Да научим и Италиански!

• 136 356
  • 735
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Buona serata. Io guardo un film e poi vado a dormire! Sonni d'oro a tutti!

# 196
И аз съм тук, но още не съм си научила първи урок, защото имах много неща за вършене и учене тази седмица  Confused. Ноо от понеделник се захващам сериозно и ще науча и двата урока, като примерна ученичка  Mr. Green.

# 197
  • при него
Здравейте момичета,
съжалявам, че се включвам чак сега, но снощи бях на много тежък фирмен купон в Пловдив и днес съм леко в безсъзнание. Урока го написах предварително, така че той не е повлиян от балканския ми синдром на ракия и хорце до зори .. Приятно учене и ще чакам отзиви- кое ви е трудно, кое искате да обясня допълнително и пр.
 Hug
http://dox.bg/files/dw?a=ac8ff4da0c

# 198
Учила съм 3години италиански, така че ще се радвам много, ако мога да помогна с нещо. (:
Езикът е прекрасен, а самата страна още по!!

Successo a tutti, che vogliono imparare questa bellissima lingua!
/Успех на всички, които искат да научат този прекрасен език/

# 199
Татяна,  Hug  Hug  Hug !

# 200
Tatjana, мерси много за урока. Вярвам, че ще се появят още ученички.   bouquet

# 201
Добро утро Италианчета.
Аз днес се подхващам здравата с уроците и ако имам въпроси ще питам  Hug.

# 202
  • Софиянка в Пазарджик :)
Татяна,  bouquet
Помогна ми много с думите без правило за род....абе имаше доста неща които не знаех  Blush
  bouquet

# 203
  • при него
Мили италианки, радвам се че уроците ви харесват, научете си ги добре, защото за събота мисля да ви подготвя текстчета и ще има нови думи за учене. Питайте ме, ако мога да помогна са нещо допълнително.
Куесто, тия думички трябва на изуст , а те са много такива, просто само тези ми изскочиха на "прима виста", тепърва ще се появяват много, на които и аз не знам на изуст дали са от мъжки или от женски род, но, имам един много дебел речник, така че няма страшно. Не знам момичета как да измислим вариант да чуете някои диалози, ще гледам да се разровя в нета да видим дали ще успея да открия нещо подходящо.. Ако някой знае такъв учебен сайт с качени диалози, аз мога да ви напиша текста и това ще ви бъде много полезно. Трябва и да се слуша и да се говори... произнасяйте си думите на глас като ги учите ... хайди прегръщам ви и "A presto!" (до скоро)  Hug

# 204
Аз имам дискове с диалози,но не знам дали ще могат да се копират.Ще проверя като ги намеря.Иначе са на relaxa-forza ragazzi се казват може би ги има някъде из нета,но не съм сигурна защото аз съм ги купувала.Към тях има и книжка с диалозите.
Ето от първият диск ако искаш ги преслушай,за да прецениш дали са подходящи.Мисля че са главно за туризъм,но пък има доста думички.Общо са 4диска + един с примерни тестове и упражнения за ниво А1.
http://dox.bg/files/dw?a=b7cf258fda

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 21:42 от Questo sono io!!

# 205
  • при него
Куесто, явно компютърните ми умения са слаби, защото не успях да си пусна тия диалози Sad сега ще ровя в нета и се надявам по-късно днес или утре да мога да пусна 3 урок.

# 206
Явно иска оригинален диск и аз пробвах сега и не става като диска е в cd-то няма проблем. Rolling Eyes
Sorry,за грешката ще се опитам да разархивирам ако стане

# 207
 Party вече са готови http://dox.bg/files/dw?a=b7cf258fda

# 208
И аз тук, чакаме урока днес  Hug.

Аз да питам, някой добър речник да кажете, че търсих из нета, ама нещо нищо кой знае какво не намирам  Rolling Eyes.

# 209
  • при него
Куесто, много благодаря че толкова много си се постарала за диалозите. Който иска нека ги прослуша, но засега няма да ви ги пиша, защото там има доста думи, които все още не знаете, както и различни глаголни форми. И все пак не са никак лоши, просто мисля че трябва да вземем още малко лексика, за да ви се прояснят малко по-добре нещата. Аз иначе дори мисля да ги сваля и да ги слушам в колата. Идеята е добра, иначе често си пея и хората ме гледат учудено...
Както и да е, мили момичета, качвам следващият урок, дано да научите много нови неща и за всичко неясно питайте. Мисля в следващите уроци да обясня как се спряга сегашно просто време и как се членуват предлози, така че учете сериозно, защото италианската граматика става все по-трудна. Прегръдки на всички!
 Hug

http://dox.bg/files/dw?a=9b538eaea2

Общи условия

Активация на акаунт