Честит рожден ден на майка ти,да е жива и здрава!

Тъй, тъй аз по начало съм превключила на друг канал, ма кажи на теб какво ти е, че си забравила
да почерпиш 
да почерпиш 

Направо съм потресена и ми е мъчно, че точно аз ти препоръчах този доктор. Сега ме накара да се замисля дали през април да не посетя друг лекар, защото от доста време само той ми е правил изследвания и се притеснявам и на мен да не е объркал резултат, още повече, че и аз си имах проблеми. Благодаря ти, че сподели, за да си имам не едно, а 100 наум.

, а на мен не ми се пише..
Много
от мен

А инъче диагнозата на Мони е ларенгит. 

да почерпиш

на бузанка и нейната майчица!Дано по-скоро си се приберат къщи...
утре да мине всичко без проблем!
, супер са ви снимките и хич не ме дразниш 
Голдънче, дано да се тревожиш напразно!
)
!
да почерпиш

много се молих и много ги мислих 

...дано бързо минава и заминава. 
...ще взема да се боядисам и аз руса, че поне да имам оправдание за заплеса
Ужасът е голям, но важното е всичко да има своя добър край! Аз май съм все още някакъв странен екземпляр, който вярва в добрината на хората и в тяхната доблест и честност...
Решението да отида при него си е само мое! Начев е добър специалист! Това че се случи всичко това е плод на много грешки - може би негови, може би най-вече на лабораторията! С написаното исках на всички да кажа ДА ПРОВЕРЯВАТ резултата си и да не се предоверяват сляпо, защото за съжаление годинките си минават и такива като мене вече влизаме в една друга зона - малко рискова! Защото всички си го носим този човешки папиломен вирус, само дето какво и как го отключва никой не знае!
Само стискам палци да е по безболезнено! И най вече да си остане здравичка! Дано не се разболее милото дете

Изидка, Златомирка, бързо оздравяване и на вас
Наш Алекс днес за първи път не е вдигал Т. Снощи пак сме били с 39.9Т. Така искам да се прибера при детенце и да си го гушна, толкова ми липсва и толкова безпомощна се чувствам

.Дано се оправят бързо всички бръмбръчета малки.
А иначе как е ?
,не спах,друга работа върших.Ма дет се вика аз съм 2 нощна и после 1 дневна.На мен в 9,00 вече ми се сбират слюнките за второ кафе 

заболяване на Карина досега е била една Вирусна бронхопневмония,която си я влачихме 2седмици.Защото детето ме ни вдигна висока температура и не кашляше.Просто аз си знаех,че нещо не е наред.Добре че,док отсъстваше,та я замести стар лекар-явно много опитен.Защото вирусната не се хваща на слушалка,а само на снимка.Та от тогава аз предпочитам ако,ми се наложе да има малко облъчване отколкото тровене с АБ,или недолекуване.Само споделям,не искам да ви агитирам.Но заставам напълно зад Ефросинка.Патила съм от "Светила" в медицината,и само дърво заслужават. 
,да не си изрусила таз хубава грива.Пък и за Русото по душа,цвят не е нужен 
дано се пребори вече малкия мъж,но нали знаеш мамка им вируси,с теб без теб-докато не го пребори няма да свали температурата.Не се тормози излишно-достатъчно си събрала.
съжалявам мила за случката,ама се радвам че не се наложи да ти крия дупито 
и на теб.

Препоръчани теми