НОЕМВРИЙЧЕ на разходка,ходи с пъргава походка

• 14 627
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, милички  Hug

Само за малко да се включа, че нямам пак време, ще забравя половината неща, дето исках да ви казвам  Mr. Green.Ох, а сега адвокатът ни мина и разказа два вица, толкова ми е смешно, че още ми текат сълзи, опитах да ги разкажа на Слав, но не можах да си довърша от смях.Накрая като успея, той кой знае какво очаква и не му харесват  newsm47

Диткооо, ти си нахална вече, душка, сега пък Майкъл и Джанет друго щяло да е.Я се радвай на кака си Мадонка, че как се реши да дойде даже се чудя  smile3534.Гадна работа си е това с времето, дано се пооправи да излезете.То ние като видим малко слънчице и се радваме, а пък душките ни -съвсем.Александър в последно време като чуе музиката от прогнозата за времето, скача и се залепя за тв, сякаш живо се интересува какво ще е   Joy

Жу, страхотно е с три бебета, дано всичко е наред  Heart Eyes.Точно днес в един женски вестник има един такъв случай и ми стана миличко като ги гледам.Браво на Стеф за яслата.Аз сутринта пътувах с една позната и тя каза, че племенникът и така и не свикнал на детска градина, ревял, повръщал и на седмица смъквал по 3 килограма.Та снаха и стои да си го гледа, отказали са се да опитват  Weary.Така ме е страх и с моя глезанчо  newsm03

Юлче, като започнеш да обясняваш нещо за готвене, ужасно ми се дояжда  Embarassed /а като знаеш и какъв фен съм ти на манджите  Mr. Green/.Сега ще трябва търся лимонова кора в Кауфланд  Laughing.Ти не ги ли извеждаш въобще като са болни?Аз пък карам маман поне половин час да го държи навън  newsm78.Сега се чудя дали да ви питам една глупост...Тия дни нали е малко болничък /има сополи, слизат му явно в гърлото и кашля ужасно и се дави, много ми е жалничък Heart Eyes/, та не съм го къпала 3 дни  Embarassed, реших да не рискувам да го изстудя повече, но до кога така newsm78

Ееее, няма да мога сега да си допиша явно.
Ще се видим по-късно, много ви целувам, хубав и прекрасен ден  lovekiss

Сонче, много те мисля с тая чанта, хайде-покажи яяяя  Laughing

# 91
Ми, Тали, предната седмица не ги извеждах, щото нямаха сили да ходят. Сега не ги извеждам, щото на тоя вятър не кашлица и хрема, ами и пневмония ще си докарат - те наистина са зле. Ако беш десетина градуса по-топло, слънчево и тихо - няма проблеми, но сега даже на мен не ми се излиза.

Лилчо, затова няма да има трети път  Mr. Green Аз исках да имам близнаци, но то беше преди да родя за първи път и да се убедя, че не ставам за тая работа.

Тали, кажи вицовете, де. Смехът няма да ти пречи да пишеш.

ПростоАз, сетих се за въпроса ти за малката пчеличка от Кауфланд. Аз не съм ги проверявала, но съм им яла пюретата и съм пила от млякото. Пюретата са много вкусни и редовно ги ядат и двамата. Млякото е добро също. В сравнение с Нестле Джуниър води в едно отношение - дразни по-малко стомаха. НЕ знам дали е заради бананите (съдържа 5% бананови люспи и има вкус и мирис на банан) или защото е по-гъсто, но след диария Иво ми прави страшни газове от Нестлето поне седмица, буди се и плаче, а от малката пчеличка - не. Ние скоро ще минаваме на съвсем обикновено краве мляко, вече го пропиха и двамата, т.е. малкият се мръщи както на всяко мляко, но с бисквити минава номера поне сутрин.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 12:57 от Шлябада

# 92
Ташче, винаги може повече. Mr. Green Ама аз и за Мадона съм супер щастлива. Вече прочуваме въпорса за билети в голдън съркъл-а. Ми като ще е гарга, да е рошава. Wink
Когато Моната беше болна не я къпахме само един ден. После започнах да й мия косата през 1-2 дни, иначе всяка вечер си я киснем в коритото. Wink

Аз пък сега за витамин Д-то да ви преслушам - това чудо отдавна го спрях. Thinking Кой го дава и по колко капки?

