Гледам доста от вас вече правят компания на гроната Бети в албума
включително и elena draganova /нали ти си тази Елена/ която за сефте виждам как изглежда 
за крака на Даниел само тези на КК и едни маратонки успях да намеря
/ей тези /
включително и elena draganova /нали ти си тази Елена/ която за сефте виждам как изглежда 
за крака на Даниел само тези на КК и едни маратонки успях да намеря
/ей тези / 
- по 1 мляко и за нас кафенце по този повод
(не намерих бирата, пък и май че е рано а)

дано ми е късмет.Може да сте виждали рекламите-златна треска.
Обужавам да карам и градско и извън и не му остава ред на Владо!Иначе в редките случаи когато той кара супер много ме е страх
не,че му нямам доверие,но след един "инцидент" /не беше той шофьора/ изпитвам някакъв страх когато някой друг шофира!

/не ми се рови за списъка
И си реших, че при първа възможност ще трябва да навия мъжо да направим една екскурзия до там 
Сбъдна се най-голямата ми мечта и съм най- щастливият човек на света.
) Радвам се за теб
Честито самостоятелно заспиване на сладък Стефи 

и аз вярвам ,че когато много силно искаш нещо то се случва
имаме едни адидаски и честно да ви кажа нямам наблюдение ,че като са скъпи са хубави
аз не съм доволна от буйките на колев и колев
тоя цип е супер неудобен отдоло
Аз напоследък нямам много време за компа и не съм чела, ама ме пишете и мен там. Моя мъж свали с Дюкан към 15 кг, от 3-4 месеца е само на поддържащата фаза и е много доволен. Ама с това мойто цуцкалче как да почна и аз диетата....
Има дни, особено когато сме навън, яде си само манджите и не търси да суче, но в къщи ли сме.... стой та гледай, като новородено.

Ако едно дете е предразположено към кариеси и генетично обременно и на 6 гд да му порастнат зъбите пак ще се развалят. Тези бабешки твърдения според мен не са верни. Незнам...Нана кажи ти?