LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 231
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 690
Днес си получих поръчката от 13.01 и съм разочарована, вместо шалте за леглото са ми пратили нЕкви си чаши Бохемия, като за ракия!!! Някой уж каза,че са за шампанско,но според мен са много ниски и столчето и самата чаша!!!! Та ако някой иска чаши вместо шалте,да каже!  Mr. Green но едва ли ще има такива

може ли снимка на чашите?

ето ги чашите :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308108&pid=10298251

# 691
На мен ми харесват.

# 692
Между другото днес си взех от митница София поръчката от 14/01 и 19/01.Тази от 14 точно беше пристигнала. Велурените балеринки в червено с кой акъл ги поръчъх един номер по-големи , незнам. Имам 37 и  ги заменям  36, ако има някой. Другите неща са са коментирани, детските адидас 25 номер, блузки за детето.А, една бяла ризка с къс ръкав,  довечера ще пусна снимки.

# 693
да споделя, бяха ми объркали в едната поръчка- вместо блуза Адидас ми бяха пратили сутиен, писах им и днес ми отговориха, че ще ми пратят ризката, а аз да им върна сутиена   Peace всичко за тяхна сметка

# 694
  • София
мами [color=red]ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!![/color]ОТ ПОЛОВИН ЧАС СЕ ОПИТВАМ ДА ПУСНА ПОРЪЧКА И НЕМОГА!КАК ДА ПРЕМИНА НА ЕТАП 2 ПОСЛЕ НА ТРИ И 4 !ДОСЕГА СЛОЖИХВСИЧКО В КОШНИЦАТА ,И ПОСЛЕ НЕЗАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!
По големите розови бутони се движи Simple Smile
Подозирам, че Алекс трябва да задейства големия розов бутон  Mr. Green

# 695
  • Sofia
Малко след дъжд качулка, но да попитам и за отзиви за това:

# 696
Ханш 93-94 см. дали ще се събере в размер 162? А и за гр. об. 95 см. в горнището му дали ще мога да вляза?

162 има вероятност да ти го пратят по-голям размер, на нас ни го пратиха 176
при всички положения ще влезеш в 156 сигурно, аз с малко по-голям ханш влизам в Найк 150-156 от юношеската

благодаря   Hug

# 697
Леле колко съм застреляна.....
Ама така е като не чета, ама то малко ли е да се изчете. Днес тук прочетох за първата поръчка и кодовете за подаръци. Само се дивях на вашите матраци и не съм разбрала,че е подарък с код при първа поръчка.
Ако им напиша писамо има ли някакъв шанс?

# 698
  • В офиса

Аз взех да се чудя дали потника, който аз имам, е този от снимката. Мнооого дълги презрамки, тънко трико. Да се носи под нещо бива, но само той - не.

# 699
# 700
  • София
Взех си поръчката от 14.01 на поща-малко пакетче Mr. Green.На тези намаления позлвах сума ти кодове за Бд и съм все на поща,слава богу Laughing

Снимки

Сивата жилетка за 1,40 и няколко евро е много хубава.Не очаквах въобще.Платката отдолу,която имитира блуза,може да се махне и да си стане жилетка за над блуза.Аз мисля така да направя Whistling

От детските неща съм много доволна,както винаги Laughing

# 701
  • Балчи-Варна

имам го от миналата година,страхотен е потника,но е за по-голям бюст

# 702
  • Балчи-Варна
Взех си поръчката от 14.01 на поща-малко пакетче Mr. Green.На тези намаления позлвах сума ти кодове за Бд и съм все на поща,слава богу Laughing

Снимки

Сивата жилетка за 1,40 и няколко евро е много хубава.Не очаквах въобще.Платката отдолу,която имитира блуза,може да се махне и да си стане жилетка за над блуза.Аз мисля така да направя Whistling

От детските неща съм много доволна,както винаги Laughing
а дали я има още в наличност,мила?

# 703
Ето малко снимки и от мен...тези ги взех днес, поръчката ми е от 19.01

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338396&pid=10500518

# 704

http://www.laredoute.fr/vente-robe-decolletee-v.aspx?productid=3 … 6&prodcolor=1

С гръдна обиколка 100 кой номер да си взема от тази рокля? newsm78 Моля за помощ!

Общи условия

Активация на акаунт