички болни дечица , каки, батковци и мами - бързо оздравяване!!!
Много хубав и слънчев ден!!! Hug Hug Hug

# 32
  • София
Момичета, дборо утро!
Честита Месечинка на Мони на Емка_Бадемка!  bouquet Hug
Днес ще пиша по-късно какво става с нас, засега желая на всички здраве, че нещо пак се овъртяхме с болести в темичката! Praynig Hug Снощи се чух с Ави, Мони е по-добре превели са ги от интензивното в детско и няма вече система. В понеделник, живот и здраве ще се приберат у дома. Ави, Hug Hug Hug!
Засега това от нас! Много  Hug Hug Hug на всички!

ПС: имам спешно питане, за едно мляко, което стои от половин година отворено, т.е. аз съм го опаковала, но плика е отворен от горе-долу толкова и почти не е използвано. Дали мога да го използвам или да го хвърля? Може и да е глупав въпрос, но видимо нищо му няма на млякото. Rolling Eyes
Бени, Hug Hug Hugна Гала майката има РД!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:31 от GoldenEyeful

# 33
ЧЕСТИТ  ПЪРВИ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  СТИЛЯН на Ивето86,   НА ИВЕЛИНА на Мозила,   НА ХРИСТЕА на Калина,   НА АЛЕКС на Благоева,   НА БИЛЯНА на Глокси,   НА МЕТОДИ на Мег76. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И УМНИ ДЕЧИЦА!

МИЛИ  МАЙКИ, ТОВА Е ЗА ВАС!  

Честита последна месечинка на СИМЕОН на Еми Бадеми!    

Слънчице, мерси за кафенцето Hug
Хайде, дано днес няма повече болести Heart Eyes

Голданче, моя съвет е да не рискуваш с това мляко....доста време е стояло отворено. На нашето пише да се използва до 3 седмици след отваряне на опаковката.

# 34
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЦА, ОНУР, АЛЕКСАНДЪР, МАРТИН, СТИЛЯН, ИВЕЛИНА, ХРИСТЕЯ, АЛЕКС, БИЛЯНА И МЕТОДИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СИМЕОН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙКИТЕ НА ЕЛЕНИЯ И ГАЛАДРИЕЛ!
ДА СА ВИ ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКОМАНИЯ!
ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!

.....................................

ТЕО, ВСИЧКИ МИСЛИМ ЗА ТЕБ! СЛАВИ, МИЛИЧКА  Hug Hug Hug

.....................................

И днес да ви почерпя за моят имен ден:

Честит Имен Ден на Балена и Светлин на Кам4о и всички, които носят светлина в името си! Да сте здрави и обичани!

Голдън, аз бих хвърлила млякото.

Хубав ден!

Hug

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:49 от alina_si

# 35
  • Пловдив
Здравейте,милички!

Влизам специално да поздарвя Симеон на Еми с последната му месечинка Hug

Честит Рожден Ден и днешните рожденници

Стилян   Ивелина   Алекс  Христеа   Методи   Биляна

Забелязах,че и Kokomania също е в спицъците с рожденници днес,но си спомням,че беше казала,че това е стария ник на съпруга и,та незнам кой днес е рожденика smile3506.Който и да е да се чувства поздравен и всичко най-добро желая.
 newsm59 newsm67

Голдънче,много палци от мен fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Алинка,честит имен ден  bouquet

# 36
  • sofia
Честит Рожден Ден на Стелко (Иве, съвсем ни забрави!), Ивелинка на Мозила, Христеа, Алекс, Биляна и на Методи на Мег76!
Растете здравички, много радост да носите на мама и тати!
Весел празник, майчета!

Светле, честит имен ден, със здраве да си носиш името!!!

Въче, племеника познай как се казва ...  Wink На дали има толкова уважавано име в някой род, като нашия - царското име СИМЕОН. Да ти споделя все пак идилията:
- дядо ми (лека му пръст) - Симо
- баща ми                          - Симо
- брат ми                           - Симеон
- мъжа ми                          - Симеон
- баба му на мъжа ми       - Симеонка
- племенника ми               - Симеон (очакваха Симона, но се появи мъжко чадо)
- детето ми                       - Симеон
Може би това няма да е всичко. Времето ще покаже.
Е, не е като да няма... Wink

Днес е нашата последна месечинка. Пораснаха децата..., вече не са бебета. Много бързо минава времето...
Радвам се за мама Ави, че са добре и дано още днес да си се прибират по живо, по здраво.
Роси, много упорит този бацил на Алекс, а дано вече поне да няма Т! Вие кога се прибирате?
На болничките бързо оздравяване!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:58 от emi_bademi

# 37
  • София
       СТИЛЯН    ,   ИВЕЛИНА   ,   ХРИСТЕА   ,   АЛЕКС    ,   БИЛЯНА   и   МЕТОДИ           Честита последна месечинка на  СИМЕОН
          Честита радост на гордите МАМИ !!!

