Автоимунен тиреоидит на Хашимото (5)

• 92 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
смехорана, аз съм диспансеризирана при доц. Каменов точно по начина, по който си го описала. През месец и половина, ходя директно при него в частния кабинет на Позитано (Мед.център Лора) той ме е записал в комютъра си и всеки път когато трябва да се изследва ТСХ-то ми дава направление с което в Бодимед си правя изследванто и не плащам. Но, това важи само за ТСХ-то, защото когато ендото ми иска да ми изследва Ф4 или други хормони, тогава си плащам.

А как сте момичета с пъпките - по лицето ми излизат доста и незнам защо но си  мисля че е от еутирокса. Вие имате ли подобни оплаквания и как правите за лицето си. Аз естествено се мажа с неща за пъпки по лице, но май пак ми излизат. Дали вашите ендокринолози какват нещо по въпроса? Моля за мението ви, а аз ще питам и моя ендо.

# 31
На мен ми излизат пъпки и без да пия лекарства. Може да са на хормонална основа, или да са алергични/ забелязала съм , че ако прекаля с шоколада,или от слънцето ми излизат доста. А и понякога преди МЦ/  За лице си ползвам наи-обикновени продукти: т.мляко, розова вода, дневен крем, нощен и околоочен. Но и да ги ползвам и да не ги ползвам трябва си сменя  хранителният режим за да има резултат. Кожата е като платно, всичко което ни се случва като промяна в организма веднага ни се отразява.

# 32
Atalanta има пълнолуние, мрачно и променливо време, пролетна умора ... почивай повече , сутрешните часове са осонено неприятни. пий едно какао, ако обичаш  Hug

# 33
  • ВАРНА
птица, страшна си, да знаеш!!! чудесно се справи!!! хиляди благодарности!!!

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 34
Здравейте момичета,за съжаление и аз съм с Хашимото от 2004г.Две год. една некадърница ме лекува от базедова болест и след това като дойдох в София и ми пуснаха и антитела тогава се установи че,болеста ми е Хашимото.
Лекува ме д-р Милчева в ендокринологията.
Пия Л-тироксин 50.Да спомена и по важното сега Grinningбремена съм за 2-ри път.Първата бременост също ми я следеше д-р Милчева,а на ЖК ходих в МД-София,затова ще съм мн щастлива,ако по скоро ендокринологията се премести в МД.
Последния път(декември 2008г) ТСХ ми беше до долната граница,но това беше от притеснение.Сега се надявам всичко да е наред и с тази бременост и резултата да е здрав бебешок.
Май прекалих с писането. Embarassed
.Желая ви хубава вечер.

# 35
Tsvetam, записала съм си час при доц. Каменов в "Лора" за следващата седмица. За всеки случай съм си взела и направление за ендокринолог от личния лекар. Въпросът ми е, дали и в частния му кабинет е възможно да мина с направлението, или само и единствено в Александровска?

# 36
Паля, лека и безпроблемна бременност ти желая. Живо и здраво бебче да се роди.  bouquet

# 37
В елдата има селен, обаче ме вълнува въпроса дали може да се консумира от нас, няма никаква информация в нета много ме е яд.Моля помогнете с инфо Praynig Hug
Моя колежка си беше купила прилича на варено жито на вкус казва е същото, обаче не знам има ли глутен или не  Thinking. Моля някой да се включи  Hug Simple Smile

# 38
Доколкото знам покрай бебешкото хранене елдата не съдържа глутен  bouquet

# 39
В елдата няма глутен. Твърди се, че е много полезна. Руснаците много я тачат и дори имат диети с елда. Има особен вкус или мирис по-точно, ако го харесаш или му свикнеш, няма проблем да си я хапваш отвреме-навреме Peace

Аз днес съм решила да пробвам житното пречистване на Дънов. Ако ми хареса и издържа, ще изкарам няколко дни (трябва 10 по принцип). Жито, ябълки, орехи и мед. Сега като го написах, май все неща, дето за нас не са много..., хм newsm78 Ще се пробвам. Но започнах с кафето сутринта Tired Ще се пречистя, ама друг път Mr. Green

# 40
Доколкото знам покрай бебешкото хранене елдата не съдържа глутен  bouquet

защо на бебето?

# 41
Tsvetam, записала съм си час при доц. Каменов в "Лора" за следващата седмица. За всеки случай съм си взела и направление за ендокринолог от личния лекар. Въпросът ми е, дали и в частния му кабинет е възможно да мина с направлението, или само и единствено в Александровска?

Dessbess, абсолютно можеш да минеш с направлението в частния му кабинет в МЦ "Лора". Доц. Каменов в началото може да е мълчалив и да не те притеснява това. Ако имаш нещо да го питаш, питай го без притеснения - той ще ти отговори. Аз бях така в началото, аз го питам, а той мълчи или отговаря много кратко. Но аз всеки път си питам, ако имам нещо, докато не получа отоговор. Доцентът е спокоен и уравновесен човек. Пиши после как е минало. Ако реши да ти прави ехограф, приготви си пари - мисля беше 35 лв., защото за ехото не важи направлението.

# 42
Да, благодаря ти!
Ехограф аз самата ще поискам.

# 43
птица, ама ти вярно ли ще я почнеш тази диета?!  Thinking
Обикновено след консумация на посочените без ябълка след преспиване на сутринта съм  с леко "отекла" устни, пръсти на ръцете и много тежко ми е като цяло. Не зная дали е разумно да приемаш само тази храна ако ще и за ден да е.  Hug
Благодаря ти   bouquet за отговора за елдата, ще ходя да си закупя от маркета до нас. Всъщност тя е растение, тогава плодовете цветове ли са? Тях ли ще приготвям за храна, и още нещо става ли за режима на д-р Дюкан?

# 44
  • София
Ние с мъжа ми сме решили месец да изкараме като вегитарианци. Имате ли идея дали е добре за нашето заболяване? Мисля риба да включа все пак.

Общи условия

Активация на акаунт