НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 639
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
юл4е, значи ти препоръчваш Верея 3 %, Теди - ти МайДей? И какво - сипвам го ей така в шишето и да пие?? (леле, питам като малоумна, ама ми е странно  Joy)

арабелка, ние бехме изтрещели, защото се ЧУ че ще идва, а сега има дата за коцерт и дата за продажба на билети. Wink

# 106

искам с кекса да ви почерпя ,но явно снимката ми не излиза.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:54 от marusj

# 107
Васко има 2 кътника, т.е.части от 2 кътника-по 1/2 или 1/4 не мога да преценя от двете страни отгоре. Не ми дава да разгледам подробно. Зъбите му винаги излизат по 2 наведнъж Laughing.

Аз купувам Бор Чвор и прясно и кисело, но прясно слагам много рядко в нещо.
Ето един експеримент с кисели млека, на който му е интересно да разгледа:
http://missby.wordpress.com/2009/01/27/7-kiseli-mleka-2/

И ние си съвпаднахме с мъжа ми по фън шуй спането Laughing

За къпането-аз го къпя всеки ден и точно вчера се замислих дали е хубаво всеки ден да мия главичката Thinking За Арабелка разбрах, другите как процедирате?

Ditta аз не давам витамин Д от края на пролетта. Според мен първо пробвай няколко дни с малко количество сготвено в десерт или нещо друго преди да дадеш директно да пие.

# 108
  • София
Привет, момичета-кокичета Simple Smile

При нас няма нищо ново. Седим си у дома и не мърдаме. За щастие карантината ни е до утре  Flutter

Ние явно сме късметлии с нашата държавна ДК, защото готвят уникално..разнообразно, богато на месо и зеленчуци. Просто си е изобилно количеството продукти, не е много солено, има много магданоз, копър...не пестят продукти и брашното почти отсъства. Кремчето винаги е з овесени ядки, ориз, грис или половин бисквитка.
Миналата седмица имаше кюфтета в сос..ми, две кюфтета напълнили бурканчето и малко сос...в супата топчета има 4-5 топчета, понякога дават цяло кюфте (рядко, защото е пържено) с картофено пюре. Такива разни пиле яхния, пиле със зеле и т.н. дават почти всеки ден. И има около 1с.л. накъсано месце вътре. А супите им са страхотни..особено млечните, в които има настъргано яйце. Изобщо, какво да ви кажа...страшно съм доволна. И не пропускам всеки път, когато взимам купоните да помоля да предадат на жените в кухнята колко сме доволни, колко добре готвят и как детето ми обича яденето от ДК Simple Smile

Жу, на наши приятели братовчедите чакат тризнаци...а имат едно дете на наша възраст  Crazy Всичко, което имам го събирам за там...Миличките, първо на село им казали едно, после в малко по-голям град- 2 и накрая се оказали 3  Laughing
Ама аз май съм го писала това   newsm78 Както и да е. Много близнаци и тризнаци има май   Mr. Green

# 109
  • София
Снимката я пускам заради Софи -позната ли ти е тази муцунка  Mr. Green?

Искам да ви се скарам публично да не слушата тая малка манипулаторка Галакси /аз пък ще си ти викам така, харесва ми и много ти отива  newsm53/ и да не стоите само в Скайпа, е***си, искам ви тууук  Hug

А вие още ли ядете други млека, освен Боженци-страхотно е!!!!, веднага да го опитате  Laughing

За писането тук, не знам какво да кажа, май не е трудно да те открие някой, ако реши /особено в отчетни/, но и не ми пука.Всъщност има неща, които няма да напиша, но те са и такива, които не бих споделила по принцип  newsm78

Ох, заля ме такава работа, че влязох във форума да се отпусна  newsm03, сядам вече здраво, целувки  lovekiss

Забравих да ви се похваля, много обичам да ходя с разни цветя по мен, особено с риза и някакво цвете на врата /както и да си представите, циганско е, но ми харесва  Embarassed/.Сестра ми ми изпрати супер червени ръкави и едно червено плетено цвете, стои страхотно  Grinning /хайде да идва тая пролет, че ми омръзна от студове  Rolling Eyes/

# 110
Арабелка, утре е РД  ooooh! , а аз съм до под кривата круша. Цял ден пера и простирам  Rolling Eyes Наистина съм се оляла с поръчките  Embarassed Сашо тъкмо донесе тортите - страхотни са  Party А Ицко все пак ще е с нови гащи - малко доста са му големички, ама карай . То си ги хареса детето  Laughing Ларедутски са  Whistling

Уфф, че съм патка  ooooh! Таш, невероятен муцончо си имаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 19:08 от Роси_

# 111
  • някъде там
Боженци особено 3.6% невероятно, единственото мляко което Ема яде и си хапва малко повече от 1/2 кофичка, за нея е истинско постижение

Таш
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes муцунка сладкА

# 112
Тръгнах да пиша и всичко се затри Confused
Таш ще ти изям сладия муцунчо! Flutter Heart EyesСтрааашен е!
Одеве писах,писах ама сега не ми се почва пак Crossing Arms
Момичета от тая дупка дето съм влязла преди месеци няма да изляза скоро Confused С последно предупреждение за диспциплинарно уволнение съм Confused и то за нещо,което не е правилно,но е редовна практика по всички офиси и в нашия включително и то със знанието на нашия регионален...да,ама като реши човек да се заяде за нещо ето ти причина...Чувствам се като крадла рецидивист,а съм дейставала със знанието на всички,егати...толкова съм си харесвала преди работатата и съсмс е страла за всичко и сега какво стана...защо така?!? Ако занете колко внимавам в работата си,защо,защо...Искам да се махна от тоя град,от всички лоши спомени,които имам тук...Не,че другаде ще е цветя и рози,но поне ще имам повече шансове за работа и реализация,защото съм сигурна,че съм винаги достатъчно отговорна в работата си и въобще и въобще,без да се хваля е така.
Ох,ще гледам поне довечера да пиша повече,че вс еобещавам пък не става.
Хич не ми пука вече кой чете тука и кой не,аз вече много съм се парила от две недобросъвестни персони,които ме дебнеха и тука,ама ми е вече все тая..представям си,че си пиша само с вас и това! Та вие сте ми почти семейство,на кой друг да кажа Hug
Знаете ли как съм се състарила и изморена изгледжам от такива неприятности,нямам нищо общо с това,което бях преди два месеца например,изоставила съм се отвсякъде..не искам да е така..

# 113
Сладурчеnewsm51  love001, недей унива мила!
Предполагам какви ти е, когато човек няма подкрепата и от най-близкия човек до себе си е трудно, след като и в работата ти се държат така, разбираемо да си в такава дупка сега. Просто трябва да решиш какво ще правиш и да се махнеш или да се заловиш да излезеш от дупката на всяка цена. Пожелавам ти да вземеш най-правилното решение за теб и Ивенце и да си много щастлива и усмихната млада жена. Не си се състарила , нито занимарила, просто се гледаш с такива очи. Аз сега се изкъпах преиди малко, оправих крака, лице, маски, депилатоари, кремове , сешоари и си легнах като принцеса, а днес ако ме беше видяла...  ooooh! чорлаво "момченце"/защото съм с къса коса... и ми стои смешно, ако не е нафърфорена с лак Simple Smile аххаха, усмихни се.  Grinning

Талиии - кой наричаш манипулатор бе, ейййй? Аз в Скайп не стоя, а само предлагам, ако някой има нужда , да влезе в изповедалнята,сиреч там Simple Smile  smile3534 newsm47 Их, какъв муцко, мамин -златен. МноУ красив бе.
И още 1 глас за Боженци най-вкусното мляко на света!

Къпем се всеки ден, изключение прави пътите, когато е в свеки с приспиване.

Прясно мляко - не давам още, не съм предлогала дори, че може да се дава вече Simple Smile, но ще се запозная с една приятна кравичка на вилата Simple Smile

Теди страхотно решение е това с подковата з ащастие, дано сте дълги години още щастливи заедно и с децата.

# 114
  • София
Привет, банда  Hug .
Включвам се набързо по въпросите на деня.

Прясно мляко чисто не давам, само в кремчета ( чат - пат ).

Боженци - ще го пробвам на всяка цена.

Къпането е всяка вечер. Пропуските са само когато сме на гости или някъде и е заспала по пътя. Когато е при баба й офиц. версия , че не се къпе, но после мирише доста приятно на сапун  Rolling Eyes.

Фотанелата ни е с размер на монета. Витамин Д ми свърши и приключихме с него ( преди две седм ).

Сладурче, в тоя ш*н живот трябва само позитивно да се мисли.Когато  си мислиш само за хубавите неща около теб, живота е прекрасен и се случват само хубави неща. Всичко е до нагласа. Аз съм нагледен пример за това. Смело мога да кажа, че сама направих живота си прекрасен - а бях емоционално и физически на дъното. така, че смело напред и помни, че ние всички сме с теб  Hug.

# 115
  • някъде там
Сладурче Катюшка го е казала най-добре, и нали знаеш приказката "това, което не ни убива ни прави по-силни" колкото и клиширана да звучи има много истина в нея  Hug

прясно мляко давам от както направи годинка основно в кремчетата за следобедна закуска Simple Smile

къпането - всяка вечер ако не пълна баня то 1/2 без пропуск Simple Smile в наште като нощува им е голям кеф да я къпят  Mr. Green

фонтанелата - има още връзка Wink

вит.Д - не го давам от много време, периодично и давам Киди сиропче по 20 дни и после почивка

# 116
  • София
Здравейте!

Утре сутрин ще ходим с Коце да ни изследват кръвта, а на Митко ще му правят кръвна натривка. Следобед ще ходим да ми изследват кърмата(по настояване на Коце. Той не спира да се надява, че може би нещо храната му куца на Митко. Нищо, че лекарите твърдят друго)

Фонтанелата на Митко не е затворена още, но скоро не съм я опипвала и не знам колко е голяма. Витамин Д лекарката каза да давам отвреме навреме.
Прясно мляко пием от кравите на татко или някакво домашно, което свекърите купуват от техни познати. И с киселото е така, но закваската си е от мляко от магазина. На Митко не му давам прясно мляко, освен когато храната е приготвена с него
За къпането -въобще не го къпя всяка вечер, нито пък през вечер. Като реша, че му е време, го вкарвам в банята. Анонимна мръсница  Crazy !

Жу, честито на кумата! Знаеш ли как се правят повече от едно бебета? Необходимо е мъжа да не си реже ноктите на краката, за да може да запъва в чаршафа  Mr. Green
Лилчо, Шлябада бързо отминаване кашлицата на децата!
Гале, как да не се вдигат децата, бе, като спят ли?
Маруся, да ти предложа услугите на моя скъпчия? Слага "луксозни пломби"  Mr. Green Той преди работеше в Младост едно, но сега е в М2. Аз ходя там, защото прави картони на пациентите, вписва какво е правил на зъба и дава гаранция за работата си. Аз му направих рекламация за една коронка преди две години, и я смени.
Сладурка  Hug Всяко зло за добро! Дано при теб да е така  Hug

# 117
  • София
Включвам се само да ви пожелая лека нощ и сигурно ще пиша чак в събота вечерта, като се върна от "събитието".  Досега низах сърца, а утре, като се върна от работа, ще ме чакат 250 рози, които ще трябва да вкарам в някакъв порядък  Crazy 

Василия нещо е неспокойна, мерих й сега Т, 36.8 е, обаче много й пари челцето и ръчичките й са горещи  Confused Сигурно няма и да спя като хората, че да я следя през нощта.

Скреч, успех на изследванията утре! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Жу, дано да си износи здрави дечица кумицата ти! И да има кой да й помага после, че дупе да й е яко! Господ си знае работата!

Ще гледам поне да ви чета, че да се разтоварвам от време на време. Лека нощ! Hug

# 118
  • София
Василия вдигна температура и повърна  Confused Не е много висока и не съм давала Панадол.  Сега е будна и е веселка, пои мечето с вода, обаче тя не иска да пие  Confused Ще се побъркам от притеснение......Сега ще я оставя при баба й да се приспиват и ще се опитам да дремна час-два, но то сън не ме хваща.

Утре ще пиша как е, дано не ме изненада, че на всичкото само това ми липсваше.

# 119
Цеце, пиши по-скоро как сте  Praynig
Дано ви се е разминало вече и сладкото Васе спи спокойно  Praynig

Маминки, точно преди 6 години  вече и 15минути, аз чух за първи път моето малко момченце как проплака и пое за първи път глътка живот  Heart Eyes Странно, но тази сутрин точно в 5.50 без никаква причина , аз се събудих.
От неговото раждане  започнах истинския си живот . Аз не само го обичам, но съм му и признателна и ще му бъда цял живот благодарна, че осмисли живота ми, че бе ключов момент в съдбата ми  Heart Eyes Всеки ден, когато го погледна в големите кафяви очи, си давам сметка, че ако не се бе появил той на този свят, аз нямаше да съм това, което съм в момента и нямаше да имам всичко, което имам сега. Благодаря му!

Ще ви почерпя естествено с неговата торта за ДГ:

Общи условия

Активация на акаунт