Честит име ден на АЛИНКА , БАЛЕНА , ИЗАБЕЛА (ако има) , СВЕТЛИН на кам4о , ПЛАМЕНА на Слънчицето , ПЛАМЕН на алекс99  и на всички останали именници! Да сте здрави, щастливи и усмихнати !!!

Praynig Praynig Praynig Болничките да оздравеят

Слънчев ден!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:31 от Cattt

# 38

Алинка нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
аз ти пожелавам честит имен ден!

И на всички именници на този ден,
ги приветствам умилено,
и им желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно!

# 39
Честит първи рожден ден на Стилян, Ивелина, Христея, Алекс, Биляна и Методи!!!

Да са ви живи и здрави майчетата Гала и Еления! Еленита, хубаво е на морето пък макар и зимно...

Теди, Честит рожден ден! Да си жива и здрава ако пък съпруга ти е рожденика да се чувства поздравен!

Бадеми, във вашето семейство ако извикаш Симо ще се обърне цялата фамилия, бе!  Mr. Green Честита да му е последната месечинка на Мони!

Ние вчера отнесохме един рентген... И нашата диагноза е бронхит, но докторката изкаше да изключи пневмония. Още сме на хомеопатия без АБ, пък да видим. Някой случайно да има впечатление от продуктите на Аквасорс? Много горещо ми препоръчаха Коластрата за вдигане на имунитета...  newsm78

# 40
Еми,честита ви последна месечинка Grinning Пък да ви е честито името,дет се вика другото Симонка за разнообразие.Или Симон newsm78,че филма беше страхотен.
Голдънче,стискам палци мила Praynig
Честит имен ден на всички Светлита, и Светльовци LaughingАлинка ама кака тактично се изхлузи,а без почерпка къде? Naughty hahaha
Асолче,моя дружка я дава коластрата.лично мое мнение е,че продуктите им са само пари на вятъра.Но тя смята,че има ефект newsm78,ако искаш могя да я разпитам по-подробно.а за бронхита-стискам палци да се разминава  PraynigЛично аз съм страшно доволна от най-обикновенната,и евтина Клеева тинктура.
Слънце,ама като за Петък що не удави пак,така освежаващо ми действа кафебанята сутрин Joy

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:29 от Кас

# 41
Честит Рожден Ден и днешните рожденници - Стилян, Ивелина, Алекс, Христеа, Методи, Биляна !!!

Честит имен ден на всички

Алекс, талията на роклята е 72см.  Cry Баси, много ме е яд да знаеш  #Cussing out Толкова исках да ти я пратя, бях уговорила и химическото.... Не мога да се побера в кожата си да го еВа....

# 42
АААА Касче ще вземе да ви се разхлопа сърцето, после какво ще ви правя ааа? За това скромно днес с кафенцето.
Кат  Hug Hug

# 43
Момичета, много ви благодаря, че сте се сетили за мен Simple Smile Аз напоследък нямам много време, за да се разписвам, защото имам много работа, вече работя и от офиса. А сега една скромна почерпка от мен.

Честит Рожден Ден на всички дечица, които съм пропуснала тези дни и на днешните рожденици Стилян, Ивелина, Христея, Алекс, Биляна и Методи!!! Да са здрави, весели и обичани деца!  newsm59

Честита месечинка на Мони!

Честит празник и на всички именници!

Прочетох, че има много болни дечица. Моля се за бързото им оздравяване  Praynig

# 44
  • Sofia
Честита последна месечинка на Симеон Велики!!!   bouquet
Много здраве му пожелавам!!!  Hug

Еми, аз на твое място до сега да съм се изнесла в Царска Бистрица с цялата фамилия!  Mr. Green

Честит Първи Рожден Ден на Стилян, Ивелина, Христея, Алекс, Биляна и Методи!!!
И на тях предимно здраве им пожелавам, другото роднините да им го купят!  newsm59

Кокомания, Честит Рожден Ден и на теб!  Tada
От здраве и късмет да не се отървеш!

ЧРД и на Ленчовата майка, много здраве и много да помага, че да може Ленчо да се вихри в кухнята редовно!  Grinning

Честит Имен Ден на всички именници, със здраве и късмет да си носят името!!!
Алинка, имам нещо за теб, измисли как да се видим.  Grinning

Голдънче, стискам палци и на ръце и на крака, дано всичко мине и замине и да забравяте вече за проблема!  Hug
Пожелавам на всички много здраве в големи дози, явно имате нужда!  Hug
Радвам се много за Мони и Алекс, Роси не се тормози!  Hug
Асолче, и вие оздравявайте!
Аз Аквасорс съм давала на каката и аз съм пила, Зелена енергия предимно и още едно като олио беше трябва да го видя как се казва, доволна бях.
И Алое вера също съм давала и продължавам да ползвам някой тяхни продукти и съм много доволна.

И аз май съм руса  Mr. Green обаче на разбрах защо Кат честити на именниците през март сега, ако може светнете ме, ако не може поне един зад врата ми светнете да ми дойде акъла.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт