ФЕВРУАРИ месец е сега, на годинка стават нашите слънца !

• 21 302
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Хе-Хе,Гала и моята мама е Таня! Mr. Green
Честит рожден ден на майка ти,да е жива и здрава!  bouquet

Тъй, тъй аз по начало съм превключила на друг канал, ма кажи на теб какво ти е, че си забравила Simple Smile Simple Smile да почерпиш

# 16
Честит рожден ден, Дени, Онур, Мартин и Алекс! Желая ви здраве и много щастливо детство!

Тединце, вярвам, че душата ти грее на небето и озарява с доброта! За краткото си детство ни показа как може да бъдем по-добри, надявам се там, където си в момента, да си щастлив и да си забравил за земните болки и тревоги! Не съм те забравила! Мила, Слави, прегръщам те хиляди пъти!

Нарисувай ми, художнико, сълза.
Моята сълза ми нарисувай!

Чиста - като капката роса,
бистра - като изворна вода,

светла - като изгрев лилав,
ясна - като звездна нощ,

нежна - като поглед влюбен,
топла - като майчина ръка.

Нарисувай ми, художнико, сълза.
Лилава сълза ми нарисувай!

И прогледне ли сълзата в утринта,
знай, че ти си нарисувал МЕНЕ.

по Надежда Захариева

Роси, страшно съжалявам за случилото се!  Hug Направо съм потресена и ми е мъчно, че точно аз ти препоръчах този доктор. Сега ме накара да се замисля дали през април да не посетя друг лекар, защото от доста време само той ми е правил изследвания и се притеснявам и на мен да не е объркал резултат, още повече, че и аз си имах проблеми. Благодаря ти, че сподели, за да си имам не едно, а 100 наум.

Честит рожден ден на майките на Галадриел и Еления! ЧРД и на брата на Мария!   bouquet  bouquet  bouquet

Хайде, отивам да почета! Tired

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 20:34 от evelinar

# 17
Тарараааам, бум и ние в кюпа. Диагноза-бронхит, на антибиотици е. Снощи ми вдигна и Т.
Къде ги намерихме тези болести, бургазлийчета?
Не съм чела назад, само мернах няколко комплимента за моята Киара, за което благодаря...
Сега лежи милата ми, отпусната е и не й се щурее Sad, а на мен не ми се пише..

Ходейки днес по болниците се сетих и за Тео...Колко ли прекрасен щеше да бъдеш днес на рождения си ден Cry

Честито на днешните рожденици....

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 18:12 от yzida

# 18
  • Бургас
Честит рожден ден на Омур,Дени Мартин и Алекс.  

Гала, Еления честит рожден ден на скъпите ви майчици.Нека са много здрави и още дълго време да са до вас.
Роси ,Асол това което сте преживяли е ужасно тези доктори са за  #2gunfire #2gunfire Много  Hug Hug от мен
Голдънче  fingerscrossed fingerscrossed
Краси(Изида) празника е бил много хубава и малката сладурана също.
Ние неможах ме да присъстваме,защото Илианката и той е в  групата на болните  направо аман вечеSad
Мони вече е по-добре няма температура и не кашля.Ави е по-спокойна вече.Само че ще ги изпишат чак в понеделник ,защото клиничната пътека била за 5 дни престой и ако дойдат на проверка и тях ги нямало щели да глобят болницата. #Cussing out А инъче диагнозата на Мони е ларенгит.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 17:25 от zlatоmira

# 19
Еййййййй..Къде без мен ,  ooooh! колко сте изписали ..не е истина,чакайте да допрочета и ще пиша...
Целувки от нас... Heart Eyes

# 20
  • София
Ч.Р.Д. на майките и брата! Да са ви живи и здрави!
Дано болничките бързо да се възстановят.
За колажа и аз съм съгласна, че този вече е демоде, но нека изчакаме поне до 6 март, за да имат възможност всики да пратят снимки на рожденниците си. Е междувременно може да направим албумче, за да събираме снимките.

Не съм се объркала...
На 1 март празнува Мартин, на 1 май - Мая, нашите дечица виртуално се наричат ФЕВРУАРЧЕТА, така че да се почерпим за тяхно здраве:

упс, олях се малко, нищо тъкмо ще има за всички.

# 21
Благодаря за пожеланията!

Рожденника

А това е за негово здраве

Честит Рожден Ден на всички дечица родени от 30.01-до 05.02.! Честито на бременните майки и на тези с диплома. Бързо оздравяване на болните дечица. Имахме проблем с компютъра затова не съм писала.

# 22

Тъй, тъй аз по начало съм превключила на друг канал, ма кажи на теб какво ти е, че си забравила Simple Smile Simple Smile да почерпиш
Ей,вие двечките нещо взехте да съмнявате...признавайте си бързо.И на двете мамите били Таня и двете рожден ден....
Шегата настрана да са ви живи и здрави майчетата!  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам че Мони е по-добре!Много  Hug Hug на бузанка и нейната майчица!Дано по-скоро си се приберат къщи...
Изидка,да оздравявате и вие бързо..Целия бургаски отбор утре вече здрав!!!!

# 23
  • ВАРНА

Честит Рожден Ден на всички, празнуващи днес!
По именно няма да изброявам, няма да му се види края.
Нека всички бъдат здрави, весели, щастливи!

Роси, потресох се докато четох. Дано всичко остане зад гърба ти, нервите и притеснението няма кой да ти върне. Не искам да съм крайна /като Ефро/, но това не е човек за мен, камо ли доктор!

Голди, стискам  fingerscrossed утре да мине всичко без проблем!

Хубаво, че Мони е по-добре и Ави по-спокойна.

На всички болни, бързо оздравяване желая, че е време за пролетни разходки вече! И в този ред на мисли, Елени  Peace Wink, супер са ви снимките и хич не ме дразниш  Laughing Mr. Green

# 24
Честит Рожден Ден на Деница, Марти, Александър и Онур! Здраве и щастливи дни!

Моля се до утре всички болнички да са излезли от кюпа Praynig Голдънче, дано да се тревожиш напразно!
Честит Рожден Ден на мама Таня!

И Честит Рожден Ден на мама Таня!

(и моята мама е Таня, ама не е рожденичка днес Flutter)
Elenia, с плажа и меденките хич не ме дразниш, ама мечешкото палтенце е  мно-о-го "дразнително". Искам го пък Crossing Arms!

# 25

ААА,моето оправдание е много лесно-руса съм! Mr. Green
Ще взема да сменя цвета та да ми дойде акъла Crossing Arms
Ето какво измислих в последния момент:Цък но не е това каквото бях намислила...нищо  важното е че много я харесаха и казаха,че и за вкъщи ще си вземат Party
Дез,да на нас ни е лесно Mr. Green

Пухи,пращам го веднага,но да беше казала по-рано,сега ще му е малко на твоя дундьо Hug Mr. Green
Радвам се че Мони се подобрява Hugмного се молих и много ги мислих Praynig
Изидке,тази вечер вие ще сте в молитвите ми Praynig

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 22:47 от elenia

# 26
Хайде и аз да се включа набързо преди лягане.....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ТАНЯ НА ЕЛЕНИЙКА И МАМА ТАНЯ НА ГАЛА! ДА СА ВИ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ ПОМАГАТ!     

Голданче - и от мен имаш стиснати палци, пък след прегледа се разпиши, че ще ви мислим цял ден Hug
Изида - хайде стига бе, и вие ли  болнички.....  Sad...дано бързо минава и заминава. Hug
Ирка - добре завърнала се, разкажи как мина рождения  ден.
Еленийко - това с русата глава направо ме уби... hahaha Joy...ще взема да се боядисам и аз руса, че поне да имам оправдание за заплеса Laughing

Хаиде, спокойна нощ...и утре никакви болести Naughty

# 27
Да се разпиша и аз преди да съм положила морно чело на леглото!
Вал, Асол, Бени Hug Hug Hug Ужасът е голям, но важното е всичко да има своя добър край! Аз май съм все още някакъв странен екземпляр, който вярва в добрината на хората и в тяхната доблест и честност...
Евелинка, моля те не се обвинявай така  Sad Решението да отида при него си е само мое! Начев е добър специалист! Това че се случи всичко това е плод на много грешки - може би негови, може би най-вече на лабораторията! С написаното исках на всички да кажа ДА ПРОВЕРЯВАТ резултата си и да не се предоверяват сляпо, защото за съжаление годинките си минават и такива като мене вече влизаме в една друга зона - малко рискова! Защото всички си го носим този човешки папиломен вирус, само дето какво и как го отключва никой не знае!
Верчонка мила моя, не се притеснявай за Яна, всичко ще мине Peace Само стискам палци да е по безболезнено! И най вече да си остане здравичка! Дано не се разболее милото дете Praynig Praynig Praynig

Честити рожденици Февуарчета сладки, честити рожденици майки, сестри и братя! Бъдете здрави и щастливи хора Peace
Миличък Тео, знам чепразнуваш някъде там на небето със всички небесни ангели.... Flowers Rose Flowers Rose

Чух се с Ави, звучеше добре! Мони се стабилизира и Ави се моли утре да се съгласят да ги изпишат, защото в бургаската болница е ужасно и тя се притеснява да не лепнат нещо друго с Мони! Благодари на всички за подкрепата Peace

Бургаския отбор съвсем предадохме фронта Cry Изидка, Златомирка, бързо оздравяване и на вас Peace Наш Алекс днес за първи път не е вдигал Т. Снощи пак сме били с 39.9Т. Така искам да се прибера при детенце и да си го гушна, толкова ми липсва и толкова безпомощна се чувствам Cry

# 28
Оффффффффффф
цял ден не мога да се доредя до копма,пък сега направо и не ми се пише....пак толкова болнички Cry
Бургазлийки да не ви е погнал вирус?С тия заболявания сходни натам намирисва работата #Crazy.Дано се оправят бързо всички бръмбръчета малки.
И дано и Ави да изпишат,в Събота и Неделя не се е родил още инспектора дето ще проверява.Ма като знам и аз колко разправии съм имала,като отказвам да стоя в болници понякога. Sick
Голданке,айде и аз стискам палц за Янка-сладуранка.Наистина е за кратко болката ,ама то не ти пречи да си я омажеш с лидокаин.Колкото по-малко стрес,по-добре. Hug Hug Hug HugА иначе как е ?
Мерито,ко се дразниш мари Naughty,не спах,друга работа върших.Ма дет се  вика аз съм 2 нощна и после 1 дневна.На мен в 9,00 вече ми се сбират слюнките за второ кафе Heart Eyes
Въче,аз кво говоря?!С хубав апарат всеки може да снима добре,ама да правиш мазало с качество-е това вече е шедьовър в изкуството hahaha Joy
Изидка,ми с ушето какво стана?И бронхита как ви го диагностицираха?Питам защото покрай попълването на декларациите за анестезията,се сетих как единственото сериозно Praynig заболяване на Карина досега е била една Вирусна бронхопневмония,която си я влачихме 2седмици.Защото детето ме ни вдигна висока температура и не кашляше.Просто аз си знаех,че нещо не е наред.Добре че,док отсъстваше,та я замести стар лекар-явно много опитен.Защото вирусната не се хваща на слушалка,а само на снимка.Та от тогава аз предпочитам ако,ми се наложе да има малко облъчване отколкото тровене с АБ,или недолекуване.Само споделям,не искам да ви агитирам.Но заставам напълно зад Ефросинка.Патила съм от "Светила" в медицината,и само дърво заслужават. #Cussing out
Еленито,ми то кво да се дразни Дез- гадини такива Laughing,нищо ако вкараме черния хумор в действие-след още някоя година на глобално затопляне,може морита и до нас да дойде Mr. Green
Мирка,сакън Stop,да не си изрусила таз хубава грива.Пък и за Русото по душа,цвят не е нужен Wink
Роси, Hug Hugдано се пребори вече малкия мъж,но нали знаеш мамка им вируси,с теб без теб-докато не го пребори няма да свали температурата.Не се тормози излишно-достатъчно си събрала.
Въче Hug Hug Hug Hug съжалявам мила за случката,ама се радвам че не се наложи да ти крия дупито Grinning
Кат, Hug Hug Hugи на теб.
Алекс,наистина можеш да редуваш антипериптиците от различен произход на 4часа и в краен случай да дадеш Хексалгин.Само чети внимателно,Калпол,Ефералган и Панадол са на една и съща основа.Аз също при нужда въртя Калпол и Нурофен.
Айде чао засега ,че не мога да си събера мислите.Толкова ми се спи.
А да Blush
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
СТИЛИЯН,АЛЕКС,МЕТОДИ,ИВЕЛИНА,ХРИСТЕЯ И БИЛЯНА!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И УВЕРЕНИ В ЖИВОТА ДЕЦА!
[/size]
А ТОВА Е ЗА ВАС МИЛИ МАЙЧЕТА

# 29
Честит рожден ден на вчерашни и днешни рожденици! На всички пожелавам здраве и усмивки!   bouquet
Тео очакваме те всички патенце! Слави, знам че днес ти е много тежко, много повече от всеки друг ден, но не тъжи миличка, всичко ще бъде наред!  Hug
Момичета, стреснахте ме, толкова много болнички, не ми се пише, само ще се помоля за здраве и още здраве! Обичам ви много!

Общи условия

Активация на акаунт