LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 060
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Здравейте момичета! През последната седмица нямах възможнжст да ви чета и не съм много в течение какво се е случило, за което се извинявам Peace но имам следното пътане
Получих първата си поръчка от 09.01 и последната от 26.01 , но останалите поръчки не са престигнали още до днес ,когато получих известие  и радостно отидох до пощата. Като си отварям пратката от 15.01 какво да видя вътре имаше само една закъчалка която бях поръчала а останалите неща ги нямаше. На фактурата имаше само закачалката. Какво ще стане с останалите ми неща значи ли ,че няма да ги получа newsm78
Така е отбелязана поръчката в Suive de commende
https://www.laredoute.fr/Account/OrderDetail.aspx?OID=20090150662974
Благодаря предварително!

май поръчката ти е разделена на 2, ама нека някой по-компетентен да каже!  Embarassed

Точно така, поръчката ти е разделена на 2 части  Peace

angelova78, от линка, който си дала, всеки влиза в своя си акаунт. Ако искаш да покажеш как  изглежда страницата при теб трябва да я снимаш и да публикуваш снимката  Peace

Чрез линка й влизам в моя си акаунт (поне моето име е отгоре), но поръчаните неща, които се виждат са нейните....много странно  Thinking

# 1 321
  • Бургас
Вярно  newsm78 Аз не бях се логнала, но и на мен сега така ми излиза  Thinking Странно  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

Тук има за снимките, а и други полезни нещица  Peace

# 1 322
Много благодаря-ориентирах се!!!  bouquet А кецовете как поръчвате +1 ли?

# 1 323
За тези които са от Пловдив!

Чакам си колет от 17-ти Ян .Възможно ли е да не са ми пратили известие и ако е така къде да проверя дали ми е дошъл колета?
За пръв път поръчвам от ЛаРедут.
И аз съм от Пловдив, и аз чакам от тази дата, и от още няколко наоколо. Имай търпение.

OK,аз нямам и пощенска кутия та притесненията са ми основателни. ooooh! Ако получиш твоята ,пиши моля те.
А иначе къде се получават колетите-казаха ми че вече няма митница,а вместо това от колетното на Иван Вазов.Верно ли е?

ПС: В кръга на шегата- Аз търпение имам-само да не родя до тогава .

# 1 324
tatito[/Ммного ти  благодаря,поне това  се изясни!b]

# 1 325
Моля ви кажете какво ми отговарят тези Ларедутци, че вече .......  #Cussing out

Bonjour Mme Hristova Cvetelina,

Vous souhaitez obtenir un courrier concernant l'annulation de votre commande.
Je tiens а vous rassurer, aucune commande n'a йtй enregistrйe а votre nom dans nos fichiers.
Je reste а votre disposition.

Cordialement.
Marie Thérèse,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Моя превод е такъв
Здравейте г-жа Цветелина Христова,

Вие искате да получите писмо за анулиране на поръчката.
А аз искам да ви уверим, няма да има йtй enregistrйe а името ви в нашата файлове.
А аз остане на разположение.

С най-добри пожелания.
Marie Therese,
На взаимоотношенията с клиенти Карта www.laredoute.fr

Какво да ме уверява че няма да има, аз искам само да ми кажат че ми е анулирана тъпата поръчка за да мога да си прибера парите.

До колкото разбирам, казват че няма регистрация на такава поръчка на твое име  Rolling Eyes

# 1 326
За тези които са от Пловдив!

Чакам си колет от 17-ти Ян .Възможно ли е да не са ми пратили известие и ако е така къде да проверя дали ми е дошъл колета?
За пръв път поръчвам от ЛаРедут.
[/quote]
И аз съм от Пловдив, и аз чакам от тази дата, и от още няколко наоколо. Имай търпение.
[/quote]

OK,аз нямам и пощенска кутия та притесненията са ми основателни. ooooh! Ако получиш твоята ,пиши моля те.
[/quote]
И аз съм от Пловдив ,но живея в Кърджали-и нашите колети преди  да дойдат в пощата минават през пловдивска митница!Можеш да звънеш там и да питаш!

Срокът на доставка официално е 6 седмици. Реално поръчките пристигат за 2 до 4 седмици, но ако се забави малко повече и се свържете със служители там за да питате какво става, че ви кажат да изчакате да изтекат 6-те седмици преди да предприемете стъпки за връщане на плащането. В някои пикови моменти поръчката може да се забави и почти до крайния срок—например около Коледа;

За ваше улеснение ето адресите и телефоните на разменните пощенски станции в някои по-големите градове:
София -ул. Веслец 84, работи от понеделник до петък от 8-13 и от 14-16.30 часа. Телефон за заявка за доставка до адрес - 832 51 95;
Пловдив - митницата се намира на ул. "Иван Вазов" № 45. Телефонът й е 622-544;
Русе - телефонът на митницата е 83 79 99.

Инфото е от са  bouquetйта на Финти

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:18 от penze

# 1 327
ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?
Вчера на митница Варна лелките бяха затрупани с колети Ларедут, обаче само крещяха, че им писнало с Ларедут да се занимават, не било тяхна работа - Франция била в ЕС и направо на пощенските клонове да ги пращали и т.н. Не искаха да правят справки без известия, а в същото време се оказа, че на едно момиче колета й е бил там от 10 дена, а те все уж проверявали и й казвали, че няма нищо !!! Много нелюбезно се държаха. Понякога се съмнявам, че и известия пускат...

# 1 328
Казах и аз на пощальонката сутринта,че някой от тези пакети е за мен ама тя не та не та
приятеля ми се прибра и ми донесе известие веднага избягах до пощата newsm44 .Ето снимки :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10531446

Ето и линкове:
http://www.laredoute.fr/vente-long-pull-on-n-est-pas-des-anges.a … tegoryid=56441237
Само на половерчето успях да открия

Поръчката ми е от 30.01 явно днес е деня на малките пакети от 30.Иначе имам поръчки от 20.01,23.01,
24.01,28.01,29.01,09.02 2 броя и от 10.01

Май са я изпратили на 09.02 което ми изглежда много нереално 3 дена все пак  newsm78

# 1 329
И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?
все още дават! само го питат от къде чака и на чие име  Peace
на място дават Peace
като вземах един от последните колети, ми обявиха тържествено, че вече справки по тел нямало да правят Naughty че не можели да си вършат останалата работа Whistling Mr. Green

...Вчера на митница Варна лелките бяха затрупани с колети Ларедут, обаче само крещяха, че им писнало с Ларедут да се занимават, не било тяхна работа - Франция била в ЕС и направо на пощенските клонове да ги пращали и т.н. Не искаха да правят справки без известия, а в същото време се оказа, че на едно момиче колета й е бил там от 10 дена, а те все уж проверявали и й казвали, че няма нищо !!! Много нелюбезно се държаха. Понякога се съмнявам, че и известия пускат...
ooooh!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 17:52 от sophiepp

# 1 330
Какво да ме уверява че няма да има, аз искам само да ми кажат че ми е анулирана тъпата поръчка за да мога да си прибера парите. [/color]
До колкото разбирам, казват че няма регистрация на такава поръчка на твое име  Rolling Eyes
[/quote]

Благодаря, принтирам и този имейл пък да се оправят.

# 1 331
  • София
Да попитам за отзиви за тези сандалки. Интересуват ме 41-42 номер, колко см е ходилото им?
И още нещо по мейла уведомяват ли ви за направената поръчка?

# 1 332
Еее, дойде ми и поръчката от 17.01 за поща  Party

С ей тези две нещица:

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-clima-365-modele-adulte- … 6&prodcolor=1 - тениската за мъжо .

http://www.laredoute.fr/vente-sous-pulls-bebe-fille-prix-mini-(l … 6&prodcolor=2 - лот за малката. Мисля, че коментарите за тях не беше много добър, но може и да греша  Thinking На мен много ми харесват  Peace

Много съм доволна, че тази поръчка дойде. Вече съм спокойна  Party

Реални снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299802&pid=10531685

# 1 333
някой да може да каже на н44 колко е стелката на тези ?
http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid … 35556951o_aix.tif

# 1 334
Днес ми взеха пратката от 14.01 значи напредват, сега чакам няколко от февруари, дано и те дойдат скоро  Whistling По късно ще сложа и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт