Само за малко да се включа, че нямам пак време, ще забравя половината неща, дето исках да ви казвам

Диткооо, ти си нахална вече, душка, сега пък Майкъл и Джанет друго щяло да е.Я се радвай на кака си Мадонка, че как се реши да дойде даже се чудя
.Гадна работа си е това с времето, дано се пооправи да излезете.То ние като видим малко слънчице и се радваме, а пък душките ни -съвсем.Александър в последно време като чуе музиката от прогнозата за времето, скача и се залепя за тв, сякаш живо се интересува какво ще е 
Жу, страхотно е с три бебета, дано всичко е наред
.Точно днес в един женски вестник има един такъв случай и ми стана миличко като ги гледам.Браво на Стеф за яслата.Аз сутринта пътувах с една позната и тя каза, че племенникът и така и не свикнал на детска градина, ревял, повръщал и на седмица смъквал по 3 килограма.Та снаха и стои да си го гледа, отказали са се да опитват
.Така ме е страх и с моя глезанчо 
Юлче, като започнеш да обясняваш нещо за готвене, ужасно ми се дояжда
.Сега се чудя дали да ви питам една глупост...Тия дни нали е малко болничък /има сополи, слизат му явно в гърлото и кашля ужасно и се дави, много ми е жалничък
/, та не съм го къпала 3 дни 
Ееее, няма да мога сега да си допиша явно.
Ще се видим по-късно, много ви целувам, хубав и прекрасен ден

Сонче, много те мисля с тая чанта, хайде-покажи яяяя

Кой го дава и по колко капки?
Явно всички са на вълна кашляне 
Ама ще я подпитам, смята ли дълго да отсъства или ще е за кратко, въпреки че ще е малко егоистично от моя страна. То ще има заместващ лекар, ама все пак...

. като ве4е раждала жена(при това без упойка)мога да кажа че ходенето при зъболекар е по-гадно от раждането.