# 93
  • Варна
Здравейте  и от мен  Hug

Направихме една обиколко из студа, ама то в къщи не се издържа. Арабела, обиколихме вашия тараф. Сега юнака спи  Mr. Green
Моя глезун нали нищо не казва и не показва, обаче ми прави впечатление, от около месец, че като види мечката почва да ръмжи, котката - да скимти !!, и кончето - да си друса дупето все едно язди  Mr. Green Това е от стажа със зебрата, която за момента е конче. Обаче като питам къде е или какво е , мълчи  Thinking
Аз в момета съм с прегракнало гърло, защото вчера съм се правила че кашлям и кихам, а Влади се залива от смях. И се мъчи да имитира  Crazy Явно всички са на вълна кашляне  Grinning

Тали, според педиатрите в дома на майка ми, децата са достатъчно големи и могат да минат с 2 къпанета на седмица. Е миенето на дупе си е отделна работа. Аз все още къпя всеки ден, като ходим на гости пропускам, най-дълго 2 дена не съм го къпала.

На Влади фонтанелата, също не се е затворила, но е по-малка от 1 стотинка. Просто се усеща че има хлътнатина. Давам вит.Д като се сетя. Като има слънце, гледам да сме навън. Утре сме на консултация ще видим педи какво ще каже.
Ех, пък нашата педиатърка ще излиза в майчинство  Tired Ама ще я подпитам, смята ли дълго да отсъства или ще е за кратко, въпреки че ще е малко егоистично от моя страна. То ще има заместващ лекар, ама все пак...

Леле, Жу, 3 бебета!!! То, верно е радост, ама да не ми е у моя дом. Максимум 2. А за празниците, поради финансови причини, най-вероятно никъде няма да ходим. Нали сме в криза все пак. Най-много на село.

Абе аз се разрових и ето какво открих за спането по фън-шуй  Mr. Green

http://www.fengshuibg.com/articles/all-articles/34-all-articles/ … 08-11-13-21-50-57

Според таблицата или може да спя за здраве или за дълголетие . Т.е. или ще съм здрава но ще живея кратко или ще живея дълго но болна  Rolling Eyes

Като казахте вицове - ето един на Люба Кулезич от вчерашното предаване  Mr. Green
Без да се обиждате, това важи и за мене в пълна сила  Mr. Green

Знаете ли къде била Г-точката на жената?
На края на думата "шопинг"  Mr. Green

Айде лек ден и болните да оздравяват.

# 94
Ох, много се смях с вица за "G" точката бееееееее.
Хай народеее.
Никви добри новини споко, говоря за наемите де, иначе ние сме бомба - ядем с***м,спим, дивеем, и т.н.Оставих бабата на Николай старши да с егледа с малкото,а аз по магазините и за ДК, сдобих се с една кафява жилетка с големи копчета и едро плетена, мечта ми беше да си купя, че на....
Бабата ме похвали колко добре съм си гледала детето,, как чела и гледала по ТВ предавали как децата трябвало д аспят сами, как да не се вдигали и да се ходи по г**а на детето за щяло и нещяло Simple Smile  Joy, ей доживях бе, Браус.
Иначе видях на Софи бонбонката мн красива и пораснала, копие на Софи.
Жу - живи и здрави да са трите бебока! лелеее Дар Божи е това!
Лилчо Simple Smile Heart Eyes
Таш и аз чакам вицовете!И чантата да покажеш/
Диди и аз искам да видя моето мравче с другите мравчета да се отдалечава Simple Smile. това в кръга на майтапа, но ще стане голямо дете и ще трябва да се приспособява да е сред хора, а аз като го гледам е много комуникативен, на кой д априлича бе Simple Smile и като си махаме за чао и аз заминавам за някъде не реве Simple Smile
Скреч ама сега си с луксозна пломба бе Simple Smile  hahaha
Кремито привет душка. Успех и при вас в детегледачките.
Цеце - айде да минава сватбата ,че да гледаме снимките Simple Smile , ама вие с Просто Аз пишете в Скайпа бе, акто искате да ни споделите толкова нещо Simple Smile  newsm78 Joy Heart Eyes Mr. Green

После пак.... кис.

# 95
Вале, ми как да се обидим на самата истина! Joy Много готин виц.

То и ние излязохме до магазина, пеш, все повече влиза У пътя моята дундичка. Вече вървим за ръчичка, където кажа, е, спираме на всяко камъче и локва и клечка и листо и т.н и т.н. ама на мен ми е кеф. Heart Eyes

юлче, какво прясно мляко даваш на юнаците - купешко или домашно?

# 96
о мадами.........  Hug колко милно и приятно ми става като ви чета.бързо ми се оправя настроението. днес ми е много нервен ден. чакам на драго да му свърши една среща и го притискам да се прибира и да се занимава с митко.от няколко месеца един зъб ми създава проблеми.ама съм много страхлива и на зъбар не отивам.иначе зъбите си ги мия по 5 пъти на ден.и днес да отхапя от една ябълка,падна голямо парче от зъба и то толкова голямо че зъбът ми се заклати.сега имам чувството че почна да ми се надува венеца .или съм голяма лигла или положението си е  #Cussing out. като ве4е раждала жена(при това без упойка)мога да кажа че ходенето при зъболекар е по-гадно от раждането.

тоя виц за г-точката ме разби честно.като си помисля за молове намаления и ме засърбяват ръцете.

направих си един кекс с портокалови корички.митко спи.сега ще си пусна и едно кафе и ще си отрежа парче кекс и рая ще е мой.добре че митака спи на обяд поне по 1 час.хем свършвам нещичко из къщи хем ми остава време и за почивка.

ай манджата ми..........................после пак

# 97
  • София

Абе аз се разрових и ето какво открих за спането по фън-шуй  Mr. Green

http://www.fengshuibg.com/articles/all-articles/34-all-articles/ … 08-11-13-21-50-57

Според таблицата или може да спя за здраве или за дълголетие . Т.е. или ще съм здрава но ще живея кратко или ще живея дълго но болна  Rolling Eyes

Според нея аз ще спя в единият, а ники в другия край на стаята. Това все пак е хубаво - последните13-14 месеца спахме дори в различни стаи. Все па е напредък.  Mr. Green

# 98
А пък ний с Младен си съвпадаме  Laughing Нямаме отърваване от мен, значи  Mr. Green

# 99
Привет!
Аз дежа вю ли имам или преди известно време пак изтрещЕхте, че Мадона ще идва в България?  Laughing
Или чак сега стана известна датата на концерта?
Таш, още малко и ще ме накараш да се засрамя  Mr. Green
Ами аз, болна-здрава, откак е дошла зимата, глава мия един път седмично.
Елица от новородена, с изключение на лятото, не е къпана всеки ден, а обикновено през ден и то често само с вода. Така ми беше препоръчала педиатърката. Сега й мия тялото на около два-три дни средно, д**то и краката всяка вечер /и още няколко пъти през деня  Mr. Green/. Лятото, като вземе да се въргаля в мръсотията, пък и да се поти от топлото, ще е различно, но сега, това й стига. Но тя не се поти, пък и главата й я суша със сешоар, абсурд да го правя всяка вечер.
Жу, честито на кумата ти! Дано да ги износи и роди без проблем! Не бях чувала за спонтанно забременяване с тризнаци. То наистина благословия, бе. Ако имаш някакви скрупули и дилеми, да се чудиш какво да правиш  Blush  
Наистина голяма радост, но още по-голяма, да ги гледаш само отстрани  Mr. Green  
Преди три дни, срещнах в градината една тройка бебенца. Под количката имаше шест празни шишета, много смешно ми стана  Crazy  Ама си представям колко работа има покрай три бебета.
Просто Аз, не е параноя твоето. Интернет си е публично пространство, а специално за бг-мамма, не веднъж съм се учудвала, как се чете от хора, за които дори не съм подозирала, че може да попаднат тук.
В отчетните не можеш да останеш анонимен, но всеки решава до каква степен да се разголи. Аз не се притеснявам от хора, които свалят картите и признаят, че са ме разпознали. Или от приятелки, пишещи тук, на които също знам никовете. Но все още се дразня, от хора, слухтящи наоколо. Преди имах друг ник и случайно бях разбрала за една подобна персона, която ми следеше публикациите. Много тъпо ми стана и почувствах нежелано нахлуване в личното ми пространство. Затова, като забременях, си смених регистрацията и дълго време бях в пълна анонимност.  Сега, мога да бъда разпозната много лесно. Подозирам разни хора, че ме четат, но вече може и да навлизам в сферата на параноята  Laughing Но, въпреки всичко, налага се да си мерим приказките и това е...
Валенсия,  Joy Joy Точно на теб, май няма  нужда да ти обяснявам, дали се разпознавам във вица  Mr. Green
И Елица обикновено не отговаря. Вече съм почти сигурна, по други нейни жестове, че се засрамва. Странно ми е, защото сестра й, винаги е била абсолютно перде.
Трябваше да звъннеш, щом сте били около нас. Ние не излязохме де, видя ми се ветровито, но можеше да се навия да побродим малко заедно.
Цеце, на Елица също не е напълно затворена.
Маруся, на твоята свекърва какви й бяха мотивите, за това, че трябва да запишеш детето на кухня  newsm78 Не че има лошо, но чуден ми е мерака и намесата й. Ей, луди хора, всеки с претенциите си  Crazy
Креми, успех с търсенето на нова детегледачка. Досегашната /новата/, с какво не се справяше, че сте се разделили скоростно? За свекито, какво да коментирам - собствените баби са непредвидими понякога  Crazy
Роси, много важно, че няма да е с нова премяна Ицко. Пък и той е момченце, не вярвам да се впечатлява от подобни неща. Виж, за момичетата тоалета е мнооого важен, оле майко  Mr. Green Най-важното е да прекара весело и да остане доволно детето. Кога му е рождения ден, нещо съм пропуснала?
юлче, обикновено прясно мляко, от каква възраст нататък не е проблем да се пие? И има ли разлика между белтъка в прясното мляко и в пълномаслено сухо мляко, имаш ли представа за това?
Бързо оздравяване на всички болни!
Чао засега!

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:17 от арабела

# 100
Маруся, я по-добре го оправяй този зъб, че най-малкото, да не се дочупи.
Сега клати ли се? Може само така да ти се е сторило.

# 101
Прясно мляко може да се пие след една година. По принцип млеката тройка вече са с непреработен белтък на млякото, само с добавени витамини и минерали. Ако детето иначе си яде добре, си набавя витамините и минералите от другата храна и не е рпоблем това, че ркавето мляко е по-бедно на някои неща. Виж, ако не е така и млякото все още е основен източник на калориите за деня, не е добра идея да се ползва обикновено прясно мляко.
Ние пием Верея 3%, т.е. всички други без мен, щото съм на диета  Tired Не го варя, отварям опаковката и двамата я изпиват за едно денонощие - което не се изпие, минава под някаква форма в яденето.
Арабела, ак опиташ за млека от рода на НИДО (то е само сухо мляко плюс някаква добавка да не става на гранулки и не е обогатено с нищо), по-добре е да се ползва обикновено мляко пред такова. Идеята е, че колкото по-малко преработка минава един продукт, толкова по-малко вредни вещества има в него. НАй-добро си е обикновено преварено мляко от здрава домашна крава, ама ние не познаваме такава тук в Софето Thinking затова ще ползвам пастьоризирано магазинско от Тетрапак кутия  Laughing Иначе като сме в Пловдив, свекър ни носи от село, което мляко по принцип го предават на изкупвателен пункт (затова съм сигурна, че кравата е здрава).

# 102
Точно Нидо ползвам, уж като по-добър вариант, пред обикновеното прясно мляко  ooooh!
От гледна точка на белтъка - мислех си че се променя мулекулата, при обработка на млякото  Crazy
Ни здрава, ни болна крава познавам.
А UHT обработени млека купувате ли? Или предпочитате обикновено пастьоризирани?
Аз нещо не мога да приема първите, странно ми изглежда да ползвам прясно мляко с толкова голяма трайност. Пък и вкуса им не ми допада.

# 103
Здравейте сладурки!   bouquet
Днес Цветушка е станала в 6 и чак сега заспа...
ееееее ама няма умора това дете  Joy
Цеци и на адашката фонтанелката и е все още отворена,
но е нормално, а и аз я кърмя и това има значение...казват, че
така растат умни деца  bowuu
Маруся и мен тези дни ме наболява един мъдрец...ама ако продължи
и ще ида да го извадя да не ме мъчи така че и ти действай!
Много целувки за всички ви и Ви желая прекрасна вечер!   bouquet
Между другото...купих на мъж ми за "дървената ни сватба"
подкова изработена от дърво - ръчна изработка, да му носи късмет!
Дано го одобри 
Praynig
За прясно мляко...аз купувам МайДей... Peace

# 104
прясно мляко купувам "пършевица" или"бор чвор".с дълга годност са и нямат вкус на мляко.ама туй е положението.митко не пие от него.но му го слагам в разни десерти.м/у днес млякото с ориз стана много добре.митко го одобри за закуска.

арабела-доводите на свеки за дк бяха че не готвя според нея разнообразно на малкия,най-вече за десертите.но как си е направила преценката не знам.отчет какво готвя на никой не давам.може да не съм добра съпруга,но поне като майка и домакиня се представям пове4е от добре.и ме заболя като ми го каза.но такива са бабите.много загрижени.зъбчето ми е добре не се клати,но 100%тия дни ще ходя при чичо зъболекар.

жу супер за 3те бебета.дано има лека и без проблемна бременност.

лилчо така ме излъга драго баш на 1ви.ама аз се дадох щото много вкусно готвеше.

цеце фонтанелата на митко се затвори още на 9-10 месеца.

отивам да пия кафе.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт