Да научим и Италиански!

• 136 296
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
И аз тук  Mr. Green.
Аз отивам първо да науча азбуката, че съм абсолютно начинаеща  Embarassed и се прехвърлям тук  Whistling.

# 181
Simple Smile прави сте не е достатъчен,но това имам и затова го предложих като варянт,може до някъде да е от полза Simple Smile
Слънчогледка ето http://dox.abv.bg/files/listtree
Grazie за субтитрите на Хаус, ама сега може ли и учебника да качиш Wink Ще съм ти изключително благодарна!
Italica, затруднявам се с използването (и явно с разбирането) на particella ci и ne. Може ли обяснение на разбран език, моля? Когато е удобно, не е спешно Wink

# 182
  • Софиянка в Пазарджик :)
 Shocked аз нямам такива субтитри  Mr. Green

http://dox.bg/files/dw?a=d6d80c8f18 пробвай

# 183
Un tesoro vero - questo sei tu! Grinning Grazie!
Истинско съкровище си! Благодаря! Simple Smile

# 184
  • при него
Слънчогледка, частиците ci и ne се учат в по-следващи уроци, първо трабвя да се научи спряжението на основните глаголи и кога какви предлози се използват, защото от това с какъв предлог се използва даден глагол, зависи коя от двете частици ще използваш. Но те съветвам да не бързаш. Мисля и че първо трябва задължително да научим "Членуването на предлози", което е доста странно за нас българите. Няма да навлизам детайли, за да не обърквам никого. Обещавам въз основа на вашита питания и на написаното от италика, в неделя да седна и да подготвя един урок.

# 185
Buon pomeriggio a tutti  Hug

За учебниците - аз съм учила и по учебниците на Катерин Катеринов, и по Проджето-то. За мен лично тези на Катеринов са много добри и дават чудесна основа по отношение на граматиката, независимо, че материята е поднесена сухо.

# 186
  • Linz
Ciao, ragazzi!
И аз съм тук- като ученичка.
Поздравче на италиански и от мен: Il Ritmo Del Mio Cuore (Ритъмът на сърцето ми).

# 187
Buongiorno principesse! Simple Smile

l'amore non si spiega
Голямо удоволствие е, като започнеш да разбираш текста на хубавите италиански песни  Grinning

# 188
  • при него
Здравейте момичета,
Успях по-рано от предвиденото да се приготвя с първи, съвсем начален урок по италиански.
Приемам въпроси, както и, моля да ми кажете ако искате да прескочим и да започнем с по-сложни неща. Приятно учене и успех!

http://dox.bg/files/dw?a=e1ecaaf1ae

# 189
Ауу супер си  Hug( от всичко пък да разбираш значи  Blush).
На мен ми трябва точно такова нулево ниво, още от азбуката. Нямам си никква идея от езика, но искам да го науча, затова този пъри урок е перфектен за мен. Точно нещо такова имах предвид, под това да е подредено  Hug.
Мерсиии   bouquet

# 190
Tatianna  smile3501

# 191
  • Targovishte
Здравейте на всички! Аз съм нова във форума и не ми е ясно мн. как стават нещата .  Уча италиански и спешно ми трябва учебникът на К.Катеринов, но не мога да го намеря никъде. Ако някой от вас може да ми помогне ще му бъда много благодарна. Simple Smile

# 192
  • при него
Момичета, как сте? Къде се загубихте? Да не ви стресирах с 1 урок? Мисля в събота да пусна 2 -  той е за род, число, определителен и неопределителен член.. Ама ще чакам да се появите...
Buona serata a tutti!!!  Hug

# 193
 Mr. Green Аз съм тук.Чакам 2 урок.Buona serata anche a te!

# 194
Buona serata a tutti! Anch'io sono qui ma non so dov'e' la insegnante  